Medarbejdere gruppefoto

Det terapeutiske team hos Hypnosehuset Danmark består af 5 af Danmarks bedst uddannede hypnoseterapeuter. Vi har hver vores specialer og fagområder hvilket sikrer dig den bedst mulige behandling.

Medarbejdere gruppefoto

Vores klinikker er professionelt indrettet og lydisolerede

Medarbejdere gruppefoto

Du er velkommen til at benytte vores venterum hvis du ankommer før tid eller hvis du er pårørende

previous arrow
next arrow

Hvordan kan hypnose hjælpe mod allergier

Hypnose kan hjælpe mod allergier ved at påvirke den underbevidsthed, der er ansvarlig for de allergiske reaktioner. Under hypnose kan en hypnoseterapeut give forslag og suggestioner om f.eks. at reducere følsomheden over for allergifremkaldende stoffer, at øge tolerancen for disse stoffer eller at ændre reaktionen på stofferne. Forskning har vist, at hypnose kan være effektiv til at reducere allergisymptomer, såsom nysen, øjnene, der løber i vand, eller hævede luftveje. Derudover kan hypnose også hjælpe med at reducere stress og øge følelsen af velvære, som kan være en følge af allergier. 

Er hypnose en god behandling for alle? 

Hypnose kan være en effektiv behandling for mange mennesker, der lider af allergier, men det er ikke en one-size-fits-all løsning. Det er vigtigt at finde en dygtig og erfaren hypnoseterapeut, der kan vurdere, om hypnose er en passende behandling for den enkelte person. Det er også vigtigt at huske, at hypnose ikke er en mirakelkur, og at det kan tage flere sessioner at opnå de ønskede resultater. Derudover skal allergier altid tages alvorligt, og det er vigtigt at følge sin læges råd og eventuelt tage medicin, hvis det er nødvendigt.

Hvad skal man være opmærksom på, hvis man overvejer hypnose mod allergier? 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at hypnose ikke er en erstatning for lægebehandling eller medicin, hvis dette er nødvendigt for at håndtere allergier. Derudover kan hypnose ikke helbrede allergier, men kan hjælpe med at reducere symptomernes intensitet og frekvens. Det er også vigtigt at vælge en dygtig og erfaren hypnoseterapeut, da hypnose kan være en kompleks og individuel proces. Det anbefales derfor at undersøge forskellige terapeuter og måske endda at tale med flere før man træffer en beslutning. I sidste ende kan hypnose være en effektiv behandling for mange mennesker, der lider af allergier, men det er vigtigt at huske, at det ikke er en mirakelkur og at det kan tage flere sessioner at opnå de ønskede resultater. Det er derfor vigtigt at være åben for muligheden for at kombinere hypnose med andre behandlingsformer for at opnå de bedste resultater.

Besøg hypnoseterapi-vejle.dk for at lære mere om dine behandlingsmuligheder.

Kender du det, at være fanget i et stort sort hul? Et hul, fyldt med negative energier og tanker, stress, udmattelse, ubehag. Ja alle de ting man faktisk helst vil undgå i sin hverdag. Men du kender ikke årsagen til dette store sorte hul du føler dig fanget i.

Jeg kender det. Jeg har været i det. Mange gange – alt for mange gange. Hver gang jeg er havnet i det her store sorte hul, er jeg blevet hevet op af enten min mor, min søster, en psykolog, en læge eller en form for alternativ behandler. Ja jeg har prøvet al verdens behandlingsformer faktisk, og mange af dem har også fået mig op – men ingen har formået at holde mig oppe. Jeg er altid faldet ned i det samme store sorte hul igen.

Men ikke denne gang. Denne gang blev jeg anbefalet hypnoseterapi – og det skal jeg love for at det virker! For hypnoseterapi har ikke bare fået mig op. Hypnoseterapi har fundet årsagen til mit store sorte hul og givet mig midlerne og styrken til at komme op, og dække hullet til bag mig, før jeg blev ledt videre på min vej ud i livet. Med mig på min vej fik jeg en rygsæk, fyldt med alle de ting jeg får brug for i livet, ting jeg selv har lagt i rygsækken så jeg ved, at det er lige dé ting, som jég får brug for, der er i rygsækken.

Og det er netop derfor du skal vælge hypnoseterapi. Fordi det er en ganske behagelig, blid og afslappet behandlingsform – der virker! Og den virker resten af dit liv, for den vil sætte sine spor i din sjæl, spor som du kan følge resten af dit liv, spor som vil lede dig igennem livet, på den måde, du og dit sind sammen har valgt, at livet skal forme sig på.
Men vigtigst af alt er ikke kun behandlingsformen i sig selv – men derimod også måden den bliver formidlet på. Det er vigtigt, at man føler sig tryg, at man føler at den terapeut der formidler behandlingen, engagere sig i dig og virkelig går ind i behandlingen med al sin energi. Og det må man sige at Louise gør. Hun møder dig på en blid og rar måde, og skaber et trygt, roligt og afslappet rum som man virkelig får lyst til at åbne sit sind til. Hun møder dig der hvor du er, og tager fat der hvor du har brug for det. Hun rækker en varm, omsorgsfuld og hjælpende hånd ud, som man trygt kan gribe fat i og blive hjulpet trygt videre på sin vej.

Jeg kan virkelig anbefale Hypnoseterapi Vejle!!

Malou Mainz Olsen, Sjælland

Hypnoseterapi mod sukkerafhængighed + ønske om vægttab
– Anonym, Vejle

Efter tre måneder og i alt fire besøg hos Louise i Vejle tør jeg godt sige, at jeg er fuldstændig fri af den ekstreme sukkertrang, som ellers har været en del af mit liv de sidste mange, mange år.

Jeg har størstedelen af mit liv haft et unaturligt stort behov for ting som slik, chokolade, sodavand og is. Af samme grund har jeg næsten altid været overvægtig. I perioder op til en måned har jeg med viljestyrke kunne holde mig fra de søde sager, men jeg er altid dumpet tilbage med et brag og spist endnu værre end før.

Jeg havde forsøgt mig med alt. Alle former for slankekure, kostplan hos en diætist og mange besøg hos en psykolog med speciale i emnet. Selvom det var rart at tale om mit misbrug, følte jeg aldrig, at det flyttede det helt store inde i mig. Sukkertrangen tvang mig gang på gang i knæ og holdt mig som sin ulykkelige slave. Så da jeg i foråret 2015 havde taget omkring 20 kilo på i løbet af otte-ni måneder, følte jeg, at hypnose var sidste bud på en løsning for mig. Jeg havde tilfældigt hørt om hypnose som behandling og begyndte så småt at lede på nettet. Skæbnen ville, at jeg faldt over Louises hjemmeside og læste om hendes arbejde med at fjerne sukkertrangen hos sine klienter. Det lød næsten for godt til at være sandt, men jeg var mere end villig til at give det et forsøg efter så mange års kamp.

Efter nogle ugers ventetid var det min tur, og jeg kørte godt spændt turen til Vejle. Louise var meget sød og imødekommende, og jeg følte mig fra første øjeblik i trygge hænder. Inden hypnosen havde vi en grundig samtale om mit problem, og så begyndte vi ellers.

Oplevelsen blev utroligt spændende for mig, og da jeg kom hjem, hældte jeg en halv flaske cola, som stod i mit køleskab, ud i vasken. Jeg havde aftalt med mig selv, at jeg ikke ville røre nogle søde sager de næste tre måneder, hvilket jeg aldrig før har været i nærheden af at være i stand til.

Den første uge følte jeg stort set ikke noget behov for sukker. Efter mit andet besøg hos Louise var trangen fuldstændig væk, og jeg gik ned langs slikhylderne i supermarkederne uden at føle den mindste trang til at købe noget.

Jeg var meget flittig med at bruge min lydfil to-tre gange om dagen den første måned, hvorefter der gik længere tid mellem, at jeg lyttede til den. Jeg er dog helt sikker på, at den har haft meget stor betydning for mit forløb, og jeg kommer uden tvivl til at bruge den jævnligt fremover.

De sidste to besøg handlede ikke så meget om sukker, men mere om min personlige udvikling, og jeg føler virkelig, at der er sket noget inde i mig efter mine besøg. Folk bemærker, at jeg er blevet mere glad, og jeg er blevet meget mere tilfreds med mig selv. For en person som jeg, der har været så dybt afhængig, er det svært at beskrive følelsen af at være ude af sit misbrug, men jeg tør godt sige, at jeg føler mig fuldstændig fri og lykkelig. Det her er, hvad jeg har drømt om igen og igen.

Jeg vil være Louise evigt taknemlig for at have fjernet min sukkertrang, og jeg vil varmt anbefale hende til andre, der er i samme situation, som jeg engang var.

Tak, Louise!


Kære Louise,

Faldt lige over Jeres side på FB, og fik helt dårlig samvittighed.

Men hermed en opfølgning på Jeres store bidrag til, at vores skønne datter igen fungerer i en hverdag.

Efter 4 behandlinger hos Jer, har Michelle igen fået gnisten tilbage i hverdagen, vi ser igen vores pige som trives i et miljø med flere mennesker, dog stadig noget at arbejde med her. Hun bryder sig ikke om de ekstreme forsamlinger.

Michelle har fået sagt fra overfor os som forældre,  hvor vi end har fejle. For en mdr. Siden tog hun en stor beslutning om, at hun ikke længere skulle have et fritidsjob, dette gjorde vi dog i fællesskab med hende, da vi synes det var den eneste rigtige beslutning, for at hun igen fandt ro’ en til hendes skole og naturligvis det sociale liv.

Dette har givet os det sidste til en pige der igen trives, spiser og nyder at være social og helst midtpunkt.

Herfra skal lyde en kæmpe tak til Jer, som har været medvirkende til, at dette kunne lykkes.

De kærligste hilsner fra

Michelle, Henrik og Sanni Bonnichsen

Kære Louise

3 måneder er ved at være gået og jeg vil give dig en feedback på hvordan jeg har haft det.

ALT er ændret.

Jeg har sluttet fred med fortiden.

Jeg siger fra med nutiden

Jeg har tilgivet mig selv

og ikke mindst…..jeg har tabt 6 kg….og formodentlig mere fedt end vægten viser da tabte cm om bagdeler er  7 cm og 20 cm under brystet.

Jeg har ikke rørt sukker i 3 mdr og dvs at jeg ikke har haft en eneste overspisning. Når jeg køber lækkert er det sukkerfrie produkter fra ISIS og det passer mig glimrende, at jeg kan holde det i normale mængder.

Jeg er fantastisk lettet og BEFRIET for denne tvang.

Min konklusion er : sukker giver afhængighed nøjagtigt som alkohol, hvis man er disponeret for det.

Så min plan er at fortsætte uden kager og alt det andet som gav overspisning

Tusind tak for god og yderst professionel behandling. Jeg har følt mig velkommen fra første øjeblik.

Tak til Louise fra Hypnoseterapi Vejle! 🙂

Bedste hilsener fra

Mavie Hanne Sørensen, Agedrup

Mit liv med OCD har været en indre magtkamp.
I ca. 8 år havde jeg haft diagnosen OCD, tvangstanker og handlinger.
Det hele startede da jeg var involveret i en trafikulykke, hvor jeg overså en bil og blev påkørt.
Chokket og det faktum, at jeg lavede en fejl, gjorde at jeg udviklede OCD…

Den første gang jeg fik denne mærkelige følelse, og uro i kroppen, var på vej hjem til en ven.
Tanken kom ud af ingenting: “havde jeg slukket for glattejernet til mit hår?”

Førsøgte at slå tanken ud af hovedet, men klumpen i maven blev større, og angsten endnu større.

Tænk hvis der skete noget med huset? – ville det brænde ned?
Har aldrig tænkt sådan før, og blev bange.

Jeg vendte bilen og kørte tilbage. Følelsen forsvandt ikke selvom alt jo var ok i hjemmet.
Jeg stolede på ingen måde på min egen dømmekraft. Tilsidst tog jeg glattejernet med mig ud i bilen. Det er nok alligevel det underligste jeg har gjort, men jeg fik ro i mit sind.
Stille og roligt kom der andre ritualer til. Hoveddøren skulle tjekkes igen og igen, er den nu låst? Lås , lås op, lås, tag i håndtaget.

Var komfuret slukket selvom alle knapper stod på 0? Lige meget hvor meget mit hoved skreg jeg skulle holde op, blev jeg ved og ved indtil den “rigtige” mavefornemmelse var der, men heller ikke et sekund før.

Bilen måtte også lide under mit ODC. Er lyset slukket? håndbremsen trukket? Låst?

Det er ikke nogen videre lækker oplevelse, at stå på bilka’s fyldte p-plads. Med hovedet helt op af bilruden, og bare stå og kigge ind i bilen, og undersøge om ALT nu er iorden. Tage i håndtaget, åbne og lukke døren.

Hvorfor gik du ikke bare? Hvis det bare var så nemt, eksisterede OCD ikke. Det er nærmest fysisk umuligt, tankernes kraft er så stærke. Hvis det endelig lykkes, at fornuften sejrede.. var det ganske kort. Så blev hovedet fyldt med negative tanker, og jeg var på ingen måde tilstede i min fysiske krop.

Min sygdom fyldte mere og mere, hver dag skulle jeg igennem alle disse tvangstanker og følelser, bare for at komme på arbejde. Lysten til at forlade hjemmet, efter at jeg var hjemvendt fra arbejde var ikke eksisterende. For så skulle jeg igennem alle disse tanker og følelser igen.

Mulighederne for hjælp er ikke mange, antidepressiv medicin eller hypnose.

Vejen til at indrømme overfor sig selv, at man faktisk er syg, er lang. Derfor det tog mig så mange år inden jeg søgte hjælp.
Jeg opsøgte Louise, som jeg sendte en mail, og fortalte om mit problem. Hun mente sagtens hun kunne hjælpe mig, og vi aftalte en tid.
Det var ganske grænseoverskridende at fortælle et menneske man ikke kender, hvordan man har det og hvilken adfærd man har, når man håber ingen andre kigger.
Louise er yderst professionel og med hjertet på rette sted. Der blev hurtigt skabt en tryghed omkring mig, og jeg kunne slappe af og sænke paraderne.
Anden gang jeg kom hos Louise, gik vi til kamp mod OCD’en og tvangshandlingerne. Vi fandte årsagen til min OCD og mine tvangstanker, og bearbejdede den. Jeg havde uden tvivl sommerfugle i maven da jeg kørte fra Vejle. Ville det være sidste gang med tvangstanker?
Da bilen var parkeret ved hjemmet, trak jeg håndbremsen tog mine ting, låste døren og gik!?

En ubeskrivelig følelse og alligevel en så simpel handling. Dagen efter afsted på job. Kiggede rundt inden jeg skulle ud af døren, slukkede lyset, låste døren og gik..

Ingen negative tanker, ingen klump i maven, ingen følelse af angst for at noget ville gå galt.

Havde aldrig troet jeg ville blive rask igen, havde aldrig turde håbe at tingene ville blive så simple og lige til igen.

Louise du har virkelig bevist at man kan komme ud på den anden side.
Jeg er dig evigt taknemmelig.

Kærlige tanker

Sara Willumsen

Hypnose mod sukkerafhængighed (tilbagemelding til Louise fra Hypnoseterapi Vejle)
– Maria Bastholm, kostvejleder

Hej Louise.

Jeg var hos dig for nogle uger siden i forhold til sukkerafhængighed. Det har hjulpet på bedste vis, tænker jeg. Jeg har ikke haft sukkertrang eller lyst til slik, som før. Jeg har spist kage ved festlige lejligheder og et lille stykke chokolade. Og her mener jeg virkelig lille. Jeg har ikke brug for sukkeret mere.

Jeg har prøvet slikket af i forhold til at det har været en gammel vane, og har spist slik 2 gange. Men, det siger mig ikke noget og vil hellere have rigtig mad, frugt eller brød. Jeg har ikke fået lyttet til filen, du sendte. Undskyldningen er travlhed, men jeg kunne sikkert presse det ind. Men, jeg har den og kan gøre brug af den. Det er dejligt. Så, mange tak for hjælpen. Jeg vil klart anbefale dig og behandlingen til andre.

De bedste hilsner fra
Kostvejleder Maria Bastholm

Maria Bastholm – Køkken & kursusværksted

Hypnose og hypnoterapi er et særdeles effektivt redskab til behandling af bl.a.:

Hypnoseterapi Vejle | målrettet, individuel behandling!