Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

Arrow
Arrow
Slider

410 lektioners uddannelse

Overbygning: Hypnose uddannelse til momsfritaget hypnoterapeut

Hypnosehuset Danmark har taget skridtet videre! Og tilbyder, som den første hypnoseskole i Danmark, en hypnose uddannelse hvor du har mulighed for, at blive momsfritaget/lønsumregistreret hypnoterapeut!

"Uddannelsesforløbet har været meget åbent, nærværende og struktureret. Jeg kan se at Louise & Tonny, på meget kort tid og med meget effektive redskaber, har formået at få mig til at skabe varige forandringer, som jeg aldrig havde troet muligt. Og det har de gjort selvom jeg har været ved nogle af verdens bedste facilitatorer inde for selvudvikling og bevidsthedstræning her gennem de sidste 5-6 år. Det siger noget om, hvor dygtige de to undervisere er."
uddannelse hypnoterapeut
Keld Roed
Tidligere kursist

Vi er mange uddannede hypnoterapeuter og muligvis også andre behandlere med en mere psykologisk terapeutisk tilgang til behandling af menneskers lidelser, der har oplevet, at det kan være meget svært at finde en god hypnose uddannelse / videreuddannelse, som er meningsfuld i forhold til dét felt, vi som terapeuter arbejder i.

Man har indtil nu haft mulighed for at gå en vej, der ikke giver stor mening i forhold til feltet hypnoterapi: At gå den traditionelle vej og tage de 410 obligatoriske lektioner i fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære med flere. Disse fag kan dog virke mindre vigtige i forhold til dét at blive en bedre terapeut.

Derfor har vi, hos Hypnosehuset Danmark, udviklet en ny og relevant (videre)-hypnose uddannelse, som lever op til indholdet i de  410 lektioners undervisning, som SKAT kræver og som i høj grad er målrettet det hypnoterapeutiske arbejdsfelt!

Tilsammen med de 250 lektioner indenfor det primære behandlingsfelt hypnose/hypnoterapi (vores traditionelle 5-Path® hypnose uddannelse) giver det i alt 660 lektioner, som dermed opfylder kravet til momsfritagelse.

Hypnose & Psykoterapi

Uddannelsen tager udgangspunkt i psykoterapien og har fokus på, at du bliver endnu bedre til at håndtere den terapeutiske situation samt at kunne være sammen med dine klienter i deres følelser på en sund og oprigtig måde samt adskille disse. Uddannelsen vil også tilbyde dybdegående kendskab til mere specifikke problemstillinger, som vi som hypnoterapeuter, kan møde i vores praksis.
Herunder børns problemstillinger, sexologiske problemstillinger, når klienten er påvirket af eksempelvis DFE´er, sportshypnose og meget, meget andet.

Vi kommer også omkring begreber som overføring/modoverføring, projektion, introjektion, masker, skyggearbejde, , sorgprocesser, fænomenologi, dramatrekant, hvad der sker i hjernen under hypnose, placebo og meget, meget mere samt hypnoterapeutiske release-teknikker og case-arbejde.

Uddannelsen kommer også til at inddrage fysiologien i forhold til, hvortil i kroppen psykiske ubalancer forplanter sig, og hvordan de kan komme til udtryk samt, hvordan du som terapeut kan arbejde med disse.

Under hele uddannelsen vil der være fokus på selvudvikling, som du kender det, fra vores 5-PATH® uddannelse. Det er ved at kende os selv, at vi lærer at kunne se, høre, forstå og mærke andre mennesker samt at kende vigtigheden af at adskille os selv fra klienten, være opmærksom på egne skyggesider etc. 
Hertil kommer studiegruppearbejde imellem modulerne, masser af praktisk træning, klientarbejde og eksamen med fysisk fremmøde. Der vil også være en del mere research-arbejde samt læsestof af relevant faglitteratur og opgaveskrivning samt tid til fordybelse i de enkelte hypnoterapeutiske og psykoterapeutiske emner, teorier og redskaber

Uddannelsen afsluttes altid med eksamener, hvor du er fysisk til stede.

Datoer for uddannelses-modulerne:

Modul 1 – 1. og 2. september 2018.
Modul 2 – 10. og 11. november 2018
Modul 3 – 19. og 20. januar 2019
Modul 4 – 13. og 14. april 2019
Modul 5 – 22. og 23. juni 2019.

hypnose uddannelse jylland

Uddrag af hvad kursister
udtalte om sidste kursus:

Tove Vejlgaard Schørring:

Det har især givet mig personlig udvikling og det har givet mig meget at afkode underviserens teknik, spørgsmål, struktur samt spørgsmåls-rækkefølge.  

Intensitet og personlig udvikling. Flydende, indholdet blev tilpasset til hvad gruppen/rummet havde brug for. 

Personlige indsigter om at rumme min egen ensomhed, se og mærke den. Ved at se min fars ensomhed kunne jeg rumme og se min egen ensomhed. Det har skabt en stor forståelse for min far og mig selv. Det har åbnet endnu mere op  for kærlighed til mig selv og min far. 

Hanne & Susanne 

Super lærerigt, selvudviklende, professionelt og grænseudvidende! Der er blevet åbnet for vores egne skyggesider og blindspots samt åbnet for vore egne frihedsfølelser. 

Heidi Holm

Meget udviklende fagligt og personligt! Dejlig stemning og relationer – tiden flyver afsted.
God overbygning til hypnoterapi-kurset, i forhold til andre momsfritagelses-kurser meget mere brugbart. 

Annika Mønster Pedersen:

Inspirerende, udfordrende, vildt fantastisk rush!

Jonna:

Meget udviklende, tanke-igangsættende både fagligt og personligt. Tiden flyver afsted. 

Det har været fantastisk at blive presset personligt – Underviseren er perfekt som terapeut, hurtig til at finde frem til kernen og mingelere rundt. 
Gruppeøvelserne og alt teoretisk var meget lærerigt. Gallamiddagen var oplysende. Derudover har jeg fået meget ud af dramatrekanten, maskeskemaet samt kærlighedssprogene. 
Jeg har fået meget ud af projektionsøvelserne, egenterapi, spørgsmålsteknik, kropssprogmatching/mismatching. Lave krise med omhu. Være bevidst om ansvaret overfor klienten.

Pernille Nielsen:

Meget udviklende både fagligt og personligt. (provokerer samtidigt)
Pengene er godt givet ud!
Jeg lærer mig selv at kende fremfor alt!
Jeg kan tillade mig selv at falde og i griber én.

Thara Fogh:

Det bedste ved kurset har været afvekslingen imellem teori og øvelse – især middagen som “forælder”. 

Jeg får meget ud af at se andre lave terapi og at se, hvor forskelligt det kan gøres. 
Underviseren var meget intens og super inspirerende og meget kompetent. Kurset var særdeles personligt udviklende! 

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside