Jeg kan se, at uddannelsen her har skabt forandring i mig, som jeg aldrig havde troet muligt. Uddannelsesforløbet har været meget åbent, nærværende og struktureret

Det har været et helt fantastisk forløb. Jeg har været så heldig at være med på denne her uddannelse med de her to fantastiske facilitatorer Louise og Tonny. Jeg har igennem hele mit liv været i gang med selvudvikling og arbejdet med bevidstheden. Jeg ved, at det er inde i det ubevidste at alt ligger gemt og har hørt, at hypnoterapi skulle være det mest effektive værktøj til at komme ind bagved og arbejde med det underbevidste og ubevidste. Derfor har jeg valgt at gå på denne uddannelse. Valget faldt straks på Tonny og Louise fordi jeg kunne se, at det var to meget åbne, levende,  nærværende og ærlige mennesker der oprigtigt brænder for hypnosen.

Jeg kan se, at uddannelsen her har skabt forandring i mig, som jeg aldrig havde troet muligt. Uddannelsesforløbet har været meget, meget åbent og nærværende og det har været meget struktureret. Jeg kan se, at på meget kort tid og med meget effektive redskaber har de formået at få mig til at skabe nogle varige forandringer. Og det har de gjort selvom jeg har været ved nogle af verdens bedste facilitatorer inde for selvudvikling og bevidsthedstræning her gennem de sidste 5-6 år. Det siger noget om, hvor dygtige de to undervisere er og hele deres tilgang til, at de hele tiden er dynamiske – hvad virker – hvad virker ikke – hvordan kan vi gøre det endnu bedre etc..

Uddannelsen i sig selv er fantastisk struktureret og bygger på erfaring med hvordan det virkelig fungerer og hvordan det ikke fungerer. Og jeg kan se, at selve hypnosedelen, terapidelen, selvhypnosedelen og uddannelsen hænger meget nøje sammen – og derved skabes der indlæringsprocesser, som jeg ikke har set magen til før.

Så jeg kan sige, at fra at have gået med en masse tvivl og manglende handlekraft, så er jeg blevet meget dynamisk og jeg har allerede sammen med én af de andre kursister skabt en virksomhed. Og vi er fuldt fortrøstningsfulde på, at vi får fat i mange klienter, at vi har et helt nyt liv som bare fungerer fra dag 1 af. Og det vil jeg takke både Tonny og Louise for. WAOUW – det kan jeg kun unde alle at komme i gang med! Tænk at tilværelsen kan være så fyldt med overflod og glæde.
Tak for denne gang.

Keld Roed

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever