Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

previous arrow
next arrow
Slider
Kæmpe udvikling, fantastiske teknikker!

Overordnet om uddanelsen:

Det er den vildeste rejse – og den er kun lige begyndt… hurraaaaa. Sådan skrev jeg i en udtalelse ultimo 2016, da jeg blev færdig som 5-PATH® Hypnoterapeut ved Hypnosehuset Danmark.

Jeg har efter “grunduddannelsen” som 5-PATH’er, bygget ovenpå med 410 lektioners uddannelsen til momsfritaget hypnoterapeut, hvor emnerne virkelig får lov at brede sig ud. Og hvor vi som deltagere kommer endnu mere i dybden med os selv og hinanden. Kæmpe udvikling, fantastiske teknikker!

Under uddannelserne/kurserne er der fuldt fokus fra HHD på, at vi får støtte og sparring, hvis og når der er brug for det – og løbende er der drøftelser af spørgsmål og emner i vores (lukkede) gruppe samt i de studiegrupper, vi hver især er i og holder fast i. 

Undervejs på hele 410 overbygningen er man omgivet af skønne, fantastiske mennesker, der giver så meget af sig selv. Det skaber et unikt og meget væsentligt samspil.

Om Sportshypnose:

Et kursus med dynamik, gode teknikker og en sprudlende underviser!

Flemming er dynamisk og god til at komme med mange gode hverdags-eksempler undervejs, så teorien fint kobles til de konkrete eksempler og dermed giver endnu bedre mening.

Jeg fik supplerende værktøjer til dem, jeg allerede har i “værktøjskassen”, så mit område udvides og giver mig endnu større sikkerhed i arbejdet i klinikken med klienterne. 

Har mange gange siden anvendt materialet fra kurset, da det også giver mening i forhold til problematikker, der ligger udover emnet sportspræstationer.

Om Seksuelle Problemstillinger:

Tine er så professionel: Undervejs tager hun sig af dét, der skal håndteres, når det dukker op. Samtidig udstikker hun rammerne, så der ikke er noget, der “stikker af”.

Der er humor hele vejen, og det hele veksler så fint mellem teori, øvelser og eksempler fra eget liv og hverdag. Det gør undervisningen nærværende og konkret. 

Det overraskede mig undervejs, hvor meget emnet reelt betyder – både for mig selv og for så mange andre. Hvad det fylder indeni og hvordan, det trækker tråde ud i mange andre områder af vores liv, vi måske normalt ikke forbinder med noget “sexuelt”.

I forhold til egen praksis tager jeg med mig at kunne agere mere naturligt, når emnet enten bliver taget op af en klient eller at kunne spørge ind til det, når jeg kan mærke, klienten kredser om emnet – uden rigtigt at italesætte det.

Om Spirit Releasement:

Et virkelig spændende og givende kursus!

Det åbnede op til en helt ny dimension af hypnosen. Jeg har helt sikkert stiftet bekendtskab med denne “del” tidligere, men nu har jeg fået teknikker og indsigt til at arbejde sikkert og step-by-step. 

Fantastisk for mig – fantastisk for mine klienter!

Emnet giver anledning til mere fordybelse og lyst til at brede det endnu mere ud. Det gav mig også større personlig indsigt i forhold til nogle ting omkring mig som menneske set i relation til min familie og de mønstre, vi bærer med os.

Siden kurset har jeg adskillige gange anvendt teknikkerne i klinikken. Det virker!

Om T.R.E.T.:

Susanne har et fantastisk overblik og er så rolig i sin fremtoning – samtidig med, at der er super god energi hele vejen! Hun er dygtig og kan sit stof til fingerspidserne.

God dynamik mellem teori og praksis.

Det overraskede mig temmelig meget, hvor effektive teknikkerne er! Strukturen er virkelig til at gå til, og det er super fedt, at det hele ligger i en samlet struktur. Det gør det meget anvendeligt og praktisérbart. Samtidig supplerer det perfekt ind i min allerede eksisterende viden.

Jeg har i et stykke tid følt, at jeg “manglede” nogle af de teknikker, vi har lært i weekenden. Derfor føler jeg, at udbyttet har været meget givende og vil løfte min praksis til et nyt niveau. 

Katja Klinge, Fredericia