Det er også skolen hvor du ikke vil gå hjem. Jeg er allerede i gang med overbygningen Exam. Avanceret Master Hypnoterapeut. På kurset var der deltagere, der havde meget erfaring med terapeutrollen. Andre havde ingen erfaring. Denne blanding gav en fantastisk dynamik, der var til gavn for alle.

Jeg har gjort en kæmpe forskel for et menneske. Endda en person, der står mig meget nær.

Nemlig mig selv!

Jeg har netop afsluttet uddannelsen som Certificeret Hypnotisør og Hypnoterapeut. Den primære årsag til at påbegynde denne uddannelse var at blive bedre til at hjælpe andre.

Det er uden tvivl også et af resultaterne.

Hypnoterapi indeholder nogle fantastiske teknikker, der hjælper både klienten og terapeuten til at opnå robuste resultater. Jeg har oplevet klienter, der har fået en livsændrende adfærd efter første session.

Men et noget uventet resultat er den betydning, det har givet mig selv.
Louise og Lena annoncerede indledningsvis, at de fleste på kurset ville opleve en øget selvindsigt i løbet af kurset.
Min første tanke, ja det fortæller alle der underviser i psykoterapi. Jeg var netop fyldt 64, så dette var vist ikke adresseret til mig.

Men her tog jeg fejl!

Jeg har på et halvt år oplevet mange livsændrende indsigter. Det har været en stor uventet gave. Jeg er blevet en meget bedre terapeut. Hypnosen har givet mig et vidundermiddel i forhold til min terapeutiske praksis.

For jeg oplevede at blive guidet igennem et kursusforløb af to undervisere fra en anden verden. Louise og Lenas måde at være til stede i lokalet har tryllebundet alle dem, der var med på kurset. Rigtigt meget af deres viden blev tilbage i vores hjerner. Men det meste gik videre til vores hjerter for til sidst at ende i vores fingere. Nu kunne det bare ikke gå hurtigt nok med at praktisere hypnose for vores egne klienter.

Naturligvis vil jeg anbefale Hypnosehuset Danmark. Det er aldrig for sent at deltage i et kursus, hvor Louise og Lena fører an.

Det er også skolen hvor du ikke vil gå hjem. Jeg er allerede i gang med overbygningen Exam. Avanceret Master Hypnoterapeut.

På kurset var der deltagere, der havde meget erfaring med terapeutrollen. Andre havde ingen erfaring. Denne blanding gav en fantastisk dynamik, der var til gavn for alle.

De bedste anbefalinger herfra.

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever