Fantastisk udviklende og lærerig rejse, fagligt og personligt

Jeg er meget glad for, at jeg har valgt at uddanne mig hos Hypnosehuset Danmark, hvor jeg har taget både grunduddannelsen og nu også den 1-årige overbygningen. Det har været en fantastisk udviklende og lærerig rejse, både fagligt og personligt, så en kæmpe tak til Louise.

Begge uddannelser har en høj faglighed med dybdegående og professionelt materiale samt de dygtigste og hjertevarme underviser. Jeg har fået en masse fantastiske redskaber og en stor terapeutisk værktøjskasse, som igennem undervisning, sparring og studiegruppe er blevet genarbejdet, hvilket gør, at jeg føler mig godt rustet i min rolle som terapeut.

Jeg har også været igennem en stor personlig udvikling, som også har haft en stor betydning for mig i min daglig dag og den måde jeg er i verden på.

Louise og de andre underviser på uddannelsen har stor fokus på en enkelte og der altid mulighed for støtte og sparring, så jeg har følt mig i gode og kærlige hænder under hele uddannelsen.

Hvis du ønsker en professionel uddannelse med høj faglighed og personlig udvikling i trygge rammer, så vil jeg til en hver tid anbefale Hypnosehuset Danmark.

Jeg vil gerne ringes op

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever