Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

previous arrow
next arrow
Slider

410 lektioners uddannelse

Overbygning: Hypnose uddannelse til momsfritaget hypnoterapeut

Exam. Avanceret Master hypnoterapeut med psykoterapeutiske færdigheder

Hypnosehuset Danmark har taget skridtet videre! Vi tilbyder, som den første danske hypnoseskole, en hypnose uddannelse, hvor du har mulighed for at blive momsfritaget/lønsumsregistreret hypnoterapeut

Du bliver bl.a. uddannet: (OBS: ændringer kan forekomme)

 • Allergibehandler
 • Børnehypnotisør
 • T:R:E:T traumebehandler

Herudover bliver du bl.a. undervist i:

 • CBH, Kognitiv Hypnoseterapi (bl.a. effektive metoder til at behandle alle former for angst)
 • Metode til at fjerne sukkertrang og lyst til overspisning på ÈN ENKELT BEHANDLING!
 • Fænomenologi samt andre psykoterapeutiske metoder
 • At arbejde med sexologiske problemstillinger og dysfunktioner
 • Og meget mere..
…..og hvilken værktøjskasse :) Med 410-overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse. Nye tilgange i det terapeutfaglige arbejde muliggøres og jeg erfarer, at det ny tillærte har sin effekt, hvor jeg med nye teknikker skaber hurtige og målbare resultater. Selvudviklingen er den største grundsten at få lagt under uddannelsen. Finder du modet kommer du fuldt i mål – JEG fandt modet gennem rammen, som var sat :) Respektfulde, tillidsfulde og seriøse medkursister åbnede op for at jeg igangsatte min faglige og personlige udviklingsrejse. Uden tvivl af største værdi for mig og ikke mindst banebrydende for fremtidige målsætninger. Jeg føler mig fri. ALLE gæsteundervisere har udbudt en SUPER tilrettelagt undervisning; god dynamik, ideelt flow mellem teori og praktiske øvelser, rollespil, live-demonstration og med færdigudarbejdet og direkte brugbart materiale føler jeg mig mere end rustet til det terapeutfaglige arbejde. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark :)
Berit Johannsen
Tidligere kursist

Det sorte bælte i hypnose

Vi er mange uddannede hypnoterapeuter og muligvis også andre behandlere med en psykologisk terapeutisk tilgang til behandling af menneskers lidelser, der har oplevet, at det kan være meget svært at finde en god hypnose uddannelse / videreuddannelse, som er meningsfuld i forhold til dét felt, vi som terapeuter arbejder i.

Man har indtil nu haft mulighed for at gå en vej, der ikke giver stor mening i forhold til feltet hypnoterapi: At gå den traditionelle vej og tage de 410 obligatoriske lektioner i fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære med flere. Disse fag kan dog virke mindre vigtige i forhold til dét at blive en bedre terapeut.

Derfor har vi, hos Hypnosehuset Danmark, udviklet en ny og relevant (videre)-hypnose uddannelse, som lever op til indholdet i de 410 lektioners undervisning, som SKAT kræver og som i høj grad er målrettet det hypnoterapeutiske arbejdsfelt!

Tilsammen med de 250 lektioner indenfor det primære behandlingsfelt hypnose/hypnoterapi (vores 250 lektioners hypnose uddannelse) giver det i alt 660 lektioner, som dermed opfylder kravet til momsfritagelse.

Bliv den hypnoterapeut klienter gerne kører 2 timer for at få behandling af!

Med denne overbygning på hypnoterapeut uddannelsen tager vi dig til nye højder som professionel behandler. Vi arbejder både med dine faglige kompetencer og udvikling samt din egen selvudvikling.

Med din 250 lektioners uddannelse til Exam. Master hypnotisør og hypnoterapeut har du fået en verden af fantastiske værktøjer til at hjælpe andre mennesker videre med hypnoterapi. Samtidigt er, og vil du selv altid være det vigtigste element i din klients positive forandring.

Uddannelsen stiler mod at arbejde mere dybdegående med at øge din tillid til dine egne evner, og gøre dig tryg og stærk som udøvende hypnoterapeut gennem

 • større selvindsigt og selvudvikling
 • dybere indsigt i og forståelse for psykologiske problemstillinger, som du møder i praksis
 • sikkerhed i terapeutrollen gennem hands on øvelser og træning
 • konkrete NYE hypnoterapeutiske samt psykoterapeutiske modeller, redskaber og teknikker
 • øget teoretisk og faglig viden 

Vi glæder os til at fortsætte din udviklingsrejse, og opmuntrer dig til at være ambitiøs – på dine egne og dine klienters vegne.

Min psykologpraksis har fået et løft og jeg ser frem til, at dygtiggøre mig yderligere hos Hypnosehuset Danmark.
5-path hypnoseuddannelse
Sara Mygind
Psykolog

Smæk dørene op til ny viden!

Uddannelsen har fokus på både hypnoterapien samt psykoterapien og har tillige fokus på, at du bliver endnu dygtigere til at håndtere den terapeutiske situation samt at kunne være sammen med dine klienter, i deres følelser, på en sund og oprigtig måde. Uddannelsen vil også tilbyde dybdegående kendskab til mere specifikke problemstillinger, som vi som hypnoterapeuter, kan møde i vores praksis.
Herunder børns problemstillinger, sexologiske problemstillinger, klienter som er påvirket af eksempelvis DFE´er/IS´er, behandling af allergier og meget, meget andet. 

Efter uddannelsen vil du endvidere både kunne kalde dig børnehypnotisør, allergibehandler og T:R:E:T traumebehandler.

Du kan få et bedre overblik over de enkelte moduler lidt længere nede på siden.

Vi kommer også omkring begreber som overføring/modoverføring, projektion, introjektion, masker, skyggearbejde, sorgprocesser, fænomenologi og meget, meget mere samt effektive hypnoterapeutiske release-teknikker og case-arbejde.

Under hele uddannelsen vil der også være fokus på selvudvikling, som du kender det, fra vores 250 lektioners uddannelse til Exam. Master Hypnotisør og Hypnoterapeut, men denne gang med større fokus på egne temaer. Det er ved at kende os selv, at vi lærer at kunne se, høre, forstå og mærke andre mennesker samt at kende vigtigheden af at adskille os selv fra klienten, være opmærksom på egne skyggesider etc.

Hertil kommer studiegruppearbejde imellem modulerne, (2 hele dage mellem hvert modul) masser af praktisk træning, klientarbejde ( minimum 15 sessioner) og eksamen med fysisk fremmøde. Der vil også være en del mere læsestof af relevant faglitteratur og opgaveskrivning samt tid til fordybelse i de enkelte hypnoterapeutiske og psykoterapeutiske emner, teorier og redskaber. Undervisningen varetages af fagligt kompetente, erfarne og professionelle undervisere med hver deres specialer.

Uddannelsen afsluttes altid med eksamener, hvor du er fysisk til stede.

Viden, modeller og redskaber der løfter dit faglige niveau og kunnen.

Herunder kan du se en kort oversigt over modulerne:

Modul I:         

Formål:
– Større sikkerhed og bevidsthed om dig selv som terapeut.
– Indsigt i og beherskelse af, hypnotiske fænomener i praksis

Kort oversigt over modulet: 

Onsdag og torsdag:

 • Være helt tilstede med egne temaer overfor klienter
 • Fænomenologi
 • Empatisk kommunikation
 • Overføring/modoverføring
 • Forskellige kontaktformer

Fredag: 

 • CBH – Kognitiv Hypnoseterapi

  Du bliver undervist i Kognitiv Hypnoseterapi (CBH) og får bl.a.:

  – Redskaber til at arbejde med forskellige former for angst.

  – Evidensbaserede teknikker til selvhypnose, som både du og din klient vil kunne bruge til at skabe resultater på egen hånd, der hvor de måtte ønske det.

Underviser: Pia Bjergholt Ångman og Michael Beligiannis

Modul II :     

Formål:
– få succes med behandling af børn

– Lær hvad der er vigtigt i arbejdet med børn og familier, lær strukturerede metoder og teknikker til at lave hypnose med børn, få inspiration til dit hypno-terapeutiske arbejde med børn.
Bl.a. lærer du at arbejde med Parts Mediations Terapi med børn samt Louises 5 Step Hero Anchoring for Desired State. 
Du bliver også introduceret til Hypnosehuset Danmarks tilgang til at have fokus på hele familien.

Underviser: Louise Bohnstedt og Vicki Andersen

Modul III :     

Formål:
– du bliver rustet til at tage samtaler om seksualitet med dine klienter, og opnår større rummelighed omkring menneskers seksuelle adfærd. Du lærer at arbejde med disse problemstillinger hypnoterapeutisk.

Du bliver uddannet i Hypnosehuset Danmarks metode til at arbejde med allergier samt behandling af sukkertrang.

Kort oversigt over modulet: 

Fredag og lørdag:

 • Sexologi – at arbejde med seksuelle problemstillinger som hypnoterapeut
 • I.P.A. modellen (Indsigt i Personlig Adfærd) – hvem er jeg, hvem er jeg i virkeligheden, hvem viser jeg udadtil
 • Skyggesider – både positive og negative
 • Læring – manglende sexlyst, pornoafhængighed, rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang etc. – hvordan arbejder jeg med dette?

Søndag: 

 • At arbejde med allergier
 • Procedure for behandling af sukkertrang
 

Underviser: Tine Grubbe Nielsen og Louise Bohnstedt

Jeg vil håbe mange flere terapeuter vil få denne viden med sig tidligt i deres uddannelse. Det er nødvendigt. Tine har en fantastisk tilgang til både teori og praksis - hun er humoristisk, smilende og varm.
Nicole Hertz
Kursist

Modul IV :       

– Du bliver uddannet T.R.E.T. behandler – metode til problembehandling hvor du arbejder med udgangspunkt i klientens ressourcer og behagelige følelser (det du kender fra eksempelvis “ankring af fredfyldte steder”) uden brug af regression og traditionelle induktioner.  

– Metoden her er særligt effektiv til behandling af bl.a. angst og spænder super godt overens med teknikker som du allerede kender fra din grunduddannelse hos os.

Kort oversigt over modulet: 

 • T:R:E:T traume behandler (lørdag & søndag)

Underviser: Tine Grubbe Nielsen, Louise Bohnstedt

Det hele overraskede mig!! Jeg havde forventet at T:R:E:T kun kunne bruges på en snæver klientgruppe, men i virkeligheden vil jeg kunne integrere det i alle sessioner. - Er VILDT imponeret!!
Kasper Deichgræber
Kursist

 

Modul V :      

Formål:
 –
Eksamensforløb gennemføres som læringseksamen med fuldt fremmøde

OBS:

Studiegruppearbejde:
Der etableres studiegrupper under første modul på uddannelsen. Studiegrupperne mødes mellem hvert modul af det der svarer til uddannelsesdagene. Har det været et to-dages modul mødes man to hele dage, har det været et tre-dages modul mødes man tre hele dage efter inden næste modul etc. 

En studiegruppedag svarer til 8 timer. Det anbefales at man er 3 eller 4 i en studiegruppe.

I forbindelse med studiegruppearbejdet arbejder alle igennem et fuldt 5-PATH forløb med hinanden, både som klient og terapeut. Herudover øvelser og diskussioner relateret til det lærte på forgående modul.

Egenrefleksion:
Der lægges vægt på den studerendes evne til at reflektere over egne temaer, udvikling og praksis. Hertil udføres, efter hver studiegruppedag, logbog med processuel status. Logbogen afleveres på hvert efterfølgende modul. Logbogen er også med til at danne udgangspunkt for din eksamination.

Litteratur:
Pensum: 4 bøger
Herudover anbefales 3 bøger til videre fordybelse.

Datoer for uddannelses-modulerne:

Modul 1: 6. – 7. februar 2021 
Modul 2: 9. – 11. april 2021
Modul 3: 26. – 27. juni 2021
Modul 4: 3. – 5. september 2021
Modul 5: 27. – 28. november 2021

Tidspunkt: Alle dage fra 9.00-17.00.

Økonomi:
Prisen for Uddannelsen til Momsfritaget Hypnoterapeut med opstart i 2021 er kr. 34.750,-. 

OBS:  Kom med nu! Fra år 2022 stiger prisen for uddannelsen til kr. 39.350,- 

Early bird:
–  ved tilmelding inden d. 1.9.2020 kan du opnå early bird på kr 5.000,-
–  ved tilmelding inden d. 15.10.2020 kan du opnå early bird på kr 3.000,-

Denne økonomiske investering er dog hurtigt tjent hjem igen, når du ikke længere skal betale moms for dine klient-sessioner (25%) men derimod kun betale lønsumsafgift. (Ca. 4,12%)

OBS: Husk at du kan fratrække beløbet for denne overbygningsuddannelse i SKAT.

hypnose uddannelse jylland

Uddrag af hvad kursister
udtalte om foregående 410 uddannelser:

Søren Dam Christiansen

Tak! Faglig stærk, kommunikativ tydelig. Thanks for sharing!

Tove Vejlgaard Schørring:

Det har især givet mig personlig udvikling og det har givet mig meget at afkode underviserens teknik, spørgsmål, struktur samt spørgsmåls-rækkefølge.  

Intensitet og personlig udvikling. Flydende, indholdet blev tilpasset til hvad gruppen/rummet havde brug for. 

Personlige indsigter om at rumme min egen ensomhed, se og mærke den. Ved at se min fars ensomhed kunne jeg rumme og se min egen ensomhed. Det har skabt en stor forståelse for min far og mig selv. Det har åbnet endnu mere op  for kærlighed til mig selv og min far. 

Hanne & Susanne 

Super lærerigt, selvudviklende, professionelt og grænseudvidende! Der er blevet åbnet for vores egne skyggesider og blindspots samt åbnet for vore egne frihedsfølelser. 

Heidi Holm

Meget udviklende fagligt og personligt! Dejlig stemning og relationer – tiden flyver afsted.
God overbygning til hypnoterapi-kurset, i forhold til andre momsfritagelses-kurser meget mere brugbart. 

Annika Mønster Pedersen:

Inspirerende, udfordrende, vildt fantastisk rush!

Pernille Nielsen:

Meget udviklende både fagligt og personligt. (provokerer samtidigt)
Pengene er godt givet ud!
Jeg lærer mig selv at kende fremfor alt!
Jeg kan tillade mig selv at falde og i griber én.

Thara Fogh:

Det bedste ved kurset har været afvekslingen imellem teori og øvelse – især middagen som “forælder”. 

Jeg får meget ud af at se andre lave terapi og at se, hvor forskelligt det kan gøres. 
Underviseren var meget intens og super inspirerende og meget kompetent. Kurset var særdeles personligt udviklende!