Tidligere kursister udtaler om uddannelsen

 

 

Sara Mygind, psykolog, Århus.

Som psykolog  søgte jeg en ny metode eller tilgang til at arbejde mere meningsfyldt og dybdegående med nogle af mine klienter i min praksis. Jeg ønskede en måde at skabe et rum, hvor vi kunne skabe bedre kontakt til deres følelsesliv og gerne gennem kreativitet. 

Hos Louise og Tonny fandt jeg, hvad jeg søgte og mere til. Det blev både en faglig og personlig rejse, som heldigvis kun lige er begyndt. Indholdet på uddannelsen er omfattende og relevant, ligesom Louise og Tonny´s engagement , nærvær og professionalisme gør, at man går og glæder sig til hver weekend sammen med dem. 

Min psykologpraksis har fået et løft og jeg ser frem til, at dygtiggøre mig yderligere.

Jeg kan klart anbefale uddannelsen til alle, der ønsker at arbejde med hypnose og hypnoterapi eller generelt bare er nysgerrig på sig selv og personlig udvikling.  

Sara Mygind, ÅrhusKasper Deichgræber, redder.

Uddannelsen til 5-PATH Hypnoterapeut har været en fantastisk rejse. Uddannelsen er spændende, struktureret og meget spiselig, og jeg føler mig solidt klædt på til at kunne behandle mine klienter. Jeg har, sideløbende med uddannelsen, haft mine første opstartsklienter/supervisionsklienter, hvilket har givet mig mulighed for at bruge og øve alle mine nylærte teknikker med det samme, med mulighed for at søge råd og støtte af underviserne. Det har givet mig et langt større udbytte af undervisningen, da jeg har haft rig mulighed for at koble teori og praksis undervejs. 
Man lærer utrolig meget om sig selv på uddannelsen, og jeg har personligt fået styrket selvværdet og desuden stoppet neglebidningen.
 
Tonny og Louise er de mest inspirerende ildsjæle, der brænder for faget og formår at gøre uddannelsen til noget helt særligt.
Tak for jer! 
 
De bedste hilsner
Kasper Deichgræber Andersen
 
 


Anja & Claus Madsen, Ranum

Vi føler os dybt taknemmelig, for at skæbnen, tilfældigheder eller måske universet, har ført os til at tage uddannelsen til hypnoseterapeut hos Louise og Tonny.

Da vi allerførste gang mødte de to helt fantastiske mennesker, vidste vi bare, at det var det helt rigtige sted at uddanne os. Vi blev mødt af to varme og engagerede mennesker, som tydeligvis er top professionelle og virkelig brænder for 5 PATH hypnoseterapi.

Hele uddannelsesforløbet er bygget professionelt op, med rammer der sikrer en høj grad af arbejdsomhed og seriøsitet. Der er klare linjer for hvad der forventes af os kursister og hvad vi kan forvente af underviserne. Der blev hurtigt skabt et rum med plads til fortrolighed og anerkendelse af hinanden. Dette er af stor betydning, da det ikke kun er fagligt, vi rykker gennem denne uddannelse, men også personligt og at kunne dele dette i et trygt forum, var rigtig dejligt.

Da det er et meget intensivt forløb, hvor der bliver fyldt meget teori på blandet med praktiske øvelser, får man meget hurtigt hypnoseterapien i hænderne, så at sige. Dette kunne indimellem give os en følelse af ”usikkerhed”. Denne ubehagelige følelse kunne vi dog hurtigt lægge på hylden, for Louise og Tonny var der altid til at berolige, forklare og gøre os trygge ved situationen igen. Der har aldrig været et tidspunkt i forløbet, hvor vi har følt os ladt alene eller følt os presset ud i noget, vi ikke har været parat til.

Rent fagligt, har vi fået meget ud af denne uddannelse, og vi føler os allerede som dygtige og kompetente hypnoseterapeuter. Vi har åbnet vores egen klinik i Ranum ”Causam Hypnoseterapi” og har allerede hjulpet mange klienter med at blive fri for gamle overbevisninger, som har begrænset dem gennem flere år.

Personligt, har vi også fået smidt gamle overbevisninger og vaner ud.

Anja er kommet af med sin allergi, frø-fobi og sin sukkertrang, har fået meget mere selvværd og har fået selvindsigt i forhold til tidligere sygdom med stress og depression.

Claus har fået ro og balance i sit liv igen og så at sige ”flyttet hjem” i sig selv igen, med en ny og større tro på sig selv og sin egen kunnen. Han har fået en bedre nattesøvn og vågner ikke længere om natten for at spise.

Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik, at vi har taget denne uddannelse, og vi er taknemmelige hver dag, vi arbejder sammen i vores klinik. Det at vi har været på denne helt utrolige rejse sammen som par, har virkelig været et kæmpe privilegium og ikke bare styrket os hver især men også styrket os som par og som familie. Vores 4 børn har måske nok til tider rystet på hovedet af os, når vi ”talte underligt hypnose sprog”, men vores tilgang og måde at tale til og med vores børn er også forandret og har givet en anden ro i vores familie. Vi kan varmt anbefale dig at tage uddannelsen til hypnoseterapeut hos verdens bedste undervisere Louise og Tonny.

Anja og Claus Madsen
 Tina Skjødt, Vejle

"Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnohuset Danmarks 5-PATH® Master Hypnotisør og Hypnoterapeut uddannelse. 
5-PATH og 7-PATH er nogle ekstremt effektive redskaber, som gennem anvendelse på supervision-klienter allerede under forløbet har givet ønskede forandringer. 
 
Som undervisere er Louise og Tonny med deres naturlighed og varme tilgang et fantastisk makkerpar, som formår at videreformidle disse redskaber på en spændende og ikke mindst inddragende måde. Det foregår med empati og et glimt i øjet, mixet med den store faglige viden begge besidder. 
 
Om det er selvudvikling, ønske om opstart af egen klinik eller noget helt tredie, vil uddannelsen være et skridt i en positiv retning for enhver".
 
Tina Skjødt, VejleTine Grubbe Nielsen, Charlottenlund

Jeg er både Coach og Sexolog og havde ikke tænkt at jeg skulle have flere uddannelser lige foreløbig i alt fald. Men en dag stødte jeg på et opslag omkring denne uddannelse og jeg blev virkelig draget til at læse mere – inden aftenen var omme havde jeg meldt mig på uddannelsen da den virkelig talte til mig. Jeg havde ikke de store forventninger til, at jeg gennem denne uddannelse skulle have de store indsigter omkring mig selv da jeg jo allerede har arbejdet en del med mig selv på både sexolog og coach uddannelserne, så jeg så det som en uddannelse hvor jeg kunne fylde min værktøjskasse yderligere op.

Allerede efter første modul kunne jeg dog se i øjnene, at der nok ville komme en del mere, at arbejde med, hos mig selv. Jeg havde virkelig ikke forventet at uddannelsen hos Tonny og Louise var så grundig, dyb og veltilrettelagt så jeg var meget overrasket over hvor professionelle både Tonny og Louise er men også over hvor professionel materialet er. Min egen udvikling har også gjort en kæmpe forskel for mig – b.la har jeg nu taget det store skridt at leve 100% selvstændig med terapi/coaching og frem for alt 5-path hypnoterapi. Det var gennem de mange hypnosebehandlinger far mine vidunderlige medkursister at jeg fik modet til at være selvstændig – der lå noget gemt langt inde i mig som blev behandlet så jeg nu kan være fri fra gamle overbevisninger og mønstre som tidligere har stoppet mig.

Min tanke om at jeg ”bare” lige skulle have lidt mere i min værktøjskasse, blev hurtig skiftet ud med, at 5-path hypnoterapi ville blive en stor del af min klinik. Det blev tydeligere og tydeligere for mig som modulerne skred frem, samtidig med at jeg havde prøveklienter, som allerede efter 1. session fik dybe indsigter der gav dem forandringer med det samme. At komme så dybt ind i klienternes sind gennem hypnosen gør terapien utrolig effektiv og holdbar. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg bare sådan henslængt en søndag eftermiddag ”faldt” over uddannelsen på Facebook, blev nysgerrig, skrev mig på uddannelsen, og nu lever af at gøre verden et bedre sted at være for mine klienter gennem 5-path hypnoterapi.

Jeg kan til enhver tid anbefale denne uddannelse af mange forskellige årsager.

 1. Uddannelsen er top professionel da Tonny og Louise er utrolig kompetente og tillidsvækkende. På intet tidspunkt har jeg manglet information.
   
 2. Jeg har ikke haft adgang til så meget gennemarbejdet materiale på nogen anden uddannelse jeg har taget.
   
 3. 5-path hypnoterapi er så effektivt at klienterne er i himlen når de er færdige med et forløb, det betyder de vil anbefale det videre til andre, så du får hurtigt flere klienter. (ikke mange anbefaler en sexolog videre til andre, da de så på den måde afslører de har været hos en).
   
 4. 7-path selvhypnose er med i uddannelsen og et helt unikt redskab og en kæmpe gave.
   
 5. 5-path hypnoterapi er vejen frem til et bedre liv for mange mennesker, og det er vidunderligt at være en del af den udvikling hos klienterne.
   

Kærlig hilsen

Tine Grubbe Nielsen
Charlottenlund 

www.MindingMe.dk


Ejlif Meinche Larsen, Fyn

Hypnose hjalp mig ud af stress-symptomer og gav mig inspirationen til også at kunne anvende dette fantastiske værktøj til at hjælpe andre til bedre livskvalitet. Efter mange års arbejde med mennesker viste netop hypnosen sig at være det redskab, der kunne samle og udnytte min årelange interesse for mennesker og deres adfærd.

Jeg søgte nettet tyndt for at afdække, hvilket uddannelsessted, der kunne give mig tilstrækkelig faglighed, seriøsitet og effektiv læring, så også jeg blev i stand til at hjælpe mennesker. Hypnosehuset Danmarks uddannelse til 5-PATH hypnoterapeut viste sig hurtigt at indeholde alt det, jeg ønskede - og mere til. At jeg også i forløbet fik den stærkeste selv-udvikling kom som en positiv overraskelse

At netop de 2 instruktører har opnået anerkendelse som verden bedste 5-PATH instruktører i 2016 er fuldt fortjent. Louise og Tonny's dybe indsigt i menneskelige drivkræfter og årsagssammenhænge har gjort, at jeg endelig kan anvende mine talrige tidligere kurser og selv-studier og har etableret Hypnosehuset Fyn hvor jeg hjælper mennesker til at fjerne de blokeringer, der hidtil har afholdt dem fra at være fri til at leve deres eget liv, fri af andre begrænsende holdninger.

Jeg er dybt taknemmelig for at have mødt Louise og Tonny  fra Hypnosehuset Danmark og få del i deres værktøjskasse.

Ejlif Meinche Larsen
www.hypnosehusetfyn.dk
 


 

Lisa Bachmann Clausen, Assens

Louise og Tonny er det perfekte match, til at undervise i hypnoterapi. De supplerer hinanden godt, og de brænder begge to for området, og bidrager med hver deres personlige engagement, som i den grad smitter. Jeg var helt opslugt, af at se og høre på dem, lige fra dag et. Deres personlighed og væremåde gør, at jeg følte mig særdeles tryg på holdet, lige fra starten. Aldrig nervøs for at spørge dumt, for de svarer på en måde, så man føler sig hørt og forstået.

Men ud over, at de er søde og engagerede mennesker, er de også virkelig dygtige, både som hypnoterapeuter og undervisere. De formidler på en let forståelig måde, og ”lægger selv krop og sind til”, så vi andre kan blive lige så dygtige som dem.

Jeg udvalgte Hypnosehuset Danmark som mit uddannelsessted, efter at have undersøgt markedet via nettet og telefonsamtaler. Jeg valgte Hypnosehuset Danmark, fordi de virkede professionelle og strukturerede. Jeg kunne se, hvad uddannelsen indebar, hvor og hvornår jeg kunne starte, og hvornår jeg var færdig. Jeg blev ikke skuffet! De udstråler seriøsitet og er velforberedte, og modulskemaerne samt pensumoversigt, gjorde det netop så struktureret, som jeg havde håbet på – jeg kunne se hvad skal skulle igennem og hvornår. Jeg kunne se, hvad jeg skulle time for time, på de forskellige moduler. Ingen tidsspild. Tætpakket program, hvor man virkelig får noget for pengene.

God kombination af tavle undervisning, øvelser og film.

En helt ny verden åbnede sig for mig, både fagligt og personligt.

Jeg har arbejdet som socialrådgiver en del år, hvilket jeg også var glad for. Det er min passion, at bidrage til, at mennesker når deres mål. Som hypnoterapeut, har man et virkelig effektivt redskab, til at ”flytte folk”. Det manglede jeg lidt tidligere.

Personligt har jeg fået en meget bedre nattesøvn. Jeg har fået mere ro indvendig og kan tackle udfordringer lettere. Jeg har fået det meget bedre og samtidig lært en masse om mig selv.

Så en stor tak til Louise og Tonny og mine varmeste anbefaling af Hypnosehuset Danmark.

Lisa Bachmann Clausen, Assens
 Katja Klinge Spliid, Fredericia

Allerførst en kæmpe tak til jer, Louise og Tonny, for at tage mig med på rejsen ind i verdenen af hypnoterapi. Med jer ved roret har jeg trygt rejst med til en helt ny verden, der har åbnet sig for mig, og som jeg kun kendte “på overfladen”.

Jeg vidste ikke, hvor dybt det ville stikke, hvor meget, jeg ville lære, hvor stor indsigt jeg ville få. Hvor meget, det skulle komme til at ændre hele min opfattelse af, hvordan tingene hænger sammen gennem følelsernes sprog og hvor givende det er, når folk oplever indsigt. Hvor store, kærlige og positive forandringer, det betyder for dem. Og dermed for mig.

I har bygget uddannelsen op i moduler med et flow, der gør, at der konstant er nerve, aktivitet og fuld opmærksomhed fra os studerende. I har hele tiden alle med, ingen bliver “ladt alene” i de nogle gange meget følsomme situationer, der kan opstå kva uddannelsens karakter, der vækker følelser og tanker, der skal tages nænsomt hånd om.

Vi studerende har, på grund af den tætte og nære dialog hele vejen gennem uddannelsen, fået et givende og lærerigt samarbejde, hvor vi støtter hinanden i læringsprocessen og bidrager med input og sparring.

Louise og Tonny, I har formået hele tiden at give mig tilpas indsigt i de emner, jeg skulle arbejde med, til, at jeg kunne udvikle min faglighed og I er aldrig gået så langt frem i den viden, I har formidlet, at jeg blev sat af og ikke vidste, hvad jeg skulle.

I har videregivet værktøjerne og efterhånden, som jeg har lært at anvende dem, har I fyldt flere i værktøjskassen, så jeg har haft mulighed for at få yderligere bredde og dybde i mine kompetencer og i mit virke som hypnoterapeut.

Da I på den måde ikke har forceret noget, har jeg følt, jeg hele tiden var med og brikkerne falder stille og roligt på plads i mit eget tempo, efterhånden som jeg har øveklienter således, at de ting, jeg løbende har lært, giver mening, når jeg anvender dem i praksis.

Det er den vildeste rejse - og den er kun lige begyndt… hurraaaaa :o)

Mange hypnotiske knus fra
Katja Inge Rosenlund Bak, Vildbjerg

Den bedste beslutning efter en fyring i endnu en sparrerunde i det offentlige, var at melde mig til uddannelsen hos Louise og Tonny som Hypnoseterapeut.
Endelig et brugbart redskab til at hjælpe både mig selv og mine medmennesker.
Det har været en fantastisk rejse, både selvudviklende og ift at hjælpe klienter fremover. Jeg havde intet kendskab til hypnose, men er dybt fascineret og fuld af respekt for de fantastiske værktøjer vi har lært.
Tonny og Louise er begge super engagerede og inspirerende undervisere og de supplerer hinanden godt, samt de skaber et rum hvor der fra dag 1. er åbenhed, tryghed og tillid til hinanden, så vi fra start får et super læringsmiljø, hvor vi kan dele og støtte hinanden.
venligst

Inge Rosenlund Bak
 Åse Svit Sørensen, psykoterapeut

 
Jeg er uddannet psykoterapeut og oplever nogle gange, at det kan tage forholdsvis lang tid at komme ind til kernen af klientens problematikker. Med denne uddannelse  har jeg lært effektive redskaber og teknikker som hurtigere kan skaber dybdegående og varig forandring.
Jeg er rigtig glad for, at jeg besluttede mig for at tage 5-PAtH uddannelsen. Louise og Tonny er meget engagerede og inspirerende undervisere. Jeg vil derfor varmt anbefale dig at vælge hypnosehuset Danmark.
 
Åse Svit Sørensen
 

 

Mia Lund Nielsen, lærer

 
For det første vil jeg takke Louise og Tonny for deres interesse til at give denne viden videre til folkeskoler. Det har givet min skoleleder mulighed for at uddanne personale, deriblandt give mig mulighed for at jeg kan uddanne mig som hypnoterapeut og jeg kan bruge det til mit arbejde som specialklassepædagog. 
Det har givet mig et helt nyt pædagogisk redskab og en ny kæmpe viden og interesse. 
Uddannelsen har været strukturet og enorm interessant.
Jeg vil især sige tak til Tonny, som er en enorm omsorgsfuld og imødekommende person. 
I løbet af uddannelsen og den udvikling, den har givet mig, er jeg blevet klar over, at det kunne være en idé for fremtidige terapeuter, at man selv har været i et forløb hos en hypnoterapeut.
Jeg glæder mig til at kunne fremadrettet hjælpe mine elever med dette livsforandrende redskab.

Mia Lund Nielsen

 Grethe Harkjær, Fyn

Jeg har nu siden august måned været i gang med uddannelsen som
5-path hypnotisør og hypnoterapeut hos Hypnosehuset Danmark.

Jeg glædede mig SÅ meget til at komme i gang med uddannelsen, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.
Louise og Tonny er to dygtige, erfarne og meget kompetente undervisere og instruktører, og har været det igennem hele uddannelsen.
Den teoretiske viden som man lærer på uddannelsen bliver allerede efter 2. modul omsat til praksis idet vi allerede der starter med at have prøveklienter. At teori og praksis følges ad, har været meget meget lærerigt.

Jeg har fået gode og stærke værktøjer, og virkelig fået dem afprøvet. Det gør at jeg allerede nu føler mig fuldstændig sikker og rolig når jeg arbejder med klienter.
Der er intet der nu, kan gøre mig som terapeut urolig eller usikker. Jeg ved hvad jeg skal gøre og er under uddannelsen bestemt blevet klædt rigtig godt på til det.

Det er også dejligt at være sammen som hold, med alle de andre meget entusiastiske elever. Det har hele vejen igennem været gennemsyret af: Faglighed, seriøsitet, professionalisme, grundighed, ydmyghed, udvikling på flere planer, tryghed, humor, sjov og AHA oplevelser.
Der har været så meget mulighed for supervision gennem hele forløbet, på stort set alle tider på døgnet.
Så alt i alt en helt fantastisk uddannelse, som er bedre end jeg overhovedet kunne forestille mig.
Og også fantastisk dejligt at se de forandringer som klienterne får - og så på så kort tid.

Grethe Harkjær, Fyn
 Annette Bauder, Rønnebæk - Sjælland                                                                                                                                

Kære Louise og Tonny.
Tak for et professionelt, forrygende og krævende uddannelsesforløb i efteråret 2016.
I har givet mig en solid viden at gå videre med og de input, jeg har haft brug for.

Indholdsmæssigt ligger uddannelsen i forlængelse af den gode værkstøjkasse, jeg kommer med som NLP psykoterapeut, og jeg oplever, at man indenfor 5-PATH® and 7th Path Self-hypnosis® har videreudviklet brugen af værktøjerne til nye, fantastiske højder.  
Samtidig har I ved jeres store faglighed viden og personlige mod, nysgerrighed og åbenhed favnet både mig og mine medstuderende på imponerende vis.

Jeg kan varmt anbefale Hypnosehuset Danmarks uddannelse til alle, der søger en velgennemtænkt, velstruktureret og professionelt gennemført uddannelse.
Held og lykke ønsker jeg jer i jeres virke.

Annette Bauder
 


  

Marianne Kjær, Østbirk

Tak for en helt fantastisk uddannelse. Det skal simpelthen opleves ! ord kan ikke beskrive dette fantastiske univers af, hvad hypnose kan. Og samtidigt totalt jordnært og afmystifiseret, så det kan bruges i hverdagen med det samme. Jeg arbejder til dagligt i min klinik som akupunktør, og det at både kunne kombinere det med hypnose, eller behandle med det alene, er en helt fantastisk mulighed, der nu giver mig endnu større mulighed for at afhjælpe alle problematikker, som mine klienter og patienter kommer med. Desuden er det også en kæmpe selvudviklings rejse, som jeg ikke vil have undværet for noget. Jeg er ydmyg og taknemmelig for at have de fantastiske teknikker og redskaber i min rygsæk. WAUWW, det her det rykker for vildt! Tak til Louise og Tonny, der gjorde hvert minut spændende, samt et helt fantastisk hold.

Mange hilsner fra
Marianne Kjær
www.livsperlen.dkSusanne Hjøllund, Kibæk

Hvis du har forståelse samt empati for mennesker i kriser og kan takle at arbejde med mennesker der har det rigtig svært – og ikke mindst brænder for at gøre en forskel, så er det her den helt rette uddannelse for dig! Louise og Tonny er utrolige nærværende og kompetente og ikke mindst kærlige og omsorgsfulde, lyttende og imødekommende undervisere, som gør en ekstra indsats for at sikre, at du lærer alle kunstens regler, så du ikke på et eneste tidspunkt føler at du står alene, hvis du skulle føle dig udfordret. 

Jeg kan på det varmeste anbefale Hypnosehuset Danmark, hvis du ønsker at gøre en forskel og tage en uddannelse med indhold og mulighed for at ændre hele tilværelsen for den enkelte klient, udvikle dig personligt og fagligt og komme ud på den anden side med redskaberne til, på en helt igennem fantastisk og effektiv måde at arbejde med svære problemstillinger med utrolige resultater.

Susanne Hjøllund
www.hypnoterapikibaek.dk 
 


 

Keld Roed, Aabenraa

Det har været et helt fantastisk forløb. Jeg har været så heldig at være med på denne her uddannelse med de her to fantastiske facilitatorer Louise og Tonny. Jeg har igennem hele mit liv været i gang med selvudvikling og arbejdet med bevidstheden. Jeg ved, at det er inde i det ubevidste at alt ligger gemt og har hørt, at hypnoterapi skulle være det mest effektive værktøj til at komme ind bagved og arbejde med det underbevidste og ubevidste. Derfor har jeg valgt at gå på denne uddannelse. Valget faldt straks på Tonny og Louise fordi jeg kunne se, at det var to meget åbne, levende,  nærværende og ærlige mennesker der oprigtigt brænder for hypnosen.

Jeg kan se, at uddannelsen her har skabt forandring i mig, som jeg aldrig havde troet muligt. Uddannelsesforløbet har været meget, meget åbent og nærværende og det har været meget struktureret. Jeg kan se, at på meget kort tid og med meget effektive redskaber har de formået at få mig til at skabe nogle varige forandringer. Og det har de gjort selvom jeg har været ved nogle af verdens bedste facilitatorer inde for selvudvikling og bevidsthedstræning her gennem de sidste 5-6 år. Det siger noget om, hvor dygtige de to undervisere er og hele deres tilgang til, at de hele tiden er dynamiske - hvad virker - hvad virker ikke - hvordan kan vi gøre det endnu bedre etc..

Uddannelsen i sig selv er fantastisk struktureret og bygger på erfaring med hvordan det virkelig fungerer og hvordan det ikke fungerer. Og jeg kan se, at selve hypnosedelen, terapidelen, selvhypnosedelen og uddannelsen hænger meget nøje sammen - og derved skabes der indlæringsprocesser, som jeg ikke har set magen til før.

Så jeg kan sige, at fra at have gået med en masse tvivl og manglende handlekraft, så er jeg blevet meget dynamisk og jeg har allerede sammen med én af de andre kursister skabt en virksomhed. Og vi er fuldt fortrøstningsfulde på, at vi får fat i mange klienter, at vi har et helt nyt liv som bare fungerer fra dag 1 af. Og det vil jeg takke både Tonny og Louise for. WAOUW - det kan jeg kun unde alle at komme i gang med! Tænk at tilværelsen kan være så fyldt med overflod og glæde.
Tak for denne gang.

Keld Roed, Aabenraa

 


 

Flemming Beck, Aabenraa

Jeg er lige blevet færdig med min sidste skriftlige eksamen. Jeg har været under uddannelse hos Tonny Læbel og Louise Bohnstedt og det har været helt fantastisk! Det har været så godt, det samarbejde de har. Jeg føler mig rigtig godt klædt på. Jeg har haft de 10 prøveklienter som man skal have og det er gået rigtig godt! Og det er gået godt, fordi jeg er klædt rigtig godt på - jeg har lært de ting og redskaber jeg skal bruge, så jeg ikke er blevet overrasket. Er jeg alligevel blevet udfordret så har jeg været fuldstændig klar over hvad jeg så skulle gøre. 

Jeg kan varmt anbefale denne her uddannelse - men vær klar på, at de ikke kun er en uddannelse i at blive hypnoterapeut, det er også en rejse ind i jer selv. Og hvis I er klar til det, så kan jeg kun varmt anbefale denne uddannelse! 

Flemming Beck, Aabenraa
 


 

Jan Daugaard, Glamsbjerg - Fyn

Anbefaling til Louise Bohnstedt og Tonny Læbel.

Jeg har deltaget på uddannelsen 5-Path hypnoterapeut, forår og sommer 2015. Undervisere var Louise Bohnstedt og Tonny Læbel.

Det var virkelig et fantastisk forløb uddannelsen havde. Med masser af hypnoseteori og nøje udvalgte terapeutiske teorier og værktøjer. Dette krydret med lidt øve arbejde på undervisningsstedet.

Undervisernes ping-pong gjorde at undervisningen aldrig blev ”kedelig”. To undervisere på en gang er bare så fantastisk.

Endelig er formen med at tage en ”rigtig” klient ind i undervisningsforløbet helt fantastisk. Så vi både kunne opleve de 5 faser i hypnoterapien udført af to meget erfarende hypnoterapeuter og dygtige undervisere, samt derefter at kunne tage disse sessioner ind i den efterfølgende undervisning. En fantastisk måde at blive undervist på.

Jeg kan stærkt anbefale dig, at tage denne uddannelse hos Louise og Tonny.

PS.  Jeg ved at Louise og Tonny er meget lydhøre angående konstruktiv kritik og konstruktive forslag til at gøre denne fantastiske uddannelse endnu bedre. Så denne uddannelse bliver inden lang tid, helt sikkert Danmarks bedste uddannelse af Hypnoterapeuter.

De bedste anbefalinger fra

Jan Daugaard, Fyn
 


  

Elna Nissen

Vildt gode undervisere, der supplerer hinanden super godt med en kæmpe viden på området.

Supergodt at i er så gode til, at holde planen og ikke tillader ”løs snak”.
Det har været en meget veltilrettelagt og struktureret uddannelse som har gjort mig i stand til, efter kort tid, at tage mine første klienter ind, selvom den eneste erfaring jeg kom med, var min egen livserfaring.
Uddannelsen har været tilrettelagt således at vi har haft selvhypnose med, hvilket har betydet en stor selvudvikling og hvor Tonny og Louise har været super gode til at guide os gennem de ting, der kom frem under selvhypnosen. 

Udvikling: Fra at tage uddannelsen som ”selvudvikling” er jeg på nuværende tidspunkt klar til at ”springe ud” som fuldtidsterapeut og klar til at tage Masteruddannelsen. Ser næsten kun muligheder frem for begrænsninger for fremtiden.

Det har været tre vilde måneder med super gode og professionelle undervisere, som til hver en tid har været klar til at gribe os både i vores arbejde med selvudvikling og i arbejdet med klienter, hvis vi havde nogle spørgsmål eller havde brug for ekstra støtte.

Dette fantastiske forløb har gjort mig så stærk, at jeg nu er klar til, sammen med én af de andre kursister, at starte fuldtids op som hypnoterapeut i vores eget center, der hedder Center for Bevidsthed hvor vi arbejder med hypnose, hypnoterapi og mindfulness. 

Tonny og Louise er nok Danmarks bedste terapeuter :)
  


 

Linda Jul Hansen, Rødekro

Det har været et stort ønske for mig, at  gennemføre uddannelsen til hypnoterapeut, og jeg har bestemt ikke fortrudt.

På uddannelsesdagene får vi faglig viden, som skal bruges i praksis, på vores prøveklienter. Det har til tider været lidt skræmmende, at skulle arbejde med klienterne, men i arbejdet falder den faglige viden på plads.

Der har været god tid til kursisternes egen selvudvikling, som naturligt er kommet i spil, når hypnosen testes kursisterne imellem.

Underviserne er altid glade og engagerede og bringer gerne sig selv i spil.
Jeg glæder mig meget til at bruge denne spændende og udviklende uddannelse, som en aktiv del af min fremtid.

Linda Jul Hansen, Rødekro
 


 

Susanne Mørch Svendsen, Silkeborg

Først tak for en fantastisk, lærerig og berigende uddannelse!
Tænk, at man kan lære så meget på så kort tid!

Denne uddannelse har gjort en kæmpe forskel for mig. Det er den sidste brik i mit puslespil!
En berigende uddannelse både fagligt og personligt. Sikke en udvikling der er sket på meget kort tid med ”få effektive redskaber”.

I er super gode til at undervise og formidle det væsentlige, så jeg finder min egen vej i det.  I rammer os på det ”sted” vi er hver især og formår at ”skubbe på” når det er det, der skal til, så man er tryg ved at ”gå videre”.

Det er en faglig velfunderet uddannelse og Louise og Tonny er utroligt kompetente undervisere og de er rigtig gode til at møde os allesammen der hvor vi er. De er gode til, at give os det skub vi har brug for, for at komme videre og komme "ud over kanten" og få os allesammen med.

Strukturen i undervisningen er bygget op så vi simpelthen starter fra fase 1 og får bygget de næste faser på. De er bygget op på den måde, at vi får bearbejdet og indarbejdet den første fase inden vi går videre til næste fase og vi får lov til, at prøve det af, både teoretisk og praktisk inden vi får bygget mere på således vi er trygge ved, at skulle gå videre til næste fase. Og vi er trygge ved, at gå hjem og prøve det med vores egne klienter, fordi der i hele uddannelsen er indbygget at vi øver os på hinanden og vi får faglig vejledning og underviserne er rundt og give råd og støtte når vi har brug for det. Så på denne måde, har vi det fundament, der skal til at gå hjem og få det her ført ud. Det har været fantastisk!

Det her kan jeg kun varmt anbefale alle andre - det er en fantastisk uddannelse, hvor vi er igennem både en faglig udvikling og en personlig udvikling.
Du er bare nødt til, at springe ud i det og være med!

Så nu er det bare at klø på og træne – som sagt – øvelse gør mester.
Jeg er utroligt taknemmelig for det vi deler og sætter i gang.
TAK!
 
Jan Nissen

At tage uddannelsen hos Louise og Tonny har været helt fantastisk. Det har været en total omvæltning i mit liv! Omvæltning skal forståes på den måde, at det virkelig har rykket noget ved ens selvudvikling. Af det jeg har prøvet i mit liv, må jeg nok sige, at det her er det største jeg har prøvet. I løbet af selvudviklingen har jeg virkelig fået fat i noget, som jeg aldrig har haft fat i før. Jeg føler mig virkelig helt nypåklædt og nyfødt ved at tage denne her uddannelse. 

Jeg har haft blandede følelser med undervisningen, da jeg i starten følte, at jeg var på en stor skøjtebane - men fik virkelig sat sløjfe om de ting til sidst. Underviserne har været helt i top, de har virkeli givet alt fra sig.

Det allerbedste ved det her er, at jeg ved, at det er det her, jeg kommer til at arbejde med fremover. Så ved jeg, at på den private side har jeg fået ryddet mentalt op bl.a. i mit familieliv. Jeg har taget den her uddannelse efter en gammel ulykke jeg har haft, og hvis jeg skal se tilbage i mit liv, så ville jeg ikke have undværet den ulykke i dag fordi den også har været med til at give mental oprydning.

Jeg syntes bare, at dem der står tilbage med tvivl om hvad de skal fremadrettet - hvis nogen har lyst til at arbejde med mennesker og udvikling - så syntes jeg de skal tage hypnoseuddannelsen hos Hypnose Syd og Hypnosehuset Danmark fordi der virkelig er nogle ting, der rykker ved dem ift selvudvikling.

Samarbejdet mellem underviserne har været helt enestående. De har bare overlappet/suppleret hinanden helt vildt godt i undervisningslokalet - blev den ene tabt hentede den anden personen op igen.

Jeg kan kun sige at jeg vil varmt anbefale den her uddannelse - så GO for it!
 Lena David Fogtmann, Aabenraa

Sympatisk, rummelig og yderst professionel. Vælger man Louise, vælger man en af Danmarks dygtigste!
 Tove, Jylland

Meget professionelle og engagerede undervisere! Med Hypnosehuset Danmarks udvidede koncept og dybt engagerede og empiriske tilgang til både fag, kursister, forskning og udvikling giver de længe de andre hypnoseskoler baghjul! Intet her er "samlebånd", alle bliver hørt og vejledt individuelt. Jeg kan kun give Louise og Tonny mine bedste anbefalinger! Vælg Hypnosehuset Danmark, så sikrer du dig en hypnoseuddannelse hvor du aldrig kommer til at løbe tør for videreudvikling, efteruddannelse og sparring!
 

 Helene Sarsgaard Byllemos, Guderup

Ønsker du en forandring i dit liv, så tilmeld dig hypnose/hypnoterapeut kurset. Her møder du to meget engagerede og professionelle undervisere nemlig: Louise Bohnstedt Weihrauch og Tonny Læbel.
Rigtig god fornøjelse. 

  


 

Dorte Degn Pedersen, Horsens

Fra dag 1 blev der på holdet lagt op til åbenhed og til at afsløre en hemmelighed for de andre og underviserne. Dette var grænseoverskridende MEN hold nu op en god ånd, stemning og åbenhed det skabte for holdet på resten af uddannelsen. Jeg blev bare vildt hurtigt tryg ved medstuderende og ved underviserne.

Dybt, dybt engagerede undervisere, der bruger et utal af dejlige, relevante eksempler fra deres praksis, hvilket gør det noget nemmere at gå til.

Super fantastisk støttende og hjælpende undervisere, der er klar når modet eller tiltro til egne evner, brister.

Rigtig godt med prøveklienter mellem uddannelses-weekenderne, hvilket pressede mig igang med praksis.

Meget spændende uddannelse, der virkelig giver blod på tanden, der virkelig giver blod på tanden for mere viden.

Jeg har i løbet af uddannelsen været hele følelsesregistret igennem fra spænding, glæde, modløs, opgivende, nysgerrig, stolt, selvtilfreds, vildt usikker, rystende nervøs og meget mere. Men det har rykket mig personligt.

At gøre terapi på hinanden er meget lærerigt og spændende.

Og så er jeg en fobi mindre :)

Mail: degnhypnoterapi@hotmail.com
facebookside: Degn Hypnoterapi


 

Kirsten Topp, Norge

Evaluering af 5-PATH hypnoseuddannelse hos Tonny og Louise

Jeg blev certificeret som traditionel NGH hypnoterapeut i efteråret 2012. (Hos en anden hypnoseskole) Efter endt uddannelse følte jeg overhovedet ikke, at jeg havde lært nok til at arbejde med ”rigtige” klienter. Jeg havde flere spørgsmål end svar. Jeg læste derfor en masse litteratur om psykologi og ”selvhjælp”. Havde flere prøveklienter og tog flere kurser. Men det var først da jeg var et stykke inde i 5-PATH kurset hos Hypnosehuset Danmark, at jeg begyndte at føle mig tryg og kompetent som hypnoterapeut. I 5-PATH bruger man de mest kraftfulde redskaber vi har som hypnoterapeuter. Vi blev sat godt og grundigt ind i de teknikker. Vi fik en god forståelse af teorien bag og hvorfor det er vigtig at bruge dem i 5-PATH. For mig at se er 5-PATH den mest seriøse og grundige måde at arbejde på som hypnoterapeut. Vi hjælper klienterne til at få gjort hovedrent på loftet, så de ikke bare får den forandring de kom for. De får ganske enkelt et bedre liv. Det er meget stærkt, at stå med 5-PATH i rygsækken og uanset om man ønsker at være 5-PATH terapeut eller ej så kan jeg anbefale alle seriøse hypnoterapeuter at give sig selv den uddannelse i julegave.

Hvis du vælger at tage uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark får du to knald-dygtige hypnoterapeuter som lærere, som virkelig brænder for deres fag! Du får rigtig meget skriftligt materiale, som du kan læse om og om igen, til det sidder fast. Du får værdifuldt undervisnings materiale direkte fra Calvin Banyan, som har udviklet systemet. CD’erne fra ham er gode at lytte til og lære af eksempelvis, når man kører bil. Du får enormt mange triks og tips undervejs i hele forløpet, så det er bare at suge til sig alt det man orker. Du lærer et system til selvhypnose som også er langt kraftigere end det jeg kendte fra før.

Jeg er dybt taknemlig over alt jeg har fået med mig, fordi min øgede viden og erfaring har gjort, at jeg tør sige med oprejst pande og stolthed i hjertet, at jeg er hypnoterapeut. Jeg føler mig kompetent og tryg på en helt anden måde end før.

 


 

Hanna Gravgaard, Skanderborg

Louise og Tonny er et fantastisk makkerpar, der på fornemmeste vis komplementerer hinanden, både fagligt og menneskeligt. Undervisningen er struktureret, veltilrettelagt og målrettet. Alt giver mening, intet er på noget tidspunkt overladt til tilfældighederne. Begge brænder i den grad for deres mål om at uddanne og udstyre kursisterne med det absolut bedste inden for hypnoterapi/5-PATH. Jeg har stor respekt for Louise og Tonnys måde at arbejde på; deres indsigt, forståelse og kærlighed til det, de laver, skinner så tydeligt igennem.

Jeg føler en dyb taknemmelighed for alt det, de formidler og giver på kurset. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Kærlige hilsner Hanna
Skanderborg 
hypnose-skanderborg v. Hanna GravgaardJoan Bohnstedt, Viborg

5-PATH® Hypnoseuddannelse i Vejle

Jeg vil gerne sige tak til Louise og Tonny for et virkelig godt uddannelsesforløb. Jeg har været meget glad for, at jeg valgte at tage min uddannelse hos Hypnosehuset Danmark. Det strukturerede forløb giver rigtig god mening og gør, at det er forholdsvis nemt at komme i gang med hypnoseterapien. Der er, mellem hvert modul, afsat tid til at komme godt rundt om spørgsmål og eventuelle udfordringer, der har været i den mellemliggende periode. I giver gode, brugbare, relevante og professionelle svar på alt og giver jer god tid til at forklare/afklare, til der er forståelse for udfordringen og hvordan den tackles.

Det er ikke kun på kursusdagene, der er optimalt nærvær. Det fortsætter under hele forløbet, så vi kan få sparring til vores supervisionsklienter. Dvs. at hvis vi oplever problematikker eller der opstår spørgsmål om, hvordan vi tackler et givet problem, så kan vi ringe eller maile til Louise eller Tonny, som så hjælper os videre i processen.

Det giver tryghed, at der altid er et bagland, der er parat til at hjælpe og det har gjort det nemmere for mig, at komme i gang med klienter.

I går meget professionelt til værks og forventer af os kursister, at vi gør det samme. At vi møder velforberedte, har læst på lektien og har øvet fra gang til gang.

Det er helt fantastisk, at der altid er to undervisere til stede, det giver en helt unik energi og de supplerer hinanden fantastisk, hvilket virkelig øger fagligheden og muligheden for supervision. 

Kursusmaterialet er professionelt, tilgængeligt og overskueligt.

Hertil kommer, at det er et tilbud til alle kursister, der færdiggør uddannelsen, at vi kan tage kurset en gang til indenfor et år, ganske gratis. Så er der mulighed for et ’brush up’, hvis man har brug for det.

Mange hilsner fra en glad og tilfreds kursist.

Joan Bohnstedt, Viborg
 Lone Randers, Rødekro

God og grundig uddannelse. Engagerede undervisere. Der er blevet føjet værdifulde værktøjer til min værktøjskasse, som jeg ikke ville være foruden.

Tonny var med hele vejen når der var brug for råd vedrørende klienter, på en god og konstruktiv måde.

Uddannelsen giver plads til de studerendes forskelligheder, så vi også derigennem får en god læring.

Lone Randers, Rødekro

 


 

Thara Fogh, Hammel

Uddannelsen hos Hypnosehuset Danmark er virkelig spændende, hvis man er til dybdegående, næsten på magisk vis transformerende terapi. 
5-PATH® systemet er forholdsvis let at gå til. Det er rigtig rart som terapeut at få nogle værktøjer der gør, at man altid ved, hvor man skal hen med klienten og har en ramme for hver session.
Underviserne brænder for det, de laver, og udvikler hele tiden på deres metoder.

Thara Fogh, Hammel