TAK - bare TAK! Jeg har taget overbygningen på Hypnoterapeut uddannelsen ved Louise Bohnstedt, Hypnosehuset Danmark i Vejle.

TAK – bare TAK! Jeg har taget overbygningen på Hypnoterapeut uddannelsen ved Louise Bohnstedt, Hypnosehuset Danmark i Vejle. Det har været en rigtig god og meget lærerig oplevelse. Louise har båret os alle igennem på hendes vinger, sammen med de virkelig dygtige undervisere vi har haft. Jeg har lært SÅ meget. Jeg har fået nogle fantastiske brugbare og sikre værktøjer med hjem i min værktøjskasse. Det gør mig i stand til at hvile frit og trygt i processen med mine klienter i min egen klinik. Ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt, at have valgt Hypnosehuset Danmark til at varetage ansvaret for min læring. Jeg har virkelig følt mig tryg og støttet hele vejen. Louise og de andre undervisere har været tilstede, og til at få fat i. Både i undervisningstiden, men også udover, hvor jeg altid har følt jeg kunne få hjælp og svar, hvis jeg havde spørgsmål.
Hvis du sidder derude og ikke ved, hvem der skal være din underviser og vejleder- så vil jeg uden tøven anbefale Louise og Hypnosehuset Danmark- med største glæde og stolthed. Vickie

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever