Jeg er leder af et jobcenter og her leder vi hele tiden efter metoder at kunne hjælpe mennesker som på forskellige måder har udfordringer i deres liv. Mere og mere forskning underbygger at hypnose kan være en god hjælp.

Jeg undersøgte nettet og ringede rundt for at finde den absolut bedste uddannelse som jeg kunne identificere. Og der snakkede jeg bl.a. med Louise. Jeg husker tydeligt at noget af det som gjorde indtryk på mig var, at hun ikke bare propaganderede for sin uddannelse men også interesserede sig for hvem jeg var og hvad for nogle ønsker jeg gik efter. Så jeg mærkede fra starten at hun faktisk var interesseret i, at der kom et godt match. Det er en værdi som jeg synes har været der i hele processen denne her interesse for det enkelte menneske. Der er ikke noget som bare generaliseres, man ser på os unikt og det kom frem allerede fra begyndelsen.

Jeg har prøvet hypnosen på egen krop og lært ting som jeg synes er voldsomt interessant og berigende personligt, men først og fremmest nogle værktøjer som jeg kan bruge fremadrettet.
Jeg er leder af et jobcenter og her leder vi hele tiden efter metoder at kunne hjælpe mennesker som på forskellige måder har udfordringer i deres liv. Mere og mere forskning underbygger at hypnose kan være en god hjælp. I denne sammenhæng har jeg fået en læring som jeg har kunnet overføre til anvendelse i det arbejde vi gør med mennesker i den branche.

Helt konkret så kører vi lige nu et forskningsprojekt sammen med Ålborg Universitet ift mennesker med erhvervet hjerneskade.

Det er et veltilrettelagt og meget kompetent forløb. Det er meget høj kvalitet og med et meget højt personligt engagement fra underviserne.

Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at gå ud og praktisere som praktiserende hypnoterapeut.

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever