Jeg har ikke haft adgang til så meget gennemarbejdet materiale på nogen anden uddannelse jeg har taget. At komme så dybt ind i klienternes sind gennem hypnosen gør terapien utrolig effektiv og holdbar. Jeg kan til enhver tid anbefale denne uddannelse

Jeg er både Coach og Sexolog og havde ikke tænkt at jeg skulle have flere uddannelser lige foreløbig i alt fald. Men en dag stødte jeg på et opslag omkring denne uddannelse og jeg blev virkelig draget til at læse mere – inden aftenen var omme havde jeg meldt mig på uddannelsen da den virkelig talte til mig. Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg gennem denne uddannelse skulle have de store indsigter omkring mig selv da jeg jo allerede har arbejdet en del med mig selv på både sexolog og coach uddannelserne, så jeg så det som en uddannelse hvor jeg kunne fylde min værktøjskasse yderligere op.

Allerede efter første modul kunne jeg dog se i øjnene, at der nok ville komme en del mere, at arbejde med, hos mig selv. Jeg havde virkelig ikke forventet at uddannelsen hos Tonny og Louise var så grundig, dyb og veltilrettelagt så jeg var meget overrasket over hvor professionelle både Tonny og Louise er men også over hvor professionel materialet er. Min egen udvikling har også gjort en kæmpe forskel for mig – b.la har jeg nu taget det store skridt at leve 100% selvstændig med terapi/coaching og frem for alt 5-path hypnoterapi. Det var gennem de mange hypnosebehandlinger far mine vidunderlige medkursister at jeg fik modet til at være selvstændig – der lå noget gemt langt inde i mig som blev behandlet så jeg nu kan være fri fra gamle overbevisninger og mønstre som tidligere har stoppet mig.

Min tanke om at jeg ”bare” lige skulle have lidt mere i min værktøjskasse, blev hurtig skiftet ud med, at hypnoterapi ville blive en stor del af min klinik. Det blev tydeligere og tydeligere for mig som modulerne skred frem, samtidig med at jeg havde prøveklienter, som allerede efter 1. session fik dybe indsigter der gav dem forandringer med det samme. At komme så dybt ind i klienternes sind gennem hypnosen gør terapien utrolig effektiv og holdbar. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg bare sådan henslængt en søndag eftermiddag ”faldt” over uddannelsen på Facebook, blev nysgerrig, skrev mig på uddannelsen, og nu lever af at gøre verden et bedre sted at være for mine klienter gennem 5-path hypnoterapi.

Jeg kan til enhver tid anbefale denne uddannelse af mange forskellige årsager.

  1. Uddannelsen er top professionel da Tonny og Louise er utrolig kompetente og tillidsvækkende. På intet tidspunkt har jeg manglet information.
  2. Jeg har ikke haft adgang til så meget gennemarbejdet materiale på nogen anden uddannelse jeg har taget.
  3. Hypnoterapi på denne måde er så effektivt at klienterne er i himlen når de er færdige med et forløb, det betyder de vil anbefale det videre til andre, så du får hurtigt flere klienter. (ikke mange anbefaler en sexolog videre til andre, da de så på den måde afslører de har været hos en).
  4. Denne grundige måde at arbejde med hypnoterapi og med klienterne på er vejen frem til et bedre liv for mange mennesker, og det er vidunderligt at være en del af den udvikling hos klienterne.
 
Kærlig hilsen
Tine Grubbe Nielsen
Charlottenlund

www.MindingMe.dk

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever