Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

previous arrow
next arrow
Slider

Terapi og behandling med hypnose og hypnoterapi i Aabenraa

Hypnose i Aabenraa af professionelt team!

Teamet bestående af Tonny, Berit, Laila Felicia og Miriam arbejder med mange forskellige mentale værktøjer, for at hjælpe dig til forandring. Men specielt hvad angår hypnoterapien bruger de det fantastiske 5-PATH® system, som er en videreudvikling af traditionel hypnose og som både bruger principper fra psykologiens verden, men også redskaber fra NLP, Coaching og Gestaltterapiens verden.

I Tonny, Berit, Laila Felicia og Miriam vil du møde yderst dedikerede hypnoterapeuter, der altid arbejder individuelt og med stor grundighed med deres klienter. Vi arbejder både med børn, unge og voksne og har stor erfaring i arbejdet med alle former for udfordringer, lige fra angstproblematikker, selvværdsproblematikker, identitetsproblematikker til overvægt, depression og stress, OCD, vægttab, fobier og meget mere. 

Vi har hver vores forcer og specialer, så derfor kan du altid være sikker på, at du møder en terapeut hos os, der kan hjælpe dig med netop din problemstilling. 

Både Berit, Laila Felicia og Miriam er uddannet hos Hypnosehuset Danmark og de videreuddanner de sig og holder sig ajour med både kurser og supervision. 

Husk at hypnose er en helt naturlig tilstand. Der er absolut intet hokus pokus over dette. Men i denne tilstand er vi meget mere modtagelige for indlæring og aflæring. Det være sig aflæring af gamle, uhensigtsmæssige overbevisninger og dertil koblede følelser. Samt selvfølgelig indlæring af mere positive, livgivende overbevisninger, der støtter dig i at flytte hjem i dig selv. 

Hypnose i Aabenraa – så Hypnose Syd! Vi glæder os til at hjælpe dig med din forandring!

Priser

1.400,- pr. behandling 

Kontakt Tonny på 3048 4032.

Adresse

Brunbjergvej 300
6200 Aabenraa 

Du kan læse meget mere på hypnose-syd.dk