"Vores gæsteundervisere underviser i hver
deres specialer og sikrer konstant udvikling
og høj faglighed."

Louise Bohnstedt

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen
på en meget struktureret og overskuelig måde med
fokus på praktisk træning og supervision."

Louise Bohnstedt

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt
underviserne fra Hypnosehuset Danmark
og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

previous arrow
next arrow
Slider

Hypnose uddannelse

Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut

Vores vision er at uddanne nogle af verdens dygtigste hypnoterapeuter

Vores uddannelse lever op til RAB (Registrerede Alternative Behandlere) samt SKAT´s krav om, at behandleren skal have 250 lektioner, i sit grundfag, for at blive godkendt af RAB samt momsfritaget ved SKAT. Vi var den første danske hypnoseskole til at leve op til disse krav.

Faglighed · Visioner · Mål

Vores mål er, at når du er færdig med hypnose uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut hos os, så føler du dig klar til at arbejde med klienter i din egen praksis – fuldtid eller deltid. Vores mål er, at du føler dig kompetent og erfaren, allerede inden du tager din første “rigtige” klient ind. At du føler dig tryg ved din værktøjskasse, fordi den er gennemarbejdet og du ved hvad der ligger i den af redskaber og hvad de skal/kan bruges til i samarbejde med dine klienter.

Dine undervisere og mentorer

Lena David Fogtmann

Louise Bohnstedt Weihrauch

Hvorfor vælge at tage uddannelsen til Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark? 10 gode grunde:

 

 1. Internationale priser
  Louise har i 2016 og 2018 modtaget den eftertragtede, internationale  “CPHI of the Year” Award! Dvs “Årets 5-PATH® Instruktører”. Prisen er aldrig tidligere givet til samme person to gange, så jeg er naturligvis meget stolt!
 2. Vi er dem, der går foran
  Vi er den hypnoseuddannelse i Danmark der indeholder flest lektioner og var den første hypnoseskole i DK til at tilbyde en hypnose-uddannelse på 250 lektioner (mod tidligere 130) og en overbygningsuddannelse til momsfritaget hypnoterapeut på 410 lektioner. Siden har flere andre hypnoseskoler kopieret denne ide, og vi glæder os over, at kunne inspirere andre hypnoseskoler til at tage faget og undervisningen mere seriøst!
  Minimumskravet for at blive NGH certificeret er kun 100 lektioner.
  1: Vi øger chancen for, at vores elever rent faktisk kommer til at praktisere som succesfulde hypnoterapeuter.
  2: 250 lektioner er det antal lektioner, der kræves at du har i dit grundfag (hypnose) for at du kan blive RAB-registreret og momsfritaget.
 3. Initiativtager til dansk hypnose forening
  Louise Bohnstedt var, sammen med tidligere medejer af Hypnosehuset Danmark, Tonny Læbel, initiativtager til opstarten af FHHD – Forening for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark. En “gammel” drøm, der i 2018 endelig blev til virkelighed og fortæller meget om vores engagement, drømme og visioner for faget og for vores kursister!
 4. Al materiale på dansk
  Vi har oversat alt materiale til dansk. Vi bruger naturligvis også de engelske termer så vores kursister kender fagsproget både på dansk og engelsk således de kan begå sig professionelt og sikkert på begge sprog. Men al erfaring viser, at man lærer bedst på sit hovedsprog.
 5. Erfarne og vel-uddannede instruktører
  Louise Bohnstedt er uddannet CPHI™- (Certified Professional Hypnotherapy Instructor) Hvilket sikrer dig at du kan blive optaget af NGH USA. (National Guild of Hypnotists) såfremt du ønsker dette. NGH er verdens største og mest anerkendte sammenslutning af certificerede hypnoterapeuter. Derudover er Louise, som den ene ud af 2 i verden, uddannet instruktør inden for begge de to retninger der findes i faget. Louise er uddannet i meget andet end 5-PATH® og har derfor, udover den fantastiske 5-PATH værktøjskasse også en værktøjskasse med hypnoterapeutiske teknikker og redskaber som du også undervises i og som ingen hypnoterapeut bør være foruden. Derudover har Louise hjerte og erfaring med at udarbejde nye teknikker, som der undervises i på både vores grunduddannelser, overbygning og kurser og som du med garanti ikke lærer på andre skoler.
 6. Selvudvikling på vores uddannelser vægtes højt
  Selvudviklingen på uddannelsen prioriteres højt. Bl.a. gennem selvhypnose, supervision, studiegruppearbejde og supervisionsklienter. 
  Vi anbefaler vores kursister at gennemgå et terapeutisk forløb enten før, under eller efter uddannelsen, hos en færdiguddannet terapeut, godkendt af Hypnosehuset Danmark.
 7. Tid til dig
  Jeg står naturligvis til rådighed når vores kursister har brug for sparring og supervision under uddannelsen. Og det er helt gratis.
 8. Øve-/Supervisionsklienter. Træning, sparring, tryghed, succes.
  Du har øve-/supervisionsklienter under uddannelsen. (Påbegyndes efter 2. eller 3. modul) Dette sikrer din erfaring og fortløbende mulighed for sparring og supervision under uddannelsen. Samtidig har du mulighed for, allerede under uddannelsen eller kort tid efter, at have tjent pengene for uddannelsen ind igen. Vores erfaring er, at de kursister, der benytter sig af denne mulighed, har langt større udbytte af uddannelsen og samtidig føler sig mere parat til at starte op selv, efter endt uddannelse.
 9. Vi uddanner trygge kursister
  Vi har mange succeskriterier. Et af vores største succeskriterier er, at du føler dig tryg efter endt uddannelse og klar til at tage dine egne klienter ind, fordi du har en struktureret, overskuelig og gennemarbejdet værktøjskasse samt en underviser, der står til rådighed for dig og støtter op om din læring og udvikling både fagligt og personfagligt.
 10. Vi brænder…
  Uddannelserne hos os er struktureret, systemisk og yderst fagligt velfunderet. Hypnose er vores hjerteblod.
Uddannelsesforløbet har været meget åbent, nærværende og struktureret. Uddannelsen her har skabt forandring i mig som jeg aldrig troede muligt og det trods jeg har været hos nogle af verdens bedste facilitatorer indenfor selvudvikling og bevidsthedstræning gennem de sidste 5-6 år. Det siger noget om, hvor dygtige underviserne er.
uddannelse hypnoterapeut
Keld Roed
Tidligere kursist
"Her får man bare hele pakken. Leveret og serveret. Den er lige til at pakke ud og bygge videre på."
Joan
Tidligere kursist

Uddan dig på Danmarks grundigste og mest visionære hypnoseskole 

Du bør altid sikre dig, at din hypnoseskole er under NGH samt at dine instruktører, som minimum er NGH Certified Instructors (CI) og allerhelst Certified Professional Hypnotherapist Instructors (CPHI) (Louise Bohnstedt er begge dele) Vi har udviklet Danmarks mest dybdegående og systemiske måde at arbejde med hypnoterapi på. 
Læs mere om NGH her.

Hvem henvender uddannelsen sig til?

Uddannelsen til Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut (250 lektioner) henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med hypnoterapi deltid eller fuldtid eller måske som supplement til din eksisterende praksis, hvis du eksempelvis er psykolog, psykoterapeut, læge, tandlæge, zoneterapeut eller anden form for behandler/terapeut.
Og naturligvis – til dig der “bare” interesserer dig for selvudvikling (der rykker). 

Uddannelsen til Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut kræver ingen forudgående kendskab til hypnose. Du lærer alt hvad du har brug for, på uddannelsen. 

Vores uddannelse lever op til RAB´s (Registrerede Alternative Behandlere) samt SKAT´s krav om, at du skal have 250 lektioners undervisning i dit grundfag, for at kunne blive godkendt af RAB samt momsfritaget ved SKAT.
OBS: SKAT og RAB er to forskellige ting, som intet har med hinanden at gøre. Ring gerne og lad os forklare nærmere.

Her kan du læse noget af det uddannelsen til Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut indeholder:

 

 • Hypnosens historie og forståelse.
 • Grundig indføring i hvad hypnose kan samt terapiens anvendelsesmuligheder.
 • Du lærer at udføre modtagelighedstests med din klient.
 • Hvordan du skaber en funktionel klinik og en succesfuld praksis.
 • Udfordringer i arbejdet med klienter.
 • Psykologien bag.
 • Du lærer hvordan du hypnotiserer effektivt og hurtigt og en masse forskellige teknikker til dette. Du lærer, hvordan DU skaber en optimal klient at arbejde med og hvordan du opbygger rapport med din klient. 
 • Du lærer om de forskellige dybdestadier i hypnosen samt hvordan du finder ud af hvor dybt klienten er. Du lærer også om kalibrering. 
 • Betydning af suggestioner og hvordan måden vi tænker på er med til at styre vores liv. 
 • Du lærer at udarbejde virkningsfulde og individuelle scripts og suggestioner til dine klienter.
 • Du får viden om og forståelse for hvordan det bevidste, underbevidste og ubevidste sind fungerer. 
 • Du lærer om følelsernes sprog. Hvorfor har vores klienter disse problemstillinger? Og hvad hindrer dem i, at stoppe deres tvangshandlinger og afhængigheder? Hvorfor holder de fast i deres overbevisninger?
 • Vi ser video hvor vi følger en klient gennem alle sessionerne. 
 • Du lærer at arbejde terapeutisk med dine klienter i hypnosen. Effektive hypnoterapeutiske teknikker hvor både NLP, Gestalt terapi og kognitiv terapi vil indgå. Heriblandt kan nævnes regressionsterapi, tilgivelsesterapi samt partsmediationsterapi.
 • Du lærer en unik teknik til at bearbejde eller helt fjerne negative følelser hos klienten straks! OBS! KUN hos Hypnosehuset Danmark!
 • Du lærer en teknik til, at lære klienten at berolige sit alarmberedskab. 
  OBS! KUN hos Hypnosehuset Danmark!
 • Inspiration til hvordan du kan bruge hjælpemidler i dit arbejde med dine klienter. 
 • Forskellige induktioner, lyninduktioner og fordybelsesteknikker.
 • Du lærer hvordan du lærer dine klienter selvhypnose, således de selv kan fortsætte deres gode udvikling. 
 • Etiske regler og hvordan man er en god kollega.
 • Du lærer en meget struktureret måde at arbejde med dine klienter på i 1., 2., 3., 4. og 5. session. 
 • Du lærer at arbejde med mål og målsætning med dine klienter. 
 • Kort sagt, lærer du alt hvad du har brug for, for at blive en flyvefærdig hypnoterapeut!

Selvudvikling bl.a. gennem studiegruppearbejde og selvhypnose

Uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut hos os indeholder stor grad af selvudvikling. Som én af vore kursister beskrev: …“men vær klar på, at det ikke kun er en uddannelse i at blive hypnoterapeut, det er også en rejse ind i jer selv”... 
Den store grad af selvudvikling skyldes bl.a. den store vægt der, i denne hypnoseuddannelse, lægges på studiegruppearbejde-delen, selvhypnose samt gratis supervision af Louise. 

Selvhypnosen er med til at neutralisere gamle ugensigtsmæssige følelser og overbevisninger og gør både dig og dine klienter mere modtagelig for for forandringer. 

Hvis du virkelig er flittig med selvhypnosen, kan den virke som indsigts terapi og give kraftfulde og langsigtede forandringer 

Udover at du lærer at hypnotisere dig selv/selvhypnose, lærer du også, hvordan du kan undervise dine egne klienter i selvhypnose.

"Selv om jeg ofte i mit liv har haft lyst til at brage igennem med min viden, min kunnen eller min erfaring, så var der altid noget der holdt mig tilbage. En indre overbevisning, der altid holdt mig tilbage og lod andre komme foran mig. Dette er nu og for altid ændret. Jeg føler ikke at jeg er en helt anden person, tværtimod så er jeg nu mit ægte jeg- den jeg altid har været men nu uden mine egne pålagte begrænsninger."
Hypnoseuddannelse
Anja Madsen, tidl.kursist
- om sin forandring efter selvhypnose-arbejdet.

Hvad får du “ekstra”?

 • Gratis adgang til kursist-område med materiale og optagelser af undervisning.
 • Du kan tage uddannelsen igen for kr. 4.000,- inden for et år efter endt uddannelse. (Såfremt der er plads på holdet)
 • Masser af materiale som du modtager i word-fil og kan lave om så det passer til dig. 
 • Medlemsskab af vores faglige facebook-gruppe hvor du til hver en tid kan søge faglig sparring, råd og vidensdeling.
 • Mulighed for gratis faglig sparring og direkte 1:1 supervision med Louise Bohnstedt under uddannelsen samt efter endt uddannelse.
 • Følelsen af, at blive “hjulpet godt på vej”- også efter endt uddannelse. 
 • Hos Hypnosehuset Danmark har vi oversat al materialet til dansk. Al forskning viser nemlig, at vi lærer bedst på vores modersprog.
 • Hos os kan du ALTID lære mere. Vi har flere gange afholdt gratis kursusdage, for alle tidligere kursister. Du har også mulighed for at tage vores overbygningsuddannelse.

 

Hvad forventes af dig som studerende?

 

 • Vi forventer at du laver dit hjemmearbejde og møder velforberedt til undervisningen. Du skal give dig fuldt ud i løbet af uddannelsen. Til gengæld lover vi dig, at give dig Danmarks bedste, grundigste og mest seriøse hypnoseuddannelse!
 • At du er villig til at arbejde med dig selv og din egen selvudvikling gennem uddannelsen. Vi har uddannet flere psykoterapeuter, psykologer og coaches og ALLE siger de, at disse redskaber er dem der har flyttet mest – både i deres egen udvikling samt i arbejdet med deres klienter.
 • At du arbejder med øve/supervisionsklienter mellem modulerne (påbegyndes efter 2. eller 3. modul) samt møder velforberedt i studiegrupperne mellem modulerne. Det er her, du virkelig får mulighed for, at diskutere, øve dig i samt omsætte din teori og træning! 
 • At du arbejder aktivt med selvhypnose både under og mellem modulerne. Det er vigtigt, at du arbejder seriøst med denne del af uddannelsen også. Du vil kunne opleve en stor personlig udvikling og du vil mærke på egen krop hvad du kan lære dine egne klienter. 
 • At du har 100% fremmøde. 
 • At du har lyst til at hjælpe mennesker til at opnå forandring

Hvordan foregår uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut?

Uddannelsen er modulopbygget og består således af 13 dages undervisning fordelt således:

København: 
3 moduler med ca. 6 ugers mellemrum.
Du begynder at have supervisionsklienter efter 2. modul. Derudover skal i mødes i studiegrupper 2 gange mellem hvert modul samt én gang efter sidste modul, inden eksaminering og certificering. 

Vejle:
4 moduler med ca. 4-6 ugers mellemrum. 
Du begynder at have supervisionsklienter efter 2. eller 3. modul. 
Derudover skal I mødes i studiegrupper én-to gange mellem hvert modul samt én gang efter sidste modul, inden eksaminering og certificering. I alt minimum 6 hele dage.

Vi ønsker, at du som kursist, får omsat al den teoretiske viden, du får på modulerne til praksis imellem modulerne. Derfor har du øve/supervisionsklienter (efter 2. eller 3. modul) og du har mulighed for at få gratis supervision af underviserne. Vi vægter også studiegruppearbejdet højt. Når i mødes i studiegrupper arbejder i med strukturerede øvelser og teori. 
Du skal også lave selvhypnose dagligt. 

Uddannelsen til Certificeret hypnotisør og hypnoterapeut vil blive afsluttet med en skriftlig eksamen samt mundtlig evaluering og der vil være en kort skriftlig del-eksamen undervejs. 

Uddannelserne afholdes i Jylland samt på Sjælland. Vi har hypnoseskole i Vejle og i København.  

Undervisningsform:

Vi ønsker at uddanne Danmarks dygtigste og mest trænede hypnoterapeuter! Undervisningen er tilrettelagt ud fra erfaringer for, hvordan vores kursister lærer materialet og teknikkerne nemmest og mest effektivt.
Undervisningen foregår på en struktureret og systemisk måde, hvor der veksles mellem tavleundervisning, powerpoint, demonstrationer med efterfølgende øvelser/træning og evaluering. Videofremvisning af bl.a. klientforløb, praktisk træning i grupper/to og to samt gruppe-selvhypnose.

Undervisningsmiljø:

Vi ønsker at læringsmiljøet skal være trygt og rart for alle. Vi tror på den enkelte kursist og søger altid at møde kursisten hvor han/hun er. Vi er i verden på en måde, hvor vi taler hinanden op og tror på, at vi alle har et kæmpe potentiale for udvikling. Vores oplevelse er, at vores kursister virkelig blomstrer op i løbet af vores uddannelser. Som undervisere både på denne uddannelse samt på overbygningen søger vi at være autentiske, være i det, der er – som vi er – og gribe det, der kommer. Det er vores erfaring, at denne tilgang til kursisterne, holdet som helhed samt undervisningsmiljøet er med til at skabe både dynamik, sammenhold, mod, åbenhed og dermed udvikling på vores hold.

Mellem modulerne:

Det er her, du virkelig får indøvet de teknikker og terapeutiske metoder du har lært på det foregående modul. Du mødes i studiegrupper udfra en tilrettelagt undervisningsplan, hvor diskussion og debat vil være i højsæde samt praktiske øvelser og terapeutisk træning med dine medkursister, således du får arbejdet godt igennem din værktøjskasse og får øvet de teknikker samt redskaber, du har lært på skolen. Det er vigtigt for os, at vores kursister føler sig rustet til at gå i gang med sin egen praksis efter endt uddannelse. Derfor prioriterer vi studiegruppearbejde højt samt de øve-/supervisionsklienter som du skal have, inden du vil blive certificeret.

"Jeg har, sideløbende med uddannelsen, haft mine første øve/supervisionsklienter, hvilket har givet mig mulighed for at bruge og øve alle mine nylærte teknikker med det samme, med mulighed for at søge råd og støtte af underviserne. Dette har givet mig et langt større udbytte af undervisningen, da jeg har haft rig mulighed for at koble teori og praksis undervejs."
Kasper Deichgræber, redder
Tidligere kursist

250 lektioner – du bliver blandt eliten!

Hypnosehuset Danmark har, som den første hypnoseskole i Danmark, udvidet vores hypnoseuddannelse til at indeholde minimum 250 lektioner i stedet for tidligere 130. Og dette er helt uden ekstraomkostninger for vores kursister! Vi brænder for det vi laver! Og derfor gør vi det godt. Vores lektionsoversigt er professionelt udarbejdet således du er sikker på, at alle dine lektioner hos os vil kunne godkendes af SKAT og RAB!
Vi har taget skridtet videre og har udvidet vores uddannelse til at indeholde viden, teknikker og metoder som ingen hypnoterapeut bør være foruden! 

Uddannelsen til Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut er også efteruddannelse til dig, som allerede er uddannet hypnoterapeut

Vi har allerede haft flere kursister, der i forvejen var uddannet hypnoterapeuter hos andre hypnoseskoler. Se bl.a testimonials fra Kirsten Topp fra Norge samt Hanna Gravgaard, Jonas Metze Holme, Gerthie Betak og Vickie Dissing Vestergaard HER. Deres testimonials til os taler for sig selv! Hypnoseuddannelserne hos Hypnosehuset Danmark ER bare langt mere struktureret, faglig velfunderet og dybdegående end nogen anden hypnoseuddannelse på markedet. Vores undervisning er engageret og fagligt velfunderet. Samtidig kimser vi ikke af god stemning og humor :) 

Så hvis du allerede er uddannet hypnotisør og/eller hypnoterapeut, indenfor en anden retning eller hos en anden hypnoseskole – og kunne tænke dig at lære vores måde at arbejde på og dermed udbygge dine kompetencer betydeligt, så er dette naturligvis også muligt. Vi tilbyder endda uddannelsen til en rigtig god pris hvis du i forvejen har en uddannelse som hypnoterapeut.
Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Personlig samtale

Det er vigtigt, at du føler, det er den rette uddannelse du vælger. Dit uddannelsesvalg kommer til at være afgørende for din fremtid som praktiserende hypnoterapeut samt for din mulighed for videreuddannelse. Derfor prioriterer vi gerne, personlige samtaler eller møder med vores mulige kommende kursister. Her vil du kunne stille alle de afklarende spørgsmål du måtte have og naturligvis, møde din primære underviser Louise Bohnstedt. Jeg vil også gerne høre lidt om, hvem du er, hvad der har gjort dig nysgerrig på uddannelsen til hypnotisør og hypnoseterapeut og hvordan du ser dig selv i faget, hvad enten du ønsker at bruge det i din egen praksis eller i virksomhedsøjemed.
Samtidig kan det ses som en forventningsafklarende samtale.
Samtalen kan også foregå telefonisk. 

Du kan også se hvad tidligere kursister siger om os og om vores uddannelser her: Tidligere kursister udtaler

Pris og Early bird rabat

Kursusgebyret for uddannelsen til Master hypnotisør og hypnoterapeut er kr. 29.500,-

 

Danmarks bedste hypnoseuddannelse
CERTIFICERET HYPNOTISØR
OG HYPNOTERAPEUT
250 LEKTIONER (1/2 år)

Vejle · efterår 2022 
OBS: Opnå early bird rabat på 3.000,- ved tilmelding inden 31. maj

KOM TIL GRATIS INFO-MØDE

Tak for din interesse i vores uddannelser.

Vi har pt planlagt to info-møder for Del 1 · Uddannelsen til Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Et online og et med fremmøde.

 • Tirsdag d. 24. maj kl 17.00 – 18.30.
  Dette møde foregår med fremmøde i vores lokaler på Hældagervej 171, 7120 Vejle.

 • Tirsdag d. 21. juni kl 19.00 – 20.30.
  Dette møde foregår online via Zoom. Tilmelder du dig dette møde, vil du dagen inden modtage et link som du skal klikke på for at tilgå mødet.

Tilmeld dig ved at sende en mail til:     mail@hypnosehusetdanmark.dk

Vi glæder os meget til at se dig

Kærlig hilsen 

Louise Bohnstedt Weihrauch 

Hypnosehuset Danmark 

 

Jeg vil gerne ringes op