Medarbejdere gruppefoto

Det terapeutiske team hos Hypnosehuset Danmark består af nogle af Danmarks bedst uddannede hypnoseterapeuter. Vi har hver vores specialer og fagområder hvilket sikrer dig den bedst mulige behandling.

Medarbejdere gruppefoto

Vores klinikker er professionelt indrettet og lydisolerede

Medarbejdere gruppefoto

Du er velkommen til at benytte vores venterum hvis du ankommer før tid eller hvis du er pårørende

previous arrow
next arrow

Familie - og ungeterapi

Familieterapi i Vejle. Når du eller din teenager er i mistrivsel

Familieterapi v. Lise

Lises hjerte banker for de unge mennesker og deres familier. Hun ønsker at hjælpe børn, teenagere og deres forældre til et liv i trivsel, et liv uden angst og bekymringer.  

Lise er uddannet familieterapeut v. Kempler Instituttet og som naturterapeut v. ViNatur. Herudover har hun også en uddannelse som skyggevejleder samt har en master i NLP.

Lise er DIN sparringspartner hvis livet som forældre bliver for udfordrende eller svært. Hun har 20+ års erfaring i at støtte børn og unge samt deres forældre til at genvinde trivslen i familien.

Lise underviser på TeenTrivsels mentoruddannelse i relationsarbejde samt naturterapi og er mentor for unge i TeenTrivsel.
Derudover er hun også rådgiver for unge i sorg hos Kræftens Bekæmpelse i Vejle.

Familie – og ungeterapi

Nogle gange kan livet være svært eller gøre ondt. Nogle gange, kan man have brug for én at tale med, én som kan se det hele fra et andet og nyt perspektiv. Èn som kan rådgive og vejlede ud fra et fagligt og samtidig kærligt, standpunkt. 

Nogle gange kan gamle ophobede familiemønstre, tanker hus den enkelte eller oplevelser, som ikke er blevet bearbejdet være til hinder for et godt og balancefyldt børne- unge- og familieliv.

Måske er kommunikationen gået i hårdknude.

Lise kan hjælpe jer med at komme videre, ind til hinanden igen, forbi det smertefulde eller måske genfinde lysten til at være sammen som familie?

Forældresparring

Når tingene går i hårdknude – enten inde i os selv som forældre – eller i kommunikationen med vores børn, så er det vigtigt at huske:

 • Du er ikke forkert, det er bare svært lige nu.
 • Det er okay at falde,- det handler om hvordan vi rejser os igen. 

Lise er metodemæssigt inspireret af flere terapeutiske retninger, herunder kognitiv terapi, NLP, skyggearbejde og naturterapi.

Lise fokuserer på at finde løsninger, sammen med sine klienter, som passer til den enkelte.

I sine samtaleforløb benytter hun sig gerne af forskellige værktøjer: visuelle og kreative øvelser, samtalekort, naturen, Walk & talk, åndedrætsøvelser eller noget helt andet. Målet er at finde ind til, hvordan det enkelte menneske føler sig bedst mødt, og hvor det bliver muligt at få fortalt om det, der gemmer sig på ”indersiden”.

 

Lise har stor succes med at arbejde med følgende udfordringer:

 • Angst problematikker
 • Lavt selvværd
 • Tankemylder
 • Ensomhed – tomhed
 • Stress og overbelastet nervesystem
 • Når relationen til min teenagere ændre sig – du er som forældre super vigtig og du kan gøre forskellen, der vil styrke din teenageres dannelse.
 • Sorgarbejde- når krisen rammer.
 • Skilsmisse – mit nye liv – rådgivning til børn og forældre. Enkeltvis eller samlet.
 • Opmærksomhed på styrker og kompetencer – mental træning.
 • Skyggearbejde – ønsket om at slippe negative mønstre og gå efter det, du altid har haft lyst til at gøre.
 • Leve mindre efter, hvad andre mon vil have af dig og mere efter, hvad der gør dig glad. 


DET ER ALDRIG FOR SENT. 

Er du ked af og træt af at være fanget i perfekthedskulturen – og har lyst at stå ved dig selv og dine værdier – så vil Lise gerne hjælpe dig! FOR HVIS GODT ER GODT NOK, SÅ ER BEDRE VEL BARE EN MULIGHED!

Det er svært at se sit barn ked af det uden at kunne finde en løsning. Du behøver ikke stå med det hele selv. Måske har I eller jeres barn brug for at se muligheder og finde retning i livet.

Lise fokuserer på, at I sammen finder de redskaber og løsninger, der passer til dig og din familie. Hun tror på, at vi alle skal finde vores vej og opleve at forskelligheden kan blive til vores kompetencer og ressourcer.

 

Vil du gerne i kontakt med Lise, så udfyld kontaktformularen her i højre side. Så vil Lise ringe til dig indenfor få hverdage. Her vil I få en snak og aftale jeres videre forløb.

Priser


Familieterapi v. Lise:

– Session á 60 minutter, 900,- kr.
– Session á 90 minutter, 1.300,- kr
 

Adresse:

Hældagervej 171, 7120 Vejle

Gratis parkering lige udenfor døren