Sikke en udvikling der er sket på meget kort tid med ”få effektive redskaber”.

Først tak for en fantastisk, lærerig og berigende uddannelse!
Tænk, at man kan lære så meget på så kort tid!

Denne uddannelse har gjort en kæmpe forskel for mig. Det er den sidste brik i mit puslespil!
En berigende uddannelse både fagligt og personligt. Sikke en udvikling der er sket på meget kort tid med ”få effektive redskaber”.

I er super gode til at undervise og formidle det væsentlige, så jeg finder min egen vej i det.  I rammer os på det ”sted” vi er hver især og formår at ”skubbe på” når det er det, der skal til, så man er tryg ved at ”gå videre”.

Det er en faglig velfunderet uddannelse med utroligt kompetente undervisere og de er rigtig gode til at møde os allesammen der hvor vi er. De er gode til, at give os det skub vi har brug for, for at komme videre og komme “ud over kanten” og få os allesammen med.

Strukturen i undervisningen er bygget op så vi simpelthen starter fra fase 1 og får bygget de næste faser på. De er bygget op på den måde, at vi får bearbejdet og indarbejdet den første fase inden vi går videre til næste fase og vi får lov til, at prøve det af, både teoretisk og praktisk inden vi får bygget mere på således vi er trygge ved, at skulle gå videre til næste fase. Og vi er trygge ved, at gå hjem og prøve det med vores egne klienter, fordi der i hele uddannelsen er indbygget at vi øver os på hinanden og vi får faglig vejledning og underviserne er rundt og give råd og støtte når vi har brug for det. Så på denne måde, har vi det fundament, der skal til at gå hjem og få det her ført ud. Det har været fantastisk!

Det her kan jeg kun varmt anbefale alle andre – det er en fantastisk uddannelse, hvor vi er igennem både en faglig udvikling og en personlig udvikling.
Du er bare nødt til, at springe ud i det og være med!

Så nu er det bare at klø på og træne – som sagt – øvelse gør mester.
Jeg er utroligt taknemmelig for det vi deler og sætter i gang.
TAK!

Susanne Mørch Svendsen

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever