Teori og træning

"Hos Hypnosehuset Danmark, veksler
undervisningen mellem teori og
praktisk træning"

Tonny Læbel

Fokus

"Hos Hypnosehuset Danmark foregår undervisnigen på en meget struktureret og overskuelig måde med fokus på praktisk træning og supervision."

Tonny Læbel

Vores vision

"At udbrede hypnose og hypnoterapi for at hjælpe flest mulige mennesker til bedre livskvalitet"

Louise Bohnstedt

Kursisterne siger

"Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny
fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værkstøjskasse."

Ejlif Meinche

Gæsteundervisere

"Vores gæsteundervisere underviser i hver deres specialer og
sikrer konstant udvikling og høj faglighed."

Tonny Læbel

"Vi kan godt lide at sige, at vi er Danmarks
innovative og mest grundige hypnoseskole.
Det kendetegner os ret godt"

Louise Bohnstedt

previous arrow
next arrow
Slider
Jeg føler mig virkelig helt nypåklædt og nyfødt ved at tage denne her uddannelse.

At tage uddannelsen hos Louise og Tonny har været helt fantastisk. Det har været en total omvæltning i mit liv! Omvæltning skal forståes på den måde, at det virkelig har rykket noget ved ens selvudvikling. Af det jeg har prøvet i mit liv, må jeg nok sige, at det her er det største jeg har prøvet. I løbet af selvudviklingen har jeg virkelig fået fat i noget, som jeg aldrig har haft fat i før. Jeg føler mig virkelig helt nypåklædt og nyfødt ved at tage denne her uddannelse.

Jeg har haft blandede følelser med undervisningen, da jeg i starten følte, at jeg var på en stor skøjtebane – men fik virkelig sat sløjfe om de ting til sidst.

Underviserne har været helt i top, de har virkelig givet alt fra sig.

Det allerbedste ved det her er, at jeg ved, at det er det her, jeg kommer til at arbejde med fremover. Så ved jeg, at på den private side har jeg fået ryddet mentalt op bl.a. i mit familieliv. Jeg har taget den her uddannelse efter en gammel ulykke jeg har haft, og hvis jeg skal se tilbage i mit liv, så ville jeg ikke have undværet den ulykke i dag fordi den også har været med til at give mental oprydning.

Jeg syntes bare, at dem der står tilbage med tvivl om hvad de skal fremadrettet – hvis nogen har lyst til at arbejde med mennesker og udvikling – så syntes jeg de skal tage hypnoseuddannelsen hos Hypnose Syd og Hypnosehuset Danmark fordi der virkelig er nogle ting, der rykker ved dem ift selvudvikling.

Samarbejdet mellem underviserne har været helt enestående. De har bare overlappet/suppleret hinanden helt vildt godt i undervisningslokalet. Helt unikt at der hele tiden er 2 undervisere om at uddanne os!

Jeg kan kun sige at jeg vil varmt anbefale den her uddannelse – så GO for it!

Jan Nissen