For hvert modul samles jeg mere og mere til at kunne tillade at være mig og være hel. Vi viser og åbner op for sider af os selv, vi måske ikke selv var klar over. En helt fantastisk oplevelse, den bedste gave til mig selv. En helt fantastisk oplevelse, den bedste gave til mig selv

Overordnet om uddanelsen:

Min oplevelse af overbygningen på 410 lektioner til Momsfritaget Hypnoterapeut: 

Der er plads til forskelligheder, og det mærker jeg hele vejen rundt. Vi viser og åbner op for sider af os selv, vi måske ikke selv var klar over.

Det gør mig til en meget bedre terapeut, mor, kæreste, ven, datter…

For hvert modul samles jeg mere og mere til at kunne tillade at være mig og være hel. 

En helt fantastisk oplevelse, den bedste gave til mig selv.

Om Seksuelle Problemstillinger:

Jeg håber, mange flere terapeuter vil få viden om det sexologiske felt med sig, tidligt i deres uddannelse. Det er nødvendigt. 

Tine har en fantastisk tilgang til både teori såvel som praksis, hun er humoristisk, smilende og varm. Hun er hele vejen igennem en fantastisk og autentisk underviser, og begge dage har været spækket med godt, brugbart og letomsætteligt teori og materiale. Hun spreder ro i mig til at være godt klædt på til selv at give det videre til mine klienter. 

Jeg vil nu have meget lettere ved at spørge ind til emnet med de mange forskellige vinkler. Jeg tager teorien med mig omkring hvor hurtigt, der kan skabes skyld- og skamfølelse i et lille barn – som lagres og forfølger denne ind i voksenlivet. Dét vil jeg ændre på!

Helt igennem uundværlig viden – giver styrke og power!

Om T.R.E.T.:

Fedt, overvældende, gode koblinger af teori og praksis! 

Underviseren har en god energi og er god til at formidle sin viden. God kobling mellem teori og praksis-eksempler – Underviseren stod meget stærkt i sin fortællemåde og fremvisning i live-session med klient. Hun var sikker og tydelig.

Jeg har fået fantastiske redskaber med til egen praksis, og de kan bruges med det samme. Jeg mærkede styrkerne i mig, der fra 1. dag til 3. dag blev mere og mere tydelige gennem øvelserne – og jeg kunne se, det var på samme måde for mine medkursister!

Jeg vil fremover have endnu mere fokus på den enkelte klients styker, ressourcer og ønskede forandring.

Oplæg om Angst:

Gode indsigter og delinger. Rigtig god formidling, det mærkes tydeligt, at underviserne er kendt i teorien såvel som i praksis.

Nicole Hertz, Aabenraa

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever