Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

previous arrow
next arrow
Slider

Undervisning i Kognitiv Hypnoseterapi (CBH). En introdag til en evidensbaseret tilgang til hypnose mod angst.

D. 15. juni 2019 klokken 9.00-17.00

I samarbejde med Hypnoseterapeut Michael Beligiannis

Har du lyst til at blive udfordret i din viden og samtidig tilegne dig evidensbaserede tilgange til hypnose mod angst?
– så er dette kursus bestemt noget for dig!

Som hypnoterapeut kender du sikkert til klienter, som ikke falder for dine hypnotiske tricks, nogle kalder det, at klienten gør modstand. Andre gange har du sikkert haft klienter, der slår øjnene op og siger ”det gik fint, men jeg tror ikke jeg var i hypnose” eller ”jeg var langt væk, kan ikke rigtig huske, hvad der skete”. Jeg kan selv huske usikkerheden, og tanker på ”gør jeg det mon rigtigt? Hvad nu hvis klienten ikke kommer i hypnose? Hvad nu hvis den teknik jeg bruger ikke virker, eller de ikke er dybt nok nede?”

Måske bruger du blot de teknikker du bruger, fordi det var dem din hypnoselærer i sin tid lærte dig og mente, at netop disse var de mest effektive.

Du har sikkert allerede god erfaring og gode resultater med de teknikker, du bruger.

Men hvad hvis du kan gøre det endnu bedre for dine klienter? Hvad hvis du kan undgå modstand, og kun have klienter der arbejder med? Hvad hvis du med alt, hvad du gør, kunne have solid evidens bag, således du med god samvittighed kan påstå, at dine teknikker virker på de fleste?

På denne introdag i CBH får du et indblik i, hvad Kognitiv Adfærds Hypnoseterapi indebærer. Du lærer, hvad forskningen peger i retning af og fortæller om hypnose og hypnoseterapi mod angst. De teknikker, du lærer på kurset, er gennemtestede i kliniske miljøer med gode resultater, så du får noget du kan tage med dig og anvende direkte i din praksis. Uanset om du vælger at bruge de terapeutiske teknikker, du lærer på kurset, eller vælger at fortsætte med at gøre det, det du allerede gør i forvejen, vil det, du lærer på dette kursus, med sikkerhed kunne oppe effekten af det, du allerede gør.

På kurset får du mulighed for at lære:

  • Redskaber til at arbejde med forskellige former for angst.
  • Evidensbaserede teknikker til selvhypnose, som både du og din klient vil kunne bruge til at skabe resultater på egen hånd, der hvor de måtte ønske det.
  • At få større sikkerhed i skabe hypnotiske fænomener, og hvordan du kan bruge fænomenerne terapeutisk.
  • Hvordan du øger dine klienters forventninger til behandlingen.
  • Hvordan du skaber den mest optimale klient. De er med i hele processen, og er ikke i tvivl om, om de er i hypnose.
  • Hvordan man gør en klient der responderer mindre godt bedre/god.
  • Hvordan du tilrettelægger en behandlingsplan, så den passer perfekt til din klients problemstilling.
  • Hvordan du skaber den bedste terapeutiske alliance med dine klienter som naturlig vil give bedre resultater uafhængigt af den terapeutiske tilgang.
  • Du lærer ikke én bestemt teknik/protokol eller det nye super smarte, hurtigste værktøj der slår alle andre, til gengæld håber jeg at kunne lære dig, at tænke kritisk, tage stilling og tilpasse din behandling til klienten.

På denne introduktion til CBH er der langt fra tid nok til at kunne behandle alle aspekter, da der er tale om en hel behandlingsform og ikke blot en enkelt teknik/protokol.

Advarsel!!! Dette kursus er ikke for dig, der vil bekræftes i det, du allerede ved. Til gengæld er det for dig, der gerne vil provokeres til at tænke nyt. Dette kursus kan for nogle ligge langt fra, hvad deres opfattelse af, hvad hypnose er. Der er en anden side til hypnose, som ganske få hypnoseterapeuter er opmærksomme på. Dette på trods af, at forskning i hypnose længe har peget i en ”anden” retning. Så vær klar til, måske, at få flyttet dit syn og få set gamle teknikker i et nyt lys.

Praktisk info:

Prisen for denne udviklende, lærerige hypno-faglige provokation ;) er:

Med early bird rabat (frem til 10. maj) kr. 1.150,-

Efter d. 10. maj, kr. 1.400,-

Tilmeld dig via vores tilmeldingsformular ved at følge dette link, eller ved at skrive en mail til: mail@hypnosehusetdanmark.dk

STED: Hypnosehuset Danmark, Hældagervej 171, 7120 Vejle