"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen
på en meget struktureret og overskuelig måde med
fokus på praktisk træning og supervision."

Louise Bohnstedt

"Vores gæsteundervisere underviser i hver
deres specialer og sikrer konstant udvikling
og høj faglighed."

Louise Bohnstedt

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt
underviserne fra Hypnosehuset Danmark
og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

previous arrow
next arrow
Slider

Kursus i 7th Path Selvhypnose

Rens ud – fyld på – bliv fri!

7th Path Selvhypnose er en meget speciel og systemisk form for selvhypnose. 7th Path selvhypnose arbejder på, at fjerne alle gamle begrænsende, uhensigtsmæssige og fejlagtige barrierer og overbevisninger du måtte have skabt omkring dig selv, andre eller livet FØR du igen arbejder fremadrettet og bygger op igen med positive, livgivende og udviklende suggestioner og affirmationer.

Dette vil resultere i en stor personlig forandring.
Hvis man skulle sammenligne med en harddisk, vil det være lidt ligesom når man fjerner virus. Dette selvhypnose-program vil arbejde på, at fjerne eller neutralisere alle de små begrænsende “programmer” du har samlet og eller skabt igennem hele dit liv.

Du vil lære at bruge dette selvhypnose-program for bogstavelig talt at “reprogrammere dig selv til succes”.

7th Path selvhypnose-systemet er designet til ganske almindelige mennesker med helt almindelige hverdags-problemer og mål.

7th Path systemet hjælper altså til at sætte dig fri af gamle mønstre som har begrænset dig uanset hvilket område det måtte være i dit liv. Systemet lader dig også selv bestemme hvilke slags nye mønstre og overbevisninger du gerne vil etablere for fremadrettet at udvikle dig og blive hel.

Kurset henvender sig til alle der ønsker at skabe varig forandring i deres liv med fokus på både krop og sind.

Pris: 2.400,- .
Max 14 deltagere på holdet.

Kurset forløber over 4 hverdagsaftener:

Kontakt os hvis du er interesseret i at komme med på et kursus. 

Lokation: Hældagervej 171, 7120 Vejle.

Dine undervisere: Tonny Læbel og Katja Klinge. 

Tilmelding til kursus i 7th Path Selvhypnose

Tilmelding til selvhypnose-kurset “Rens Ud – Fyld På – Bliv Fri”, kan foregå på flere måder.

Du kan udfylde denne formular samt indbetale kr. 2.400,- på Hypnosehuset Danmarks bankkonto:

Jyske Bank: Reg. nr.: 5099 Konto nr 0001330361

Du er også velkommen til at foretage din tilmelding ved at ringe til Tonny Læbel på 70 87 11 53 for sammen med ham at aftale det videre forløb.
Eller du kan blot sende en mail til: mail@hypnosehusetdanmark.dk

Så snart du har indbetalt beløbet er din plads på holdet reserveret og du vil herefter modtage en bekræftelse af din indbetaling og optagelse på kurset.

Framelding: Ved framelding tilbageholdes gebyr på kr. 300,-

Mine erfaringer/oplevelser med selvhypnose.

Herunder kan du læse hvordan Anja Madsen fra Ranum oplevede selvhypnosen. Anja var i 2016 kursist på vores uddannelse til 5-PATH hypnoterapeut. På denne uddannelse er 7th Path en integreret del af undervisningen.

Efter den første erkendelse blev givet til mig, oplevede jeg at mit tankemylder stille og roligt blev mindre og alle tanker blev vendt til noget positivt eller forsvandt helt.

En uges tid senere med første erkendelse, huskede eller snarere fornemmede jeg pludselig mig selv som barn midt i en mark, med en følelse af total lykke og frihed. Jeg blev helt varm og der kom en ro og glæde til mig.

Ved den anden erkendelse sagde mine tanker ”ængstelig” i stedet for ”elskelig”. Jeg arbejdede ihærdigt på at sige ELSKELIG, men måtte opgive. Jeg følte at der var noget jeg skulle arbejde ekstra med, og i en hel uge arbejdede jeg hårdt med rigtigt at tage imod hver eneste kærligheds erklæring fra min mand og børn, og pludselig en dag var ”Ængstelig” ændret til ”Elskelig”

Da de næste erkendelser blev givet til mig, følte jeg igen den barnlige lykke følelse- følelse af total frihed og en varm følelse af at være elsket og en dyb taknemmelighed af at være mig- en lille bitte brik i det store univers.

Ved den tredje erkendelses fulde form, kom der pludselig en anden oplevelse fra min barndom. En oplevelse hvor jeg ved et uheld kom til at skade en anden person. Uheldet skete, fordi jeg bragede igennem og krævede min ret frem for en anden. Denne ene lille begivenhed for så mange år siden, var ligesom knuden på perlesnoren. Da den blev klippet, ved at jeg var i stand til at tilgive mig selv for dette uheld, kunne jeg pludselig mærke en kæmpe lettelse og stille og roligt gennem de næste dage kunne jeg fornemme en mærkbar forskel på mine handlemåder og på den måde jeg opfattede mig selv. Fra altid at lade andre komme først og selv vente med at svare selv om jeg vidste jeg havde ret eller havde det rigtige svar, kunne jeg nu mærke en stærk følelse af power og gennemslagskraft- og jeg har det rigtig godt med det!!!  Selv om jeg ofte i mit liv har haft lyst til at brage igennem med min viden, min kunnen eller min erfaring, så var der altid noget der holdt mig tilbage. En indre overbevisning, der altid holdt mig tilbage og lod andre komme foran mig. Dette er nu og for altid ændret. Jeg føler ikke at jeg er en helt anden person, tværtimod så er jeg nu mit ægte jeg- den jeg altid har været men nu uden mine egne pålagte begrænsninger. Jeg føler virkelig at jeg er kommet stærkt tilbage. Jeg er ikke bare ”kommet igennem” min stress og depression men jeg er kommet tilbage!!! Åbenbaring er ikke et ord jeg har brugt før i hele mit liv, men det er det rette ord nu for den oplevelse.

Den femte erkendelse gav mig en ny og positiv måde, at se min nutid og fremtid. Den gav mig en styrke og tro på, at jeg selv er herre over mit liv. Den gør, at jeg tænker positivt om mit liv og min fremtid og ikke længere bare ligesom glider med på den bølge, folk omkring mig skaber. Nu skaber jeg mine egne bølger, og jeg siger dig: De brager igennem!!!

De sidste erkendelser giver mig en indre ro og en kæmpe taknemmelighed for at være mig. Taknemmelighed for mit liv. Taknemmelighed for at være en del af selve universet.

Anja var med på vores uddannelse i Vejle i efteråret 2016.