Først startede jeg med at uddanne mig på grunduddannelsen hos Hypnosehuset Danmark. Jeg valgte denne hypnoseskole da jeg fornemmede at både fagligheden, sagligheden og værdierne var i top. Uddannelsen har forandret mit liv.

Først startede jeg med at uddanne mig på grunduddannelsen hos Hypnosehuset Danmark. Jeg valgte denne hypnoseskole da jeg fornemmede at både fagligheden, sagligheden og værdierne var i top. Og jeg blev bestemt ikke skuffet da jeg mødte op og fra første dag kunne fornemme undervisernes engagement, proffesionalisme og ordentlighed. Fra start til slut førte de holdet sikkert og trygt gennem både undervisningsmateriale og egne temaer som vi blev mødt i med empati, tid og supervision.

Undervisningen er struktureret og meget dybdegående og materialet gennemarbejdet. Vi har adgang til fora hvor vi kan sparre med hinanden og se undervisningsvideoer igen og igen.

Jeg har helt klart fundet min rette hylde som hypnoseterapeut og er dybt imponeret over de resultater vi, med disse terapeutiske metoder, kan skabe sammen med vores klienter. Og det er alt lige fra angstproblematikker til OCD, stress, vægttab, allergier, traumer etc.

Jeg er nu i gang med overbygningen hos Hypnosehuset Danmark på 410 lektioner og hold kæ.. det sparker r..! Både fagligt og personligt! Dygtige undervisere! Jeg kan mærke, at min sikkerhed som terapeut stiger efterhånden som jeg får arbejdet med min terapeutrolle og samtidig egne temaer. Herudover er den teori og de metoder vi lærer på uddannelsen med til at gøre, at jeg kan arbejde endnu mere sikkert og målrettet med en langt større klientgruppe.

Uddannelserne har forandret mit liv og nu glæder jeg mig til at hjælpe andre mennesker til forandring også 🙂

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever