"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen
på en meget struktureret og overskuelig måde med
fokus på praktisk træning og supervision."

Louise Bohnstedt

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt
underviserne fra Hypnosehuset Danmark
og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

"Vores gæsteundervisere underviser i hver
deres specialer og sikrer konstant udvikling
og høj faglighed."

Louise Bohnstedt

previous arrow
next arrow
Slider

410 lektioners uddannelse

Overbygning: Hypnose uddannelse til momsfritaget hypnoterapeut

Exam. Avanceret Master hypnoterapeut med psykoterapeutiske færdigheder

 

Hypnosehuset Danmark har taget skridtet videre! Vi tilbyder, som den første danske hypnoseskole, en hypnose uddannelse, hvor du har mulighed for at blive momsfritaget/lønsumsregistreret hypnoterapeut

Du bliver bl.a. uddannet: (OBS: ændringer kan forekomme)

 • Allergibehandler
 • Børnehypnotisør
 • T:R:E:T traume-behandler

Herudover bliver du bl.a. undervist i:

 • CBH, Kognitiv Hypnoseterapi (bl.a. effektive metoder til at behandle alle former for angst)
 • Fænomenologi samt andre psykoterapeutiske metoder
 • At arbejde med sexologiske problemstillinger og dysfunktioner
 • Og meget mere..
…..og hvilken værktøjskasse :) Med 410-overbygningen har jeg bare fået SÅ mange nye redskaber i min værktøjskasse. Nye tilgange i det terapeutfaglige arbejde muliggøres og jeg erfarer, at det ny tillærte har sin effekt, hvor jeg med nye teknikker skaber hurtige og målbare resultater. Selvudviklingen er den største grundsten at få lagt under uddannelsen. Finder du modet kommer du fuldt i mål – JEG fandt modet gennem rammen, som var sat :) Respektfulde, tillidsfulde og seriøse medkursister åbnede op for at jeg igangsatte min faglige og personlige udviklingsrejse. Uden tvivl af største værdi for mig og ikke mindst banebrydende for fremtidige målsætninger. Jeg føler mig fri. ALLE gæsteundervisere har udbudt en SUPER tilrettelagt undervisning; god dynamik, ideelt flow mellem teori og praktiske øvelser, rollespil, live-demonstration og med færdigudarbejdet og direkte brugbart materiale føler jeg mig mere end rustet til det terapeutfaglige arbejde. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark :)
Berit Johannsen
Kursist

Det sorte bælte i hypnose

Vi er mange uddannede hypnoterapeuter og muligvis også andre behandlere med en psykologisk terapeutisk tilgang til behandling af menneskers lidelser, der har oplevet, at det kan være meget svært at finde en god hypnose uddannelse / videreuddannelse, som er meningsfuld i forhold til dét felt, vi som terapeuter arbejder i.

Man har indtil nu haft mulighed for at gå en vej, der ikke giver stor mening i forhold til feltet hypnoterapi: At gå den traditionelle vej og tage de 410 obligatoriske lektioner i fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære med flere. Disse fag kan dog virke mindre vigtige i forhold til dét at blive en bedre terapeut.

Derfor har vi, hos Hypnosehuset Danmark, udviklet en ny og relevant (videre)-hypnose uddannelse, som lever op til indholdet i de 410 lektioners undervisning, som SKAT kræver og som i høj grad er målrettet det hypnoterapeutiske arbejdsfelt!

Tilsammen med de 250 lektioner indenfor det primære behandlingsfelt hypnose/hypnoterapi (vores 250 lektioners hypnose uddannelse) giver det i alt 660 lektioner, som dermed opfylder kravet til momsfritagelse.

Bliv den hypnoterapeut klienter gerne kører 2 timer for at få behandling af!

Med denne overbygning på hypnoterapeut uddannelsen tager vi dig til nye højder som professionel behandler. Vi arbejder både med dine faglige kompetencer og udvikling samt din egen selvudvikling.

Med din 250 lektioners uddannelse til Exam. Master hypnotisør og hypnoterapeut har du fået en verden af fantastiske værktøjer til at hjælpe andre mennesker videre med hypnoterapi. Samtidigt er, og vil du selv altid være det vigtigste element i din klients positive forandring.

Uddannelsen stiler mod at arbejde mere dybdegående med at øge din tillid til dine egne evner, og gøre dig tryg og stærk som udøvende hypnoterapeut gennem

·       større selvindsigt og selvudvikling
·       dybere indsigt i og forståelse for psykologiske problemstillinger, som du møder i praksis
·       sikkerhed i terapeutrollen gennem hands on øvelser og træning
·       konkrete NYE hypnoterapeutiske samt psykoterapeutiske modeller, redskaber og teknikker
·       øget teoretisk og faglig viden 

Vi glæder os til at fortsætte din udviklingsrejse, og opmuntrer dig til at være ambitiøs – på dine egne og dine klienters vegne.

Smæk dørene op til ny viden!

Uddannelsen har fokus på både hypnoterapien samt psykoterapien og har tillige fokus på, at du bliver endnu dygtigere til at håndtere den terapeutiske situation samt at kunne være sammen med dine klienter, i deres følelser, på en sund og oprigtig måde. Uddannelsen vil også tilbyde dybdegående kendskab til mere specifikke problemstillinger, som vi som hypnoterapeuter, kan møde i vores praksis.
Herunder børns problemstillinger, sexologiske problemstillinger, klienter som er påvirket af eksempelvis DFE´er/IS´er, behandling af allergier og meget, meget andet. 

Efter uddannelsen vil du endvidere både kunne kalde dig børnehypnotisør, allergibehandler og T:R:E:T traumebehandler.

Du kan få et bedre overblik over de enkelte moduler lidt længere nede på siden.

Vi kommer også omkring begreber som overføring/modoverføring, projektion, introjektion, masker, skyggearbejde, sorgprocesser, fænomenologi og meget, meget mere samt effektive hypnoterapeutiske release-teknikker og case-arbejde.

Under hele uddannelsen vil der også være fokus på selvudvikling, som du kender det, fra vores 250 lektioners uddannelse til Master Hypnotisør og Hypnoterapeut, men denne gang med større fokus på terapeutrollen samt egne temaer. Det er ved at kende os selv, at vi lærer at kunne se, høre, forstå og mærke andre mennesker samt at kende vigtigheden af at adskille os selv fra klienten, være opmærksom på egne skyggesider etc.

Hertil kommer studiegruppearbejde imellem modulerne, (2-3 hele dage mellem hvert modul) masser af praktisk træning, klientarbejde ( minimum 15 sessioner) og eksamen med fysisk fremmøde. Der vil også være en del mere læsestof af relevant faglitteratur og opgaveskrivning samt tid til fordybelse i de enkelte hypnoterapeutiske og psykoterapeutiske emner, teorier og redskaber. Undervisningen varetages af fagligt kompetente, erfarne og professionelle undervisere med hver deres specialer.

Uddannelsen afsluttes altid med eksamener, hvor du er fysisk til stede.

Jeg vil håbe mange flere terapeuter vil få denne viden med sig tidligt i deres uddannelse. Det er nødvendigt. Tine har en fantastisk tilgang til både teori og praksis - hun er humoristisk, smilende og varm.
Nicole Hertz
Kursist

Viden, modeller og redskaber der løfter dit faglige niveau og kunnen.

Herunder kan du se en kort oversigt over modulerne:

Modul I:         

Formål:
– Større sikkerhed og bevidsthed om dig selv som terapeut.
– Indsigt i og beherskelse af, hypnotiske fænomener i praksis

Kort oversigt over modulet: 

Fredag og lørdag:

 • Være helt tilstede med egne temaer overfor klienter
 • Fænomenologi
 • Empatisk kommunikation
 • Overføring/modoverføring
 • Forskellige kontaktformer

Søndag: 

 • CBH – Kognitiv Hypnoseterapi

Du bliver undervist i Kognitiv Hypnoseterapi (CBH) og får bl.a.:

– Redskaber til at arbejde med forskellige former for angst.

– Evidensbaserede teknikker til selvhypnose, som både du og din klient vil kunne bruge til at skabe resultater på egen hånd, der hvor de måtte ønske det.

Underviser: Pia Bjergholt Ångman og Michael Beligiannis

Modul II :     

Formål:
– 
få succes med behandling af børn

– Lær hvad der er vigtigt i arbejdet med børn og familier, lær strukturerede metoder og teknikker til at lave hypnose med børn, få inspiration til dit hypno-terapeutiske arbejde med børn. 
Bl.a. lærer du at arbejde med Parts Mediations Terapi med børn samt Louises 5 Step Hero Anchoring for Desired State. 
Du bliver også introduceret til Hypnosehuset Danmarks tilgang til at have fokus på hele familien.

Underviser: Louise Bohnstedt og Vicki Andersen

Modul III :     

Formål:
– du bliver rustet til at tage samtaler om seksualitet med dine klienter, og opnår større rummelighed omkring menneskers seksuelle adfærd. Du lærer at arbejde med disse problemstillinger hypnoterapeutisk.

Du bliver uddannet i Hypnosehuset Danmarks metode til at arbejde med allergier samt behandling af sukkertrang.

Kort oversigt over modulet: 

Fredag og lørdag:

 • Sexologi – at arbejde med seksuelle problemstillinger som hypnoterapeut
 • I.P.A. modellen (Indsigt i Personlig Adfærd) – hvem er jeg, hvem er jeg i virkeligheden, hvem viser jeg udadtil
 • Skyggesider – både positive og negative
 • Læring – manglende sexlyst, pornoafhængighed, rejsningsproblemer, for tidlig sædafgang etc. – hvordan arbejder jeg med dette?

Søndag: 

 • At arbejde med allergier
 • Procedure for behandling af sukkertrang

Underviser: Tine Grubbe Nielsen og Louise Bohnstedt

Modul IV :       

– Du bliver uddannet T.R.E.T. behandler – hjælp til selvhjælp samt løsningsorienteret problembehandling. Du lærer klienten at arbejde med sin relationelle hjerne. Du lærer klienten at blive opmærksom på sine mønstre når klienten går i “angst”, “forsvar”, eller gør sig selv mindre eller større end…. Du arbejder med udgangspunkt i klientens ressourcer uden brug af regression og traditionelle induktioner.  

– Denne neuro-orienterede metode er særligt effektiv til behandling af bl.a. angst, selvværdsproblematikker og relationelle udfordringer hos klienten. Metoden arbejder fremadrettet med udgangspunkt i den erfarede bagage og klientens lærte “systemer”.  Metoden spænder super godt overens med teknikker som du allerede kender fra din grunduddannelse hos os og denne tilgang vil gøre det tydeligt for dig som terapeut hvorfor det du gør med hypnoseterapien, det virker!

Kort oversigt over modulet: 

 • T:R:E:T  behandler (lørdag & søndag)

Underviser: Tine Grubbe Nielsen, Louise Bohnstedt

Modul V :      

Formål:
 – 
Eksamensforløb gennemføres som læringseksamen med fuldt fremmøde

TAK - bare TAK! Jeg har taget overbygningen på Hypnoterapeut uddannelsen ved Louise Bohnstedt, Hypnosehuset Danmark i Vejle. Det har været en rigtig god og meget lærerig oplevelse. Louise har båret os alle igennem på hendes vinger, sammen med de virkelig dygtige undervisere vi har haft. Jeg har lært SÅ meget. Jeg har fået nogle fantastiske brugbare og sikre værktøjer med hjem i min værktøjskasse. Det gør mig i stand til at hvile frit og trygt i processen med mine klienter i min egen klinik. Ikke på noget tidspunkt har jeg fortrudt, at have valgt Hypnosehuset Danmark til at varetage ansvaret for min læring. Jeg har virkelig følt mig tryg og støttet hele vejen. Louise og de andre undervisere har været tilstede, og til at få fat i. Både i undervisningstiden, men også udover, hvor jeg altid har følt jeg kunne få hjælp og svar, hvis jeg havde spørgsmål.
Hvis du sidder derude og ikke ved, hvem der skal være din underviser og vejleder- så vil jeg uden tøven anbefale Louise og Hypnosehuset Danmark- med største glæde og stolthed. Vickie
Vickie Dissing
- Tidligere kursist

Studiegruppearbejde:

Der etableres studiegrupper under første modul på uddannelsen. Studiegrupperne mødes mellem hvert modul af det der svarer til uddannelsesdagene. Har det været et to-dages modul mødes man to hele dage, har det været et tre-dages modul mødes man tre hele dage efter inden næste modul etc. 

En studiegruppedag svarer til 8 timer. Det anbefales at man er 3 eller 4 i en studiegruppe.

I forbindelse med studiegruppearbejdet arbejder alle igennem et fuldt 5-PATH forløb med hinanden, både som klient og terapeut. Herudover øvelser og diskussioner relateret til det lærte på forgående modul.

Egenrefleksion:

Der lægges vægt på den studerendes evne til at reflektere over egne temaer, udvikling og praksis. Hertil udføres, efter hver studiegruppedag, logbog med processuel status. Logbogen afleveres på hvert efterfølgende modul. Logbogen er også med til at danne udgangspunkt for din eksamination.

Pensum

 • Udleveret materiale fra underviserne
 • 5 bøger
  Herudover anbefales 4 bøger til videre fordybelse.

Datoer for uddannelses-modulerne:

Modul 1: 9. – 11. april 2021
Modul 2: 26. – 27. juni 2021
Modul 3: 3. – 5. september 2021
Modul 4: 27. – 28. november 2021
Modul 5: 5. – 6. marts 2022

Tidspunkt: Alle dage fra 9.00-17.00.

Økonomi: 

Prisen for Uddannelsen til Momsfritaget Hypnoterapeut med opstart i 2021 er kr. 34.750,-. 

OBS:  Kom med nu! Fra år 2022 stiger prisen for uddannelsen til kr. 39.350,- 

Early bird: 
–  ved tilmelding inden d. 15.10.2020 kan du opnå early bird på kr. 3.000,-

Denne økonomiske investering er dog hurtigt tjent hjem igen, når du ikke længere skal betale moms for dine klient-sessioner (25%) men derimod kun betale lønsumsafgift. (Ca. 4,12%)

OBS: Husk at du kan fratrække beløbet for denne overbygningsuddannelse i SKAT.

Kort uddrag af hvad kursister fortæller om uddannelsen:

Gitte Viierenfeldt Nielsen

…Metoderne vi lærer ville jeg ikke være foruden og jeg kan nu arbejde endnu mere målrettet og sikkert med alt lige fra angstproblematikker og OCD til allergier, seksuelle dysfunktioner, børn, traumer og meget mere. 
Den bedste investering i mit liv og en klar anbefaling herfra ☺

Rydiger Nielsen

…jeg er blevet STÆRKT overrasket over kvaliteten af hypnosehusetdanmark’s uddannelser. Dyb proffesionalisme og serisiøitet over hele linjen.

Ellen Philbert Færk

Fantastisk udviklende og lærerig rejse, fagligt og personligt
…uddannelsen har en høj faglighed med dybdegående og professionelt materiale samt de dygtigste og hjertevarme undervisere. Jeg har fået en masse fantastiske redskaber og en stor terapeutisk værktøjskasse, som igennem undervisning, sparring og studiegruppe er blevet gennemarbejdet, hvilket gør, at jeg føler mig godt rustet i min rolle som terapeut.

Hvis du ønsker en professionel uddannelse med høj faglighed og personlig udvikling i trygge rammer, så vil jeg til en hver tid anbefale Hypnosehuset Danmark

Katja Klinge

…kæmpe udvikling, fantastiske teknikker.
Hér har jeg fået uddannelsen til at håndtere udfordringer hos klienterne. Udfordringer, der spænder virkelig bredt! Uanset hvilken problematik, klienten står overfor, kan jeg altid finde den hylde indeni, hvorfra jeg kan tage “et værktøj” i brug, der giver mening i situationen og som hjælper klienten fremad og opad. Som giver indsigt og positive forandringer.

Under uddannelserne/kurserne er der fuldt fokus fra HHD på, at vi får støtte og sparring, hvis og når der er brug for det.

Direkte fra hjertet kan jeg kun give mine aller-bedste anbefalinger til Hypnosehuset Danmark. Jeg vil opfordre enhver, der har overvejet at tage en uddannelse som hypnoterapeut – eller som ønsker at dygtiggøre sig indenfor hypnosefeltet – til at kontakte HHD og høre mere.

Søren Dam Christiansen

Tak! Faglig stærk, kommunikativ tydelig. Thanks for sharing!

Tove Vejlgaard Schørring:

Det har især givet mig personlig udvikling og det har givet mig meget at afkode underviserens teknik, spørgsmål, struktur samt spørgsmåls-rækkefølge.  

Intensitet og personlig udvikling. Flydende, indholdet blev tilpasset til hvad gruppen/rummet havde brug for. 

Personlige indsigter om at rumme min egen ensomhed, se og mærke den. Ved at se min fars ensomhed kunne jeg rumme og se min egen ensomhed. Det har skabt en stor forståelse for min far og mig selv. Det har åbnet endnu mere op  for kærlighed til mig selv og min far. 

Hanne & Susanne 

Super lærerigt, selvudviklende, professionelt og grænseudvidende! Der er blevet åbnet for vores egne skyggesider og blindspots samt åbnet for vore egne frihedsfølelser. 

Heidi Holm

Meget udviklende fagligt og personligt! Dejlig stemning og relationer – tiden flyver afsted.
God overbygning til hypnose uddannelsen, i forhold til andre momsfritagelses-kurser meget mere brugbart. 

Annika Mønster Pedersen:

Inspirerende, udfordrende, vildt fantastisk rush!

Pernille Nielsen:

Meget udviklende både fagligt og personligt. 
Pengene er godt givet ud!
Jeg lærer mig selv at kende fremfor alt!
Jeg kan tillade mig selv at falde og i griber én.

Thara Fogh:

Det bedste ved kurset har været afvekslingen imellem teori og øvelse – især middagen som “forælder”. 

Jeg får meget ud af at se andre lave terapi og at se, hvor forskelligt det kan gøres. 
Underviseren var meget intens og super inspirerende og meget kompetent. Kurset var særdeles personligt udviklende! 

 

 

 

“Jeg blev certificeret som traditionel NGH hypnoterapeut i efteråret 2012. (Hos en anden hypnoseskole) Efter endt uddannelse følte jeg overhovedet ikke, at jeg havde lært nok til at arbejde med ”rigtige” klienter.

Jeg havde flere spørgsmål end svar. Jeg læste derfor en masse litteratur om psykologi og ”selvhjælp”. Havde flere øveklienter og tog flere kurser. Men det var først da jeg var et stykke inde i uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark, at jeg begyndte at føle mig tryg og kompetent som hypnoterapeut.

Kirsten

 

 

 

Det hele overraskede mig!! Jeg havde forventet at T:R:E:T kun kunne bruges på en snæver klientgruppe, men i virkeligheden vil jeg kunne integrere det i alle sessioner.

– Er VILDT imponeret!!

Kasper