Fantastisk og inspirerende undervisning!

Om uddanelsen:

Om Seksuelle Problemstillinger:

Helt fantastisk undervisning!

Det overrasker mig, at pornoafhængighed er så “slemt” samt, hvor svært det er at tale om sex i et parforhold – og hvor mange, der reelt har disse problemer. 

IPA-modellen og dramatrekanten var kæmpe øjenåbnere. 

En fantastisk weekend, hvor Tine gjorde et svært emne let og frit at tale om. Til egen praksis tager jeg med mig, at sex er et meget relevant emne at bringe på banen i klientarbejdet. 

En weekend, hvor jeg tager utroligt meget selvudvikling og AHA oplevelser med hjem. Jeg er blevet endnu mere bevidst om, at ansvaret er på klienten og ikke på mig.

Vidste ikke, hvad jeg skulle forvente, så jeg er virkelig positivt overrasket!

Tine gør det skide godt – TAK!

Om Spirit Releasement:

Emnet Spirit Releasement kan være svært at forholde sig til, men Kirsten Topp formåede virkelig at gøre det håndgribeligt og spændende! Hun er en dygtig fremlægger.

Det var fantastisk og inspirerende undervisning, og for mig personligt et højdepunkt blandt mange emner, jeg har beskæftiget mig med.

Om T.R.E.T.:

Underviseren har en imponerende viden. Hun formåede at gøre mig spændt og tryg ved at bruge teknikkerne. Jeg kommer helt sikkert til at arbejde med dem!

Jeg er positivt overrasket, da jeg inden weekenden havde forventet, at T.R.E.T. kun kunne bruges på en snæver klientgruppe – men i virkeligheden vil jeg kune integrere det i alle sessioner. Er vildt imponeret!

Føler jeg har fået en helt “ny” uddannelse i at lave hypnose. Hele underviserens tilgang til klientarbejdet vil jeg integrere i min egen praksis, og jeg glæder mig til at opleve resultaterne. 

Oplæg om Angst:

Spændende oplæg med en god solid basisviden om, hvad angst indebærer. 

Indholdet blev formidlet på et niveau, vi alle er med på.

Kasper Deichgræber Andersen, Sønderborg
 

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever