Det er den vildeste rejse - og den er kun lige begyndt… hurraaaaa :o)

Allerførst en kæmpe tak til jer, Louise og Tonny, for at tage mig med på rejsen ind i verdenen af hypnoterapi. Med jer ved roret har jeg trygt rejst med til en helt ny verden, der har åbnet sig for mig, og som jeg kun kendte “på overfladen”.

Jeg vidste ikke, hvor dybt det ville stikke, hvor meget, jeg ville lære, hvor stor indsigt jeg ville få. Hvor meget, det skulle komme til at ændre hele min opfattelse af, hvordan tingene hænger sammen gennem følelsernes sprog og hvor givende det er, når folk oplever indsigt. Hvor store, kærlige og positive forandringer, det betyder for dem. Og dermed for mig.

I har bygget uddannelsen op i moduler med et flow, der gør, at der konstant er nerve, aktivitet og fuld opmærksomhed fra os studerende. I har hele tiden alle med, ingen bliver “ladt alene” i de nogle gange meget følsomme situationer, der kan opstå kva uddannelsens karakter, der vækker følelser og tanker, der skal tages nænsomt hånd om.

Vi studerende har, på grund af den tætte og nære dialog hele vejen gennem uddannelsen, fået et givende og lærerigt samarbejde, hvor vi støtter hinanden i læringsprocessen og bidrager med input og sparring.

Louise og Tonny, I har formået hele tiden at give mig tilpas indsigt i de emner, jeg skulle arbejde med, til, at jeg kunne udvikle min faglighed og I er aldrig gået så langt frem i den viden, I har formidlet, at jeg blev sat af og ikke vidste, hvad jeg skulle.

I har videregivet værktøjerne og efterhånden, som jeg har lært at anvende dem, har I fyldt flere i værktøjskassen, så jeg har haft mulighed for at få yderligere bredde og dybde i mine kompetencer og i mit virke som hypnoterapeut.

Da I på den måde ikke har forceret noget, har jeg følt, jeg hele tiden var med og brikkerne falder stille og roligt på plads i mit eget tempo, efterhånden som jeg har øveklienter således, at de ting, jeg løbende har lært, giver mening, når jeg anvender dem i praksis.

Det er den vildeste rejse – og den er kun lige begyndt… hurraaaaa :o)

Mange hypnotiske knus fra Katja

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever