Jeg valgte Hypnosehuset Danmark, fordi de virkede professionelle og strukturerede.

Louise og Tonny er det perfekte match, til at undervise i hypnoterapi. De supplerer hinanden godt, og de brænder begge to for området, og bidrager med hver deres personlige engagement, som i den grad smitter. Jeg var helt opslugt, af at se og høre på dem, lige fra dag et. Deres personlighed og væremåde gør, at jeg følte mig særdeles tryg på holdet, lige fra starten. Aldrig nervøs for at spørge dumt, for de svarer på en måde, så man føler sig hørt og forstået.

Men ud over, at de er søde og engagerede mennesker, er de også virkelig dygtige, både som hypnoterapeuter og undervisere. De formidler på en let forståelig måde, og ”lægger selv krop og sind til”, så vi andre kan blive lige så dygtige som dem.

Jeg udvalgte Hypnosehuset Danmark som mit uddannelsessted, efter at have undersøgt markedet via nettet og telefonsamtaler. Jeg valgte Hypnosehuset Danmark, fordi de virkede professionelle og strukturerede. Jeg kunne se, hvad uddannelsen indebar, hvor og hvornår jeg kunne starte, og hvornår jeg var færdig. Jeg blev ikke skuffet! De udstråler seriøsitet og er velforberedte, og modulskemaerne samt pensumoversigt, gjorde det netop så struktureret, som jeg havde håbet på – jeg kunne se hvad skal skulle igennem og hvornår. Jeg kunne se, hvad jeg skulle time for time, på de forskellige moduler. Ingen tidsspild. Tætpakket program, hvor man virkelig får noget for pengene.

God kombination af tavle undervisning, øvelser og film.

En helt ny verden åbnede sig for mig, både fagligt og personligt.

Jeg har arbejdet som socialrådgiver en del år, hvilket jeg også var glad for. Det er min passion, at bidrage til, at mennesker når deres mål. Som hypnoterapeut, har man et virkelig effektivt redskab, til at ”flytte folk”. Det manglede jeg lidt tidligere.

Personligt har jeg fået en meget bedre nattesøvn. Jeg har fået mere ro indvendig og kan tackle udfordringer lettere. Jeg har fået det meget bedre og samtidig lært en masse om mig selv.

Så en stor tak til Louise og Tonny og mine varmeste anbefaling af Hypnosehuset Danmark.

Lisa Bachmann Clausen

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever