"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Arrow
Arrow
Slider

Hypnose uddannelse: NGH Certificeret 5-PATH ® Master hypnotisør og hypnoterapeut.

Hypnoseskole i Jylland og på Sjælland.

Hypnosehuset Danmark er en 5-PATH ® hypnoseskole. Når du tager din hypnoseuddannelse hos en hypnoseskole under NGH (National Guild of Hypnotists) sikrer du dig en hypnoseuddannelse i verdensklasse! 

Du bør altid sikre dig, at din hypnoseskole er under NGH samt at dine instruktører, som minimum er NGH Certified Instructors (CI) og allerhelst Certified Professional Hypnotherapist Instructors (CPHI) Kun CPHI´s må uddanne 5-PATH ® hypnoterapeuter. 5-PATH ® er verdens mest dybdegående og systemiske måde at arbejde med hypnoterapi på. 
 Læs mere om NGH her.

Uddannelsen til NGH certificeret Avanceret 5-PATH ® Master hypnotisør og hypnoterapeut henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med hypnoterapi deltid eller fuldtid eller måske som supplement til din eksisterende praksis, hvis du eksempelvis er psykolog, psykoterapeut, læge, tandlæge eller anden form for behandler/terapeut.
Og naturligvis – til dig der “bare” interesserer dig for selvudvikling. 

 Uddannelsen til 5-PATH ® Avanceret Master hypnotisør og hypnoterapeut kræver ingen forudgående kendskab til hypnose. Du lærer alt hvad du har brug for, på uddannelsen. 

Vores uddannelse lever op til RAB´s (Registrerede Alternative Behandlere) samt SKAT´s krav om, at du skal have 250 lektioners undervisning i dit grundfag, for at kunne blive godkendt af RAB samt momsfritaget ved SKAT. Ring gerne og lad os forklare nærmere.

Læs hvad tidligere kursister siger om vores uddannelse her

 
Hvorfor vælge at tage uddannelsen til 5-PATH ® Avanceret Master hypnotisør og hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark?

 • Vi er den hypnoseuddannelse i Danmark der indeholder flest lektioner. Minimumskravet for at blive NGH certificeret er kun 100 lektioner. Vi har udvidet vores uddannelse til at være hele 250 lektioner! Det er der to grunde til: 

  1: Vi øger chancen for, at vores elever rent faktisk kommer til at praktisere som succesfulde hypnoterapeuter. 

  2: 250 lektioner er det antal lektioner, der kræves at du har i dit grundfag (hypnose) for at du nan blive RAB-registreret og momsfritaget. 

 • Vi har, som den eneste 5-PATH ® hypnoseskole, oversat alt materialet til dansk. Vi bruger naturligvis også de engelske termer så vores kursister kender fagsproget både på dansk og engelsk således de kan begå sig professionelt og sikkert på begge sprog. Men al erfaring viser, at man lærer bedst på sit hovedsprog. 

 • Både Louise Bohnstedt & Tonny Læbel er uddannet CPHI™- (Certified Professional Hypnotherapy Instructor),- hvilket sikrer dig, at du kan blive optaget i både NGH USA samt 5-PATH´s egen interesseorganisation under NGH USA. NGH er verdens største og mest anerkendte sammenslutning af certificerede hypnoterapeuter.

 • Selvudviklingen på uddannelsen prioriteres højt. Bl.a. gennem 7th Path selvhypnose®, terapi, supervision, studiegruppearbejde og supervisionsklienter.  

 • Der er altid mindst to undervisere til stede på uddannelserne. Dette giver en fantastisk god energi og vi oplever, hvordan dette er med til at løfte holdet og ikke mindst fagligheden. 

"Det er helt fantastisk, at der altid er to undervisere til stede, det giver en helt unik energi og de supplerer hinanden fantastisk, hvilket virkelig øger fagligheden og muligheden for supervision."
P1040108
Joan
Tidligere kursist
 • Du har supervisionsklienter under uddannelsen. (Påbegyndes efter 3. modul) Dette sikrer din erfaring og mulighed for sparring og supervision under uddannelsen. Samtidig har du mulighed for, allerede under uddannelsen eller kort tid efter, at have tjent pengene for uddannelsen ind igen. Vores erfaring er, at de kursister, der benytter sig af denne mulighed, har langt større udbytte af uddannelsen og samtidig føler sig mere parat til at starte op selv, efter endt uddannelse.  
 • Vi har mange succeskriterier. Et af vores største succeskriterier er, at du føler dig tryg efter endt uddannelse og klar til at tage dine egne klienter ind, fordi du har en struktureret, overskuelig og gennemarbejdet værktøjskasse samt undervisere, der altid står til rådighed for dig.

 • Uddannelsen hos os er meget struktureret, systemisk og yderst fagligt velfunderet. Hypnose er vores hjerteblod.

Her kan du læse noget af det uddannelsen til 5-PATH ® Master hypnotisør og hypnoterapeut indeholder:

 • Hypnosens historie og forståelse.
 • Grundig indføring i hvad hypnose kan samt terapiens anvendelsesmuligheder.
 • Du lærer at udføre modtagelighedstests med din klient.
 • Hvordan du skaber en funktionel klinik og en succesfuld praksis.
 • Udfordringer i arbejdet med klienter.
 • Psykologien bag.
 • Du lærer hvordan du hypnotiserer effektivt og hurtigt og en masse forskellige teknikker til dette. Du lærer, hvordan DU skaber en optimal klient at arbejde med og hvordan du opbygger rapport med din klient. 
 • Du lærer om de forskellige dybdestadier i hypnosen samt hvordan du finder ud af hvor dybt klienten er. Du lærer også om kalibrering. 
 • Betydning af suggestioner og hvordan måden vi tænker på er med til at styre vores liv. 
 • Du lærer at udarbejde virkningsfulde og individuelle scripts og suggestioner til dine klienter.
 • Du får viden om og forståelse for hvordan det bevidste, underbevidste og ubevidste sind fungerer. 
 • Du lærer om følelsernes sprog. Hvorfor har vores klienter disse problemstillinger? Og hvad hindrer dem i, at stoppe deres tvangshandlinger og afhængigheder? Hvorfor holder de fast i deres overbevisninger?
 • Vi ser video hvor vi følger en klient gennem alle sessionerne. 
 • Du lærer at arbejde terapeutisk med dine klienter i hypnosen. Effektive hypnoterapeutiske teknikker hvor både NLP, Gestalt terapi og kognitiv terapi vil indgå. Heriblandt kan nævnes regressionsterapi, tilgivelsesterapi samt partsmediationsterapi.
 • Du lærer en unik teknik til at bearbejde eller helt fjerne negative følelser hos klienten straks! OBS! KUN hos Hypnosehuset Danmark!
 • Du lærer en teknik til, at lære klienten at berolige sit alarmberedskab.
  OBS! KUN hos Hypnosehuset Danmark!
 • Inspiration til hvordan du kan bruge hjælpemidler i dit arbejde med dine klienter. 
 • Forskellige induktioner, lyninduktioner og fordybelsesteknikker.
 • Du lærer hvordan du lærer dine klienter 7th Path selvhypnose® OG dynamisk selvhypnose, således de selv kan fortsætte deres gode udvikling. 
 • Etiske regler og hvordan man er en god kollega.
 • Du lærer en meget struktureret måde at arbejde med dine klienter på i 1., 2., 3., 4. og 5. session. 
 • Du lærer at arbejde med mål og målsætning med dine klienter. 
 • Kort sagt, lærer du alt hvad du har brug for, for at blive en flyvefærdig 5-PATH ® hypnoterapeut samt 7th Path® selvhypnoseinstruktør.

 

Selvudvikling bl.a. gennem 7th Path selvhypnose®

Uddannelsen til hypnotisør og hypnoterapeut hos os indeholder stor grad af selvudvikling. Som én af vore kursister beskrev: …”men vær klar på, at det ikke kun er en uddannelse i at blive hypnoterapeut, det er også en rejse ind i jer selv”… 
Den store grad af selvudvikling skyldes bl.a. den store vægt der, i denne hypnoseuddannelse, lægges på selvhypnosedelen. 7th Path® selvhypnose er en meget struktureret  og unik form for selvhypnose – en meget kraftfuld måde at arbejde på.
Selvhypnosen arbejder på, først at fjerne gamle fejlagtige overbevisninger, der er blevet accepteret gennem årene og som ikke er hensigtsmæssige og dermed skaber problemer/udfordringer i klientens liv. Denne form for selvhypnose går skridtet videre ift. enhver anden form for selvhypnose, idet den vil finde frem til alle begrænsende overbevisninger som du eller din klient, muligvis har været uvidende om. Det gennemarbejder og neutraliserer således gamle ugensigtsmæssige følelser og overbevisninger og gør både dig og dine klienter mere modtagelig for for forandringer. 

Denne form for indsigts terapi vil give kraftfulde og langsigtede forandringer 

"Selv om jeg ofte i mit liv har haft lyst til at brage igennem med min viden, min kunnen eller min erfaring, så var der altid noget der holdt mig tilbage. En indre overbevisning, der altid holdt mig tilbage og lod andre komme foran mig. Dette er nu og for altid ændret. Jeg føler ikke at jeg er en helt anden person, tværtimod så er jeg nu mit ægte jeg- den jeg altid har været men nu uden mine egne pålagte begrænsninger."
Hypnoseuddannelse
Anja Madsen, tidl.kursist
- om sin forandring efter selvhypnose-arbejdet.

Du bliver også uddannet 7th Path selvhypnose® instruktør:

Udover at du lærer at hypnotisere dig selv – at sætte dig selv i trance – lærer du også, hvordan du kan undervise dine egne klienter i denne kraftfulde form for selvhypnose.
Men ikke nok med det. Du lærer, hvordan du selv kan afholde selvhypnosekurser og dermed udbrede hypnoterapien samt tiltrække flere klienter til din praksis. 

Hvad får du “ekstra”?

 • Du kan tage uddannelsen igen GRATIS inden for et år efter endt uddannelse. (Såfremt der er plads på holdet)
 • En masse udvidet ekstra materiale! KUN for kursister hos Hypnosehuset Danmark.
 • Medlemsskab af vores faglige facebook-gruppe hvor du til hver en tid kan søge faglig sparring, råd og vidensdeling.
 • Mulighed for gratis faglig sparring og direkte supervision med instruktørerne under uddannelsen samt ubegrænset efter endt uddannelse.
 • Følelsen af, at blive “hjulpet godt på vej”- også efter endt uddannelse. 
 • Hos Hypnosehuset Danmark har vi oversat al grundmaterialet til dansk. Al forskning viser nemlig, at vi lærer bedst på vores modersprog.
 • Hos os kan du ALTID lære mere. Vi afholder bla. kursusdage, for alle tidligere kursister, minimum 2 gange årligt.  

Hvad forventes af dig som kursist?

 • Vi forventer at du laver dit hjemmearbejde og altid møder velforberedt. Du skal give dig fuldt ud i løbet af uddannelsen. Til gengæld lover vi dig, at give dig Danmarks bedste, grundigste og mest seriøse hypnoseuddannelse!
 • At du er villig til at arbejde med dig selv og din egen selvudvikling gennem uddannelsen. Vi har uddannet flere psykoterapeuter, psykologer og coaches og ALLE siger de, at disse redskaber er dem der har flyttet mest – både i deres egen udvikling samt i arbejdet med deres klienter.
 • At du arbejder med supervisionsklienter mellem modulerne (påbegyndes efter 3. modul) samt møder velforberedt i studiegrupperne mellem modulerne. Det er her, du virkelig får mulighed for, at diskutere, øve dig i samt omsætte din teori og træning! Dine undervisere står naturligvis til rådighed under hele forløbet.
 • At du arbejder aktivt med selvhypnose både under og mellem modulerne. Det er vigtigt, at du arbejder seriøst med denne del af uddannelsen også. Du vil opleve en stor personlig udvikling og du vil mærke på egen krop hvad du kan lære dine egne klienter. 
 • At du har 100% fremmøde. 
 • At du har lyst til at hjælpe mennesker til at opnå forandring. 

Hvordan foregår uddannelsen?

Uddannelsen er modulopbygget og består således af 12 dages koncentreret undervisning fordelt på 3 – 5 moduler med ca 2-6 ugers mellemrum. Det sikrer, at du som kursist, får omsat al den teoretiske viden, du får på modulerne til praksis imellem modulerne. Imellem modulerne har du supervisionsklienter og du har mulighed for at få supervision af underviserne. Derudover mødes du én gang mellem hvert modul i studiegrupper og arbejder med nøje strukturerede øvelser og teori. Du skal også lave selvhypnose dagligt. 

Uddannelsen til NGH Certificeret 5-PATH ® hypnotisør og hypnoterapeut vil blive afsluttet med en skriftlig eksamen samt mundtlig evaluering og der vil være en skriftlig deleksamen undervejs. 

Uddannelserne afholdes i Jylland samt på Sjælland. Vi har hypnoseskole i Vejle, i Ålborg og i København.  

Undervisningsform:

Vi uddanner Danmarks dygtigste og mest trænede hypnoterapeuter! Undervisningen er nøje tilrettelagt udfra erfaringer for, hvordan vores kursister lærer materialet og teknikkerne nemmest og mest effektivt.
Undervisningen foregår på en struktureret og systemisk måde, hvor der veksles mellem engageret tavleundervisning af de to undervisere, powerpoint, videofremvisning af bl.a. klientforløb, praktisk træning i grupper/to og to med supervisor samt selvhypnose og terapi på holdet. 

Mellem modulerne:

Det er her, du virkelig får indøvet alle de teknikker du har lært på det foregående modul. Du mødes i studiegrupper udfra en nøje tilrettelagt undervisningsplan, hvor diskussion og debat vil være i højsæde samt praktiske øvelser med dine medkursister, således du får arbejdet godt igennem din værktøjskasse og får øvet teknikker samt redskaber, du er blevet instrueret grundigt i på skolen. Det er vigtigt for os, at vores kursister føler sig rustet til at gå i gang med sin egen praksis efter endt uddannelse. Derfor prioriterer vi studiegruppearbejde højt samt de supervisionsklienter som du skal have, inden du vil blive certificeret.

"Jeg har, sideløbende med uddannelsen, haft mine første øve/supervisionsklienter, hvilket har givet mig mulighed for at bruge og øve alle mine nylærte teknikker med det samme, med mulighed for at søge råd og støtte af underviserne. Dette har givet mig et langt større udbytte af undervisningen, da jeg har haft rig mulighed for at koble teori og praksis undervejs."
uddannelse hypnotisør
Kasper Deichgræber, redder
Tidligere kursist

250 lektioner

Hypnosehuset Danmark har, som den første hypnoseskole i Danmark, udvidet 5-PATH ® konceptet til at indeholde minimum 250 lektioner i stedet for tidligere 130. Og dette er helt uden ekstraomkostninger for vores kursister! Vi brænder for det vi laver! Og derfor gør vi det godt. Vores lektionsoversigt er professionelt udarbejdet således du er sikker på, at alle dine lektioner hos os vil kunne godkendes af SKAT og RAB!
Vi har taget skridtet videre og har udvidet vores uddannelse til at indeholde viden, teknikker og metoder som ingen hypnoterapeut bør være foruden! 

 Pensum:

 • Kursusmappe, Level I, 141 sider 
 • Kursusmappe Level II, 200 sider
 • 7th Path booklet, 75 sider
 • Bog: ”The Secret Language of Feelings”, 189 sider
 • Bog: ”Hypnosis and Hypnotherapy”, 218 sider
 • 12 lydfiler
 • Udvidet ekstramateriale KUN for Hypnosehuset Danmarks kursister, 300+ sider. 

Uddannelsen til 5-PATH ® Avanceret Master Hypnoterapeut er også efteruddannelse til dig, som allerede er uddannet hypnoterapeut

Vi har allerede haft flere kursister, der i forvejen var uddannet hypnoterapeuter hos andre hypnoseskoler. Se bl.a testimonials fra Kirsten Topp fra Norge samt Hanna Gravgaard, Skanderborg HER. Deres testimonials til os taler for sig selv! 5PATH ® uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark ER bare langt mere struktureret, faglig velfunderet og dybdegående end nogen anden hypnoseuddannelse på markedet. Vores undervisning er endvidere engageret og yderst professionel.

Så hvis du allerede er uddannet hypnoterapeut, indenfor en anden retning eller hos en anden hypnoseskole – og kunne tænke dig at lære 5-PATH ® hypnoterapi og 7th Path® selvhypnose og dermed udbygge dine kompetencer betydeligt, så er dette naturligvis også muligt. Vi tilbyder endda uddannelsen til en rigtig god pris hvis du i forvejen er hypnoterapeut. Kontakt os for nærmere information.  

"Jeg blev certificeret som traditionel NGH hypnoterapeut i efteråret 2012. (Hos en anden hypnoseskole) Efter endt uddannelse følte jeg overhovedet ikke, at jeg havde lært nok til at arbejde med ”rigtige” klienter. Jeg havde flere spørgsmål end svar. Jeg læste derfor en masse litteratur om psykologi og ”selvhjælp”. Havde flere prøveklienter og tog flere kurser. Men det var først da jeg var et stykke inde i 5-PATH kurset hos Hypnosehuset Danmark, at jeg begyndte at føle mig tryg og kompetent som hypnoterapeut.
uddannelse hypnotisør
Kirsten Topp, Norge
Tidligere kursist

Personlig samtale

Det er vigtigt, at du føler, det er den rette uddannelse du vælger. Dit uddannelsesvalg kommer til at være afgørende for din fremtid som praktiserende hypnoterapeut. Derfor prioriterer vi, at holde et personligt møde med vores kursister. Her vil du kunne stille alle de afklarende spørgsmål du måtte have og naturligvis, møde begge dine undervisere. Vi vil også gerne høre lidt om, hvem du er og hvordan du ser dig selv i hypnosefaget hvad enten du ønsker at bruge det i din egen praksis eller i virksomhedsøjemed. Samtidig kan det ses som en forventningsafklarende samtale. Samtalen kan også foregå telefonisk. 

5-PATH® MASTER HYPNOTISØR
OG HYPNOTERAPEUT
250 LEKTIONER (1/2 år)
Aalborg
 • Modul 1 - 16.,17. og 18. marts 2018
 • Modul 2 - 13.,14. og 15. april 2018
 • Modul 3 - 12. og 13. maj 2018
 • Modul 4 - 26. og 27. maj 2018
 • Modul 5 - 23. og 24. juni 2018
København
 • Modul 1 - 26., 27., 28., 29 og 30. marts 2018
 • Modul 2 - 7., 8., 9., 10. og 11. maj 2018
 • Modul 3 - 9. og 10. juni 2018
Vejle
 • Modul 1 - 17., 18. og 19. august 2018
 • Modul 2 - 14., 15. og 16. september 2018
 • Modul 3 - 29. og 30. september 2018
 • Modul 4 - 27. og 28. oktober 2018
 • Modul 5 - 24. og 25. november 2018

Jeg vil gerne ringes op

Dreams WebTools webudvikling af hjemmeside