Det er helt fantastisk, at der altid er to undervisere til stede, det giver en helt unik energi og de supplerer hinanden fantastisk, hvilket virkelig øger fagligheden

5-PATH® Hypnoseuddannelse i Vejle

Jeg vil gerne sige tak til Louise og Tonny for et virkelig godt uddannelsesforløb. Jeg har været meget glad for, at jeg valgte at tage min uddannelse hos Hypnosehuset Danmark. Det strukturerede forløb giver rigtig god mening og gør, at det er forholdsvis nemt at komme i gang med hypnoseterapien. Der er, mellem hvert modul, afsat tid til at komme godt rundt om spørgsmål og eventuelle udfordringer, der har været i den mellemliggende periode. I giver gode, brugbare, relevante og professionelle svar på alt og giver jer god tid til at forklare/afklare, til der er forståelse for udfordringen og hvordan den tackles.

Det er ikke kun på kursusdagene, der er optimalt nærvær. Det fortsætter under hele forløbet, så vi kan få sparring til vores supervisionsklienter. Dvs. at hvis vi oplever problematikker eller der opstår spørgsmål om, hvordan vi tackler et givet problem, så kan vi ringe eller maile til Louise eller Tonny, som så hjælper os videre i processen.

Det giver tryghed, at der altid er et bagland, der er parat til at hjælpe og det har gjort det nemmere for mig, at komme i gang med klienter.

I går meget professionelt til værks og forventer af os kursister, at vi gør det samme. At vi møder velforberedte, har læst på lektien og har øvet fra gang til gang.

Det er helt fantastisk, at der altid er to undervisere til stede, det giver en helt unik energi og de supplerer hinanden fantastisk, hvilket virkelig øger fagligheden og muligheden for supervision.

Kursusmaterialet er professionelt, tilgængeligt og overskueligt.

Hertil kommer, at det er et tilbud til alle kursister, der færdiggør uddannelsen, at vi kan tage kurset en gang til indenfor et år, ganske gratis. Så er der mulighed for et ’brush up’, hvis man har brug for det.

Mange hilsner fra en glad og tilfreds kursist.

Joan Bohnstedt, Viborg

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever