Jeg kendte til hypnose i forvejen da jeg havde taget kursus et andet sted. Men jeg havde hørt utrolig godt om de metoder der undervises i, på denne uddannelse. Jeg må indrømme jeg er blevet rigtig positivt overrasket. Der er en utrolig god struktur på uddannelsen og de er utrolig professionelle i deres fremtræden.

Jeg kendte til hypnose i forvejen da jeg havde taget kursus et andet sted. Men jeg havde hørt utrolig godt om de metoder der undervises i, på denne uddannelse. Jeg må indrømme jeg er blevet rigtig positivt overrasket. Den uddannelse som Louise har strikket sammen har fuldt ud levet op til de forventninger jeg havde. Det har været et helt fantastisk forløb.

I og med jeg er pensionist har jeg stor frihed til at tage klienter ind. Og det er en stor personlig tilfredsstillelse at kunne hjælpe folk med de her fantastiske redskaber. Jeg hjælper bl.a. mine klienter med depression, angst, fobier og stress som er et stort problem i samfundet i dag.

Der er en utrolig god struktur på uddannelsen og de er utrolig professionelle i deres fremtræden. Det er en fantastisk uddannelse den her. Du bliver holdt til ilden hele vejen igennem. Og når du er færdig med de 250 lektioner som uddannelsen tager, for at få dit eksamensbevis, så er du virkelig godt klædt på hele vejen igennem. Når du er færdig med uddannelsen har du allerede haft dine første klienter og har således noget erfaring og noget praksis du allerede har bygget op, så det er helt fantastisk godt bygget op.

Det er en meget professionel tilgang underviserne har og det er utrolig givende. Jeg føler mig utrolig tryg. De har hele tiden den nyeste viden og jeg føler mig rigtig godt klædt på.

Henrik Rønberg

 

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever