2 x International pris til dansk Hypnoseskole

Louise Bohnstedt fra Hypnosehuset Danmark har 2 gange modtaget prisen som ”årets instruktører” på uddannelsen til 5-PATH® Hypnotisør og Hypnoterapeut.

Den eftertragtede pris er ikke tidligere givet til samme person / hypnoseskole to gange.

Prisen blev delt ud på den årlige Hypnose Kongress for NGH (National Guild of Hypnotists) i Marlborough, Massachusetts, USA. 
Første gang Louise modtog den eftertragtede pris var i august 2016. Men også i august 2018 modtog den passionerede instruktør prisen. Det er ikke tidligere sket, at samme personer har modtaget prisen 2 gange.

Grundlaget for prisen er bl.a., at Louise har udvist særlig højt engagement og undervisningsniveau og med en eksemplarisk indsats har bidraget til udbredelsen af hypnose og hypnoterapi.

Herudover gives prisen også på baggrund af tidligere elevers evalueringer af underviseren.

Opstart af dansk Forening for Hypnotisører og Hypnoterapeuter samt afholdelse af dansk hypnosekonference.

Louise engagement i hypnosefaget er bl.a. kommet til udtryk i opnåelsen af den flerårige drøm om, at starte en dansk hypnoseforening. Dette lykkes primo 2018. I september 2018 afholdt Forening for Hypnotisører og Hypnoterapeuter – FHHD –  den første danske hypnosekonference. Her kom flere internationale talere, der ønskede at støtte op om foreningen samt foreningens formål og værdigrundlag. Bl.a. kom ophavsmanden til 5-PATH® og 7th Path, Cal Banyan sammen med sin kone Maureen Banyan. De fløj hele vejen fra USA for at vise deres støtte til Louise samt til foreningen FHHD.

Louise har undervist i hypnose og hypnoterapi siden 2010 og er den 5-PATH hypnoseskole, der har uddannet flest terapeuter. 

Læs mere om hypnose uddannelsen ved at klikke her

Du er her: International pris til dansk hypnoseskole

August 2018 · Louise Bohnstedt Weihrauch sammen med Maureen Banyan og Cal Banyan, USA. Cal Banyan, er ophavsmanden til 5-PATH® tilgangen til hypnoterapi samt til 7th Path Selvhypnose®