…..og hvilken værktøjskasse :) Med 410-overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse – et fantastisk supplement til uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut. Nye tilgange til det terapeutfaglige arbejde

…..og hvilken værktøjskasse 🙂

Med 410-overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse – et fantastisk supplement til uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut. Nye tilgange i det terapeutfaglige arbejde muliggøres og jeg erfarer, at det ny tillærte har sin effekt, hvor jeg med nye teknikker skaber hurtige og målbare resultater.

Selvudviklingen er den største grundsten at få lagt under uddannelsen. Finder du modet kommer du fuldt i mål – JEG fandt modet gennem rammen, som var sat 🙂 respektfulde, tillidsfulde og seriøse medkursister åbnede op for at jeg igangsatte min faglige og personlige udviklingsrejse. Uden tvivl af største værdi for mig og ikke mindst banebrydende for fremtidige målsætninger. Jeg føler mig fri.

ALLE undervisere har udbudt en SUPER tilrettelagt undervisning; god dynamik, ideelt flow mellem teori og praktiske øvelser, rollespil, live-demonstration og med færdigudarbejdet og direkte brugbart materiale føler jeg mig mere end rustet til det terapeutfaglige arbejde.

Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark 🙂

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever