410 lektioners uddannelse - uddannelse til psykoterapeutisk hypnoterapeut

Opfylder af krav til momsfritagelse.

Hypnosehuset Danmark har taget skridtet videre! Og tilbyder en uddannelse hvor du har mulighed for, at blive momsfritaget/lønsumregistreret psykoterapeutisk hypnoterapeut!

Vi er mange uddannede hypnoterapeuter og muligvis også andre behandlere med en mere psykologisk terapeutisk tilgang til behandling af menneskers lidelser, der har oplevet, at det kan være meget svært at finde gode videreuddannelser, som er meningsfulde i forhold til dét felt, vi som terapeuter arbejder i.

Man har indtil nu haft mulighed for at gå en vej, der ikke giver stor mening i forhold til feltet hypnoterapi: At gå den traditionelle vej og tage de 410 obligatoriske lektioner i fag som anatomi, fysiologi, sygdomslære med flere. Disse fag kan dog virke mindre vigtige i forhold til dét at blive en bedre terapeut.

Derfor har vi hos Hypnosehuset Danmark udviklet en ny og relevant (videre)-uddannelse, som lever op til indholdet på 410 lektioners undervisning, og som i høj grad er målrettet det hypnoterapeutiske arbejdsfelt!

Tilsammen med de 250 lektioner indenfor det primære behandlingsfelt hypnose/hypnoterapi (vores traditionelle 5-Path® uddannelse) giver det i alt 660 lektioner, som dermed opfylder kravet til momsfritagelse.

kursister_maj_2017_03.png

Udgangspunkt i Psykoterapi

Uddannelsen tager udgangspunkt i psykoterapien og har fokus på, at du bliver endnu bedre til at håndtere den terapeutiske situation samt at kunne være sammen med dine klienter i deres følelser på en sund og oprigtig måde. Uddannelsen kommer også til at inddrage fysiologien i forhold til, hvortil i kroppen psykiske ubalancer forplanter sig, og hvordan de kan komme til udtryk samt, hvordan du som terapeut kan arbejde med disse.

Under hele uddannelsen vil der være det samme fokus på selvudvikling, som du allerede kender fra Hypnosehuset Danmarks uddannelse som 5-PATH® Hypnoterapeut. Det er ved at kende os selv, at vi lærer at kunne se, høre, forstå og mærke andre mennesker.

Selve uddannelsen

Du vil naturligvis modtage en detaljeret undervisningsplan, så du kan se, hvad du kan forvente at komme igennem undervejs samt hvilke fag og fokusområder, du vil blive præsenteret for.

Derudover vil der være en del læsestof samt studiegruppearbejde imellem hvert modul, som du også kender det fra Hypnosehuset Danmarks 5-PATH® hypnoterapeut uddannelse. Du vil skulle arbejde med supervisionsklienter undervejs i forløbet. 

Uddannelsen afsluttes altid med eksamener, hvor du er fysisk til stede.

Datoer for de 4 uddannelsesmoduler:

1. modul: 29. og 30. april 2017
2. modul: 27. og 28. maj 2017
3. modul: 16. og 17. september 2017
4. modul: 14. og 15. oktober 2017

Hertil kommer to datoer for eksaminering hvor en hel dag må afsættes.

 

Undervisere: 

Louise Bohnstedt Weihrauch & Tonny Læbel
Uffe Mæng, Psykoterapeut
Pia Ångmann, Psykoterapeut
Tine Grubbe Nielsen, Sexolog 
Claus Madsen, underviser i klinikdrift og andre alternative behandlingsformer
Bettina Koch, underviser i etik

 

Uddrag af hvad igangværende kursister udtaler om sidste kursus:


Tove Vejlgaard Schørring:

Det har især givet mig personlig udvikling og det har givet mig meget at afkode Uffe´s teknik, spørgsmål, struktur samt spørgsmåls-rækkefølge.  

Intensitet og personlig udvikling. Flydende, indholdet blev tilpasset til hvad gruppen/rummet havde brug for. 

Personlige indsigter om at rumme min egen ensomhed, se og mærke den. Ved at se min fars ensomhed kunne jeg rumme og se min egen ensomhed. Det har skabt en stor forståelse for min far og mig selv. Det har åbnet endnu mere op  for kærlighed til mig selv og min far. 


Hanne & Susanne 

Super lærerigt, selvudviklende, professionelt og grænseudvidende! Der er blevet åbnet for vores egne skyggesider og blindspots samt åbnet for vore egne frihedsfølelser. 

 

Heidi Holm

Meget udviklende fagligt og personligt! Dejlig stemning og relationer - tiden flyver afsted.
God overbygning til hypnoterapi-kurset, i forhold til andre momsfritagelses-kurser meget mere brugbart. 

 

Annika Mønster Pedersen:

Inspirerende, udfordrende, vildt fantastisk rush!

 

Jonna:

Meget udviklende, tanke-igangsættende både fagligt og personligt. Tiden flyver afsted. 

Det har været fantastisk at blive presset personligt - Uffe er perfekt som terapeut, hurtig til at finde frem til kernen og mingelere rundt. 
Gruppeøvelserne og alt teoretisk var meget lærerigt. Gallamiddagen var oplysende. Derudover har jeg fået meget ud af dramatrekanten, maskeskemaet samt kærlighedssprogene.
Jeg har fået meget ud af projektionsøvelserne, egenterapi, spørgsmålsteknik, kropssprogmatching/mismatching. Lave krise med omhu. Være bevidst om ansvaret overfor klienten.

 

Pernille Nielsen:

Meget udviklende både fagligt og personligt. (provokerer samtidigt)
Pengene er godt givet ud!
Jeg lærer mig selv at kende fremfor alt!
Jeg kan tillade mig selv at falde og i griber én.

 

Thara Fogh:

Det bedste ved kurset har været afvekslingen imellem teori og øvelse - især middagen som forælder. 

Jeg får meget ud af at se andre lave terapi og at se, hvor forskelligt det kan gøres.
Underviseren (Uffe Mæng) var meget intens og super inspirerende og meget kompetent. Kurset var særdeles personligt udviklende! 


 

 
Jeg vil gerne ringes op