Hypnose hjalp mig ud af stress og gav mig inspirationen til også at kunne anvende dette fantastiske værktøj til at hjælpe andre til bedre livskvalitet. At jeg fik den stærkeste selv-udvikling var en positiv overraskelse.

Hypnose hjalp mig ud af stress-symptomer og gav mig inspirationen til også at kunne anvende dette fantastiske værktøj til at hjælpe andre til bedre livskvalitet. Efter mange års arbejde med mennesker viste netop hypnosen sig at være det redskab, der kunne samle og udnytte min årelange interesse for mennesker og deres adfærd.

Jeg søgte nettet tyndt for at afdække, hvilket uddannelsessted, der kunne give mig tilstrækkelig faglighed, seriøsitet og effektiv læring, så også jeg blev i stand til at hjælpe mennesker. Hypnosehuset Danmarks uddannelse til hypnoterapeut viste sig hurtigt at indeholde alt det, jeg ønskede – og mere til. At jeg også i forløbet fik den stærkeste selv-udvikling kom som en positiv overraskelse

At netop Louise har opnået anerkendelse som verden bedste 5-PATH instruktør i 2016 er fuldt fortjent. Louise’s dybe indsigt i menneskelige drivkræfter og årsagssammenhænge har gjort, at jeg endelig kan anvende mine talrige tidligere kurser og selv-studier og har etableret Hypnosehuset Fyn hvor jeg hjælper mennesker til at fjerne de blokeringer, der hidtil har afholdt dem fra at være fri til at leve deres eget liv, fri af andre begrænsende holdninger.

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise fra Hypnosehuset Danmark og få del i denne værktøjskasse.

Ejlif Meinche Larsen
www.hypnosehusetfyn.dk

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever