Jeg føler mig kompetent og tryg på en helt anden måde end før.

Evaluering af 5-PATH hypnoseuddannelse hos Tonny og Louise

Jeg blev certificeret som traditionel NGH hypnoterapeut i efteråret 2012. (Hos en anden hypnoseskole) Efter endt uddannelse følte jeg overhovedet ikke, at jeg havde lært nok til at arbejde med ”rigtige” klienter.

Jeg havde flere spørgsmål end svar. Jeg læste derfor en masse litteratur om psykologi og ”selvhjælp”. Havde flere prøveklienter og tog flere kurser. Men det var først da jeg var et stykke inde i 5-PATH kurset hos Hypnosehuset Danmark, at jeg begyndte at føle mig tryg og kompetent som hypnoterapeut.

I 5-PATH bruger man de mest kraftfulde redskaber vi har som hypnoterapeuter. Vi blev sat godt og grundigt ind i de teknikker. Vi fik en god forståelse af teorien bag og hvorfor det er vigtig at bruge dem i 5-PATH. For mig at se er 5-PATH den mest seriøse og grundige måde at arbejde på som hypnoterapeut.

Vi hjælper klienterne til at få gjort hovedrent på loftet, så de ikke bare får den forandring de kom for. De får ganske enkelt et bedre liv. Det er meget stærkt, at stå med 5-PATH i rygsækken og uanset om man ønsker at være 5-PATH terapeut eller ej så kan jeg anbefale alle seriøse hypnoterapeuter at give sig selv den uddannelse i julegave.

Hvis du vælger at tage uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark får du to knald-dygtige hypnoterapeuter som lærere, som virkelig brænder for deres fag! Du får rigtig meget skriftligt materiale, som du kan læse om og om igen, til det sidder fast.

Du får værdifuldt undervisnings materiale direkte fra Calvin Banyan, som har udviklet systemet. CD’erne fra ham er gode at lytte til og lære af eksempelvis, når man kører bil. Du får enormt mange triks og tips undervejs i hele forløpet, så det er bare at suge til sig alt det man orker. Du lærer et system til selvhypnose som også er langt kraftigere end det jeg kendte fra før.

Jeg er dybt taknemlig over alt jeg har fået med mig, fordi min øgede viden og erfaring har gjort, at jeg tør sige med oprejst pande og stolthed i hjertet, at jeg er hypnoterapeut. Jeg føler mig kompetent og tryg på en helt anden måde end før.

Kirsten Topp