Det har været nogle vilde måneder med super gode og professionelle undervisere.

Vildt gode undervisere, der supplerer hinanden super godt med en kæmpe viden på området.

Supergodt at i er så gode til, at holde planen og ikke tillader ”løs snak”.
Det har været en meget veltilrettelagt og struktureret uddannelse som har gjort mig i stand til, efter kort tid, at tage mine første klienter ind, selvom den eneste erfaring jeg kom med, var min egen livserfaring.
Uddannelsen har været tilrettelagt således at vi har haft selvhypnose med, hvilket har betydet en stor selvudvikling og hvor Tonny og Louise har været super gode til at guide os gennem de ting, der kom frem under selvhypnosen.

Udvikling: Fra at tage uddannelsen som ”selvudvikling” er jeg på nuværende tidspunkt klar til at ”springe ud” som fuldtidsterapeut og klar til at tage Masteruddannelsen. Ser næsten kun muligheder frem for begrænsninger for fremtiden.

Det har været nogle vilde måneder med super gode og professionelle undervisere, som til hver en tid har været klar til at gribe os både i vores arbejde med selvudvikling og i arbejdet med klienter, hvis vi havde nogle spørgsmål eller havde brug for ekstra støtte.

Dette fantastiske forløb har gjort mig så stærk, at jeg nu er klar til, sammen med én af de andre kursister, at starte fuldtids op som hypnoterapeut i vores eget center, der hedder Center for Bevidsthed hvor vi arbejder med hypnose, hypnoterapi og mindfulness.

Tonny og Louise er nok Danmarks bedste terapeuter :)

Elna Nissen

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever