Jeg er dybt taknemlig over alt jeg har fået med mig, fordi min øgede viden og erfaring har gjort, at jeg tør sige med stolthed i hjertet, at jeg er hypnoterapeut. Jeg føler mig kompetent og tryg på en helt anden måde end før.

Evaluering af hypnoseuddannelse 

Jeg blev certificeret som traditionel NGH hypnoterapeut i efteråret 2012. (Hos en anden hypnoseskole) Efter endt uddannelse følte jeg overhovedet ikke, at jeg havde lært nok til at arbejde med ”rigtige” klienter.

Jeg havde flere spørgsmål end svar. Jeg læste derfor en masse litteratur om psykologi og ”selvhjælp”. Havde flere prøveklienter og tog flere kurser. Men det var først da jeg var et stykke inde i uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark, at jeg begyndte at føle mig tryg og kompetent som hypnoterapeut.

Hos Hypnosehuset Danmark bruger man de mest kraftfulde redskaber vi har som hypnoterapeuter. Vi blev sat godt og grundigt ind i de teknikker. Vi fik en god forståelse af teorien bag og hvorfor det er vigtig at bruge disse metoder og redskaber. For mig at se er dette den mest seriøse og grundige måde at arbejde på som hypnoterapeut.

Vi hjælper klienterne til at få gjort hovedrent på loftet, så de ikke bare får den forandring de kom for. De får ganske enkelt et bedre liv. Det er meget stærkt, at stå med denne uddannelse i rygsækken og jeg kan jeg anbefale alle seriøse hypnoterapeuter at give sig selv denne uddannelse i julegave.

Hvis du vælger at tage uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark får du  knald-dygtige hypnoterapeuter som lærere, som virkelig brænder for deres fag! Du får rigtig meget skriftligt materiale, som du kan læse om og om igen, til det sidder fast.

Du får værdifuldt undervisnings materiale. Du får enormt mange triks og tips undervejs i hele forløpet, så det er bare at suge til sig alt det man orker. 

Jeg er dybt taknemlig over alt jeg har fået med mig, fordi min øgede viden og erfaring har gjort, at jeg tør sige med oprejst pande og stolthed i hjertet, at jeg er hypnoterapeut. Jeg føler mig kompetent og tryg på en helt anden måde end før.

Kirsten Topp, Norge

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever