Vi føler os dybt taknemmelige for, at skæbnen, tilfældigheder eller måske universet, har ført os til at tage uddannelsen til hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark. Da vi allerførste gang mødte de helt fantastiske undervisere, vidste vi bare, at det var det helt rigtige sted at uddanne os.

Vi føler os dybt taknemmelig, for at skæbnen, tilfældigheder eller måske universet, har ført os til at tage uddannelsen til hypnoseterapeut hos Hypnosehuset Danmark.

Da vi allerførste gang mødte de helt fantastiske undervisere, vidste vi bare, at det var det helt rigtige sted at uddanne os. Vi blev mødt af to varme og engagerede mennesker, som tydeligvis er top professionelle og virkelig brænder for faget.

Hele uddannelsesforløbet er bygget professionelt op, med rammer der sikrer en høj grad af arbejdsomhed og seriøsitet. Der er klare linjer for hvad der forventes af os kursister og hvad vi kan forvente af underviserne. Der blev hurtigt skabt et rum med plads til fortrolighed og anerkendelse af hinanden. Dette er af stor betydning, da det ikke kun er fagligt, vi rykker gennem denne uddannelse, men også personligt og at kunne dele dette i et trygt forum, var rigtig dejligt.

Da det er et meget intensivt forløb, hvor der bliver fyldt meget teori på blandet med praktiske øvelser, får man meget hurtigt hypnoseterapien i hænderne, så at sige. Dette kunne indimellem give os en følelse af ”usikkerhed”. Denne ubehagelige følelse kunne vi dog hurtigt lægge på hylden, for underviserne var der altid til at berolige, forklare og gøre os trygge ved situationen igen. Der har aldrig været et tidspunkt i forløbet, hvor vi har følt os ladt alene eller følt os presset ud i noget, vi ikke har været parat til.

Rent fagligt, har vi fået meget ud af denne uddannelse, og vi føler os allerede som dygtige og kompetente hypnoseterapeuter. Vi har åbnet vores egen klinik i Ranum ”Causam Hypnoseterapi” og har allerede hjulpet mange klienter med at blive fri for gamle overbevisninger, som har begrænset dem gennem flere år.

Personligt, har vi også fået smidt gamle overbevisninger og vaner ud.

Anja er kommet af med sin allergi, frø-fobi og sin sukkertrang, har fået meget mere selvværd og har fået selvindsigt i forhold til tidligere sygdom med stress og depression.

Claus har fået ro og balance i sit liv igen og så at sige ”flyttet hjem” i sig selv igen, med en ny og større tro på sig selv og sin egen kunnen. Han har fået en bedre nattesøvn og vågner ikke længere om natten for at spise.

Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik, at vi har taget denne uddannelse, og vi er taknemmelige hver dag, vi arbejder sammen i vores klinik. Det at vi har været på denne helt utrolige rejse sammen som par, har virkelig været et kæmpe privilegium og ikke bare styrket os hver især men også styrket os som par og som familie. Vores 4 børn har måske nok til tider rystet på hovedet af os, når vi ”talte underligt hypnose sprog”, men vores tilgang og måde at tale til og med vores børn er også forandret og har givet en anden ro i vores familie. Vi kan varmt anbefale dig at tage uddannelsen til hypnoseterapeut hos verdens bedste undervisere!

Anja og Claus Madsen

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever