"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen
på en meget struktureret og overskuelig måde med
fokus på praktisk træning og supervision."

Louise Bohnstedt

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt
underviserne fra Hypnosehuset Danmark
og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

"Vores gæsteundervisere underviser i hver
deres specialer og sikrer konstant udvikling
og høj faglighed."

Louise Bohnstedt

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

previous arrow
next arrow
Slider

Spirit releasement

Håndtering af negative energier hos klienter i 5-PATH® processen.

Kursusdato: 1. og 2 juni 2019
Tidspunkt: 9.00 til 16.30
Kursusgebyr: Kr. 2.900,-

En del mennesker går rundt med negative energier, som hænger på deres ″energi-legeme″ – eller det, vi kalder vores sjæl. Det påvirker dem uden, at de er klar over det. De negative energier giver dem negative tankemønstre som eksempelvis, at de er uduelige eller ikke værd at elske. De negative energier kan også påvirke personens følelsesliv, give dem angst eller uro.

Hvis klienter, som kommer til os, har negative energier hængende på sig, kan vi hjælpe dem til at forløse de energier, og klienten vil ofte opleve forandringer af helt andre dimensioner, end hvis vi overser de energier og bare tager klienterne igennem et almindeligt 5-PATH® forløb. Det er en proces, som tidligere var en del af 5-PATH® uddannelsen, men som nu er taget ud for at få mere tid til de andre områder.

Spirit releasement er et emne, som er ganske stort og meget vigtigt, så jeg er taknemmelig for, at Louise og Tonny tager det med som et selvstændigt område. Man kan godt klare sig uden, men da vil der være klienter, som man ikke kan hjælpe så grundigt og effektivt, som hvis man tillærer sig denne metode.

Det kaldes sjælsforløsning (spirit releasement) og terapeuten behøver ikke selv at tro på dét, som foregår. Man kan godt vælge at se på det som ren fantasi fra klientens side, men hvis man vil arbejde med det, er det vigtigt, at man accepterer, at det føles meget virkeligt for klienten og fortjener at blive behandlet med respekt.

Uanset om man vælger at bruge denne teknik eller ej, er det vigtigt at kende til emnet og identificere de negative energier, så man eventuelt kan henvise til en, som arbejder med metoden. Jeg har både oplevet denne forløsning på min egen krop og sjæl, og jeg har hjulpet mange klienter. Resultaterne er helt enestående!

Teknikken er meget simpel. På kurset får du flere scripts, som du kan bruge og gå slavisk frem efter. Som ved de andre 5-PATH® faser sker der indimellem pudsige og uforudsigelig ting, og så må vi improvisere for at komme frem til målet. Det vigtigste er at få forløst de negative energier og sætte klienten fri. Processen kan minde lidt om en parts-terapi. Målet her at få energien til at forstå, at den har det bedre et andet sted.

Jeg vil gennemgå teorien bag og en del eksempler fra min egen praksis. Jeg vil også give dig tips til, hvordan du kan identificere de negative energier hos klienten. Jeg har altid mit script liggende ved siden af mig, når jeg arbejder, så jeg kan tage det frem, hvis de negative energier dukker op i processen. De kommer ofte frem af sig selv i 5-PATH® processen, men man kan også provokere dem i egne processer, hvis klienter som specifikt efterspørger det.

Manuskriptet er som vores 5-PATH® scripts en proces, hvor der er en masse elementer, vi skal igennem og hver gang vil det være specielt, fordi vores klienter alle er unikke.

Kirsten Topp, underviser på Spirit Releasement for Hypnosehuset Danmark
Udvalgte udtalelser